IDE עבור Perl

IDE עבור Perl

ל-JAVA מומלץ eclipse ל-.NET מומלץ VS.NET ל-ASP מומלץ Interdev ל-HTML מומלץ EditPlus או homesite מה מומלץ עבור Perl
תודה

annefan

New member
מהנסיון שלי

בדקתי כל מיני סביבות, חינמיות ולא. שורה תחתונה: עורך: Crimson Editor - עורך מעולה, חינמי לחלוטין (גם לשימוש מסחרי), צובע קוד, ניתן להגדיר לו "כלים", כלומר להריץ את פרל עם שם הקובץ כפרמטר, כך שההרצה היא מתוך העורך. דיבאגר: ptkdb - גם חינמי, וקוד פתוח. כמו כל הדיבאגרים של פרל, הוא בסה"כ עוד פרמטר בשורת הפקודה, ולכן ניתן גם לשילוב בעורך מלמעלה.

האם יש כאן המלצה על Open Perl

לאחר חיפוש בגוגל (לפני ראיית הודעתך) פגשתי ב-IDE Open Perl שהוא קוד פתוח וחינמי. האם הוא IDE טוב ? ו-annefan אני אבדוק את ה-IDEים האלו תודה

annefan

New member
הוא יציב בערך כמו...

השפתיים של עראפת. לפחות כשבדקתי אותו, הוא התרסק לי כל הזמן. אולי השתפר משהו.

The Albatross

New member
מצטרף לשאלה לגבי פסקל.

אחרי שמתרגלים לויז'ואל סטודיו, TP7 נראה קצת חיוור.

voguemaster

New member
vi ?

לא יודע, מאז ומתמיד כתבתי בפרל עם vi וזה נראה לי טבעי לגמרי

IP yuval

New member
אם לא יודעים למצוא לבד את מה

שמחפשים אז אי אפשר להיות מתכנת. גוגל נותן תוצאות מצוינות לXEmacs ו vim/gvim.

melatonin

New member
לפי הבקשה שלך וסוגי ה-IDE שציינת

נראה לי ש-vi הוא דווקא לא הבחירה הטובה ביותר בשבילך. בכל מקרה, מומלץ לנסות בחום. אולי אני טועה...

DNile

New member
אני מאוכזב...

אף אחד אפילו לא חושב להמליץ על slickedit?

annefan

New member
אהבתי סלק, אהבתי גם פול

אבל את slickedit אהבתי מכל... אבל האמת היא שלפרל הוא מאוד לא נוח. מעבר לזה שהוא יקר בטירוף. כבר כתבתי, אני לא חושב שיש הרבה מהעורכים הנפוצים לפרל שלא בדקתי. לסקריפטים קצרים, VI הוא מה שאני משתמש. לפיתוחים יותר כבדים, הצירוף של Crimson Editor ו-PTKDB הוא הנוח ביותר, והקצר ביותר מבחינת develpoment cycle.

DNile

New member
מצב כלי הפיתוח בארץ:

או שאתה עובד בחברה, והחברה דואגת לקנות עבורך בדיוק את הכלים שאתה צריך או שאתה עובד עם לינוקס, ואז הכל חינם, או שאתה גנב, אבל זה סטנדרטי למדינה הזאת.

DNile

New member
למה, notepad זה חינם?

גם notepad, או שהחברה שאתה עובד בה קנתה, או שההורים שלך קנו, או שגנבת. מה שמזכיר לי ציטוט חמוד מBASH: IRC is just multiplayer notepad

DNile

New member
אה, וwindows זה חינם?

אפילו אם זה היה מחולק חינם, זה עדיין היה עולה לך ביוקר.

למעלה