Ideas for X-Mas gifts and presents

ready2jump

New member
Ideas for X-Mas gifts and presents

Hi guys I'm looking for ideas for X-Mas presents We do not celebrate X-Mas but out of respect we will give X-Mas gift and presents. So, what would you give to: 1. Really good friends 2. Acquaintances 3. People at work (if needed at all?) Also (lack of experience talks lol) what are the limits, in your opinion, for gift costs? Thanks in advance

TamarToronto

New member
השאלה שלך קצת רחבה, אבל אני אנסה

1.לחברים טובים אני קונה ב עד 50 דולר לפי התחביבים שלהם או הטעם האישי שלהם. 2. מכרים , כמו שכנים אתה מתכוון? עד 20 דולר (יש לי סטוק היסטרי של צלחות ארמניות מהעיר העתיקה תמיד מתקבל בשמחה) 3. בעבודה לרוב משחקים גמד מגומד עם מתנה עד 20 דולר, אם לא משחקים והם לא שיכיים ל 1 או 2 הייתי מוותרת. נהוג גם לתת מתנה לסופר של הבניין, לדוור ולמורה של הילדים, לעוזרת, לגנן וכו'. כנ"ל עד 20 דולר , כרטיס מתנה לווינרס או טים הורטון או בקבוק יין.

rinam

New member
wal mart in the states lits of things and

very very cheap $5-$10 and realy nice things

drz400e

New member
לדעתי אנשים מאוד מעריכים דברים אישיים

ככה , לנסות לראות מה הם אוהבים , מה התחביב או התשוקה שלהם , ולתת משהו בכיוון הזה. עם כל השפע שאנחנו חיים בו היום , הסימליות הרבה יותר משנה (אלא אם זה מישהו שאת חושבת שהמתנה יכולה לשנות לחיוב את חייו , אז בכלל זה נהדר). ולמי שלא כל כך מכירים? כרטיסי מתנה למשהו כל-קנדי , כמו טים הורטן נהדרים. ראיתי שהיום גם אפשר לתת כרטיסי מתנה של קניונים , שמכבדים אותם בכל החנויות. דבר אחד - להתרחק מכרטיסי המתנה של כרטיסי האשראי. הם מלאים עמלות. חלקם גובים עד 30% מערך הכרטיס כעמלה! אז חשוב לקרוא את הפרטים והתנאים על הכרטיס מאחור. הרגילים של החנויות והרשתות לרוב חפים מעמלות - אבל חשוב לבדוק בכל זאת.

למעלה