maya420yeah

New member
מספר האי סי קיו שלי הוא148561542 ואני מזמינה כל אחד או אחת שרוצים לדבר איתי...אני מאוד חמודה...אני מתכוונת למכשפים...וכאלה שעושקים במיסטיקה בכלליות... אני מחוברת הרבה....כי יש לי אינטרנט רק חודש...ונהייתי דיי מכורה.... שלכם,מאיה!

white-raven

New member
הפורום משנה את שמו מיידית

לשידוכים למכשפים\ות יחי הפורום החדש יחי קיפי בן קפוד מנהיג העולם החופשי!!! והכי חשוב יחי סלטי שמיר!!! מהעורב והאבסולוט

maya420yeah

New member
הסבר

דבר ראשון אני זה לא קשור לשידוכים~!!! אני לא צריחה שידוך... דבר שני רק רציתי להכיר אנשים שמעניינים במה שאני מתעניינת...ולא קוראים לי פריקית!!! אז זהוא!!!

white-raven

New member
אהממ...

סקרתי את הודעתי ולא הוזכרה בה המלה פריקית... לאנשים יש לאחרונה נטיה להבין דברים השונים בתכלית מהכתוב בהודעותי... ובכן מה שבאתי להגיד הוא בשעצם הניסוח הוא שגרם להודעה להראות כאילו היא מתאימה לפורום של מחפשי דייטים ועל כן באה התגובה שהייתה אירונית למהדרין ללא כוונת זדון מהעורב שמאמין באמת ובתמים שאת לא פריקית

wind and fire

New member
פריקים ושאר ירקות רקובים

אני לא רוצה לרדת על מישהוא או משהוא... אבל איך לעזעזל הגעת למילה פריקית? אלא אם אתה רצית להגיע לידי כך שיקראו לך פריקית... בימים שלנו כול בן אדם שני נקרא פריק... ככה שזה די מקובל להיות פריק... וזה די חבל כי המילה איבדה את המשמעות שלה לגמרי... פריק= שונה... ואם כול בן אדם עכשיו הוא פריק, אז זה לא כול כך מיוחד... אבל לא משנה.. לקחתי את זה יותר מידי קשה..

maya420yeah

New member
תגידו מה נדפקתם?!

לא אמרתי שקראתם לי פריקית!!!! אמרתי שאנשים יורדים עליי כי אני מתעניינת בדברים....שונים....ואנשים זה לא הכוונה לכם!!! יש פה חוסר תקשורת נוראי!!! ורק לשם הפרוטוקול...אם אני פריקית אז זה לא בגלל הלבוש שלי וכל הפוזה...אלה בגלל ההתנהגות..אם כבר.... וזהו!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! =0)

wind and fire

New member
טוב...

ורק בצורת הדיבור שלך מוכיח לי שאת מכירה את עצמך כפריקית... ותאמיני לי... פריקים לא משוויצים... הם חיים את החיים שלהם בלי ללכת ולהתלהב ברחוב: אני פריקית!!! אבל בלי לזלזל... בלי כוונה לעצבן...

The Wraith

New member
אין זה ואין זה

יש אנשים שרוצים לעשות מרד בחברה ומה שיוצא להם מזה - זה שהם עושים חברה חדשה, עם דרישות שונות (תהיה כמה שיותר חריג ומוזר). עדר מתוך עדר, לבוא ולומר "אני פריק" זה לבוא ולומר "אני לא מבין מהחיים שלי". הוגדרתי לא פעם כפריק ולמה? כי אני לא הולך כמו כולם, פירוש המילה "פריק" זה "מוזר", "חריג", "בלתי-מקובל" או "מעוות", אני לא רואה את עצמי בשום אופן כיצור מעוות ואני לא מתלבש כמו מעריץ מאוכזב של מרילין מנסון כדי למרוד בחברה. אבל אני לא כמו כולם - וזה כולל "פריקים". כל מה שאני עושה כדי לא להשתייך לעדר כלשהו זה פשוט להיות עצמי. לא משנה כמה שתגידו לי לגזור את השיער הארוך שלי או להתלבש כמו סטייליסט\פריק, אני עושה מה שאני רוצה - לא מה שאתם רוצים. פריקיזם זה כמו ערסיזם\פרחיזם וסטייליזם, אותו דבר בדיוק. פריקיזם מעודד סגנון דיבור מסויים (אני גותי ומדבר אני בשפה שייקספירית וגבוהה כי אין הדבר מקובל בפני החברה ואני סורר!), לבוש מסויים (הכל שחור ובגדי עור יפים לי), מוזיקה אחת לכולם (גותיקה ומטאל שחור להראות כמה שאנחנו שונאים את עצמנו ואת החיים שלנו! ואתכם! ואת הכל! בללללעעעע!) והתנהגות מסויימת (בואו נשתוק הרבה כדי להראות כמה שהחיים שלנו דפוקים! ניראה תמיד רציניים ואף פעם לא נהיה שמחים!). במה זה שונה מסטייליזם ומערסיזם\פרחיזם? עדרים, עדרים, עדרים. הכל עדרים. תקראו לי חנון מצידי אבל אני בוחר להישאר עם קבוצת הD&D שלי, ללבוש מה שאני רוצה, לדבר כמו בנאדם נורמלי כדי שיבינו אותי, להתנהג כמו שאני מכתיב לעצמי ולשמוע סתם שירים שאני אוהב, בלי שום קשר לכמה שהסגנון מקובל\חריג. אינדבדואליות. Hail Satan!

the real cOSHi

New member
הוכחת את הטענה שלי

יש כאלה שהם עושים זאת בגלל שאלו מי שהם יש כאלו שעושים זאת בגלל שזה נראה להם מגניב (ה-D&D rocks!)

The Wraith

New member
../images/Emo13.gif סוף סוף מישהו הגיוני

לא מדיוק, יש כאלה שזה פשוט מתאים להם אבל הם צריכים להבין שהם לא חריגים בכלל בעצם כך שהם קוראים לעצמם בשם שהרבה אחרים קוראים לעצמם כך והולכים אחרי סגנון אחד ומסגרת אחת. הD&D באמת Rocks, אני משחק בגלל שזה כיף, בגלל שאני נהנה מזה ולא בשביל מרד, זה מה שמבדיל אותי מאנשים מסויימים שקוראים לעצמם "פריקים". מהו פריק אמיתי? אין כזה, זה חייב להיות אדם מאוד מעוות עם הרבה בעיות, אני לא הייתי קורא לעצמי ככה אם אין לי בעיות עם כל דבר ואם אין לי שנאה-עצמית עצומה. טל HS!

wind and fire

New member
להיות שונה...

לפי דעתי אתה היית הכי קרוב לאמת !! פריק = שונה!!! ומישהוא צריך להיות מוזר ומעוות בצורה מעוותת במיוחד!!! אלא אם את מעוותת בצורה חיצונית גדולה במיוחד, אז אין לך סיבה לקרוא לעצמך פריקית.... מי שקורא לעצמו פריק זה רק WANNBE וזה רק מוריד מערכו... אני לא קוראת לעצמי פריקית... ואם אנשים אחרים קוראים לי ככה , אז יופי להם... אבל הם לא צודקים... אולי אני שונה במראה ובאופי אבל זה כול העניין... אני שונה... זה כול העניין...

אף פעם לא ממש הבנתי את הקטע של

המרד... אני דווקא ממש בסדר עם ההורים שלי. אמא שלי היא הבנאדם היחיד שאני ממש מספרת לו מה קורה לי בחיים...

The Wraith

New member
המרד

הוא לא ממש רק נגד ההורים, הוא נגד הכל, נגד המוסכמות החברתיות ובעיקר נגד החברה עצמה. מטרת המרד היא לשבור את החוקים ולצאת ממסגרות כמו הסטייליזם והערסיזם\פרחיזם, הפריקיזם עושה בדיוק את ההפך מהמטרה שהוא הציב לעצמו בגלל שהוא יוצר עדר בעצמו ובונה מוסכמות חברתיות, מסגרות וחוקים בדיוק כמו של הסטייליזם והערסיזם\פרחיזם. פריקיזם זה רק עוד מסגרת, רק עוד עדר.

the real cOSHi

New member
אני מתכוון

המילה פריק בהגדרתה באה לייצג מישהו שאינו חלק מהחברה הדומיננטית באותו אזור למשל, מכיון שאנו פה בישראל מוקפים בסטייליסטים וערסים/שכונה אז אנחנו נחשבים פריקים(מה שאומר שאנו צריכים להיות גאים) יש גם כאלה שלא מוצאים את עצמם, ניסו להיות המון דברים(כל אחד מהסוגים הנ"ל) וכרגע הם בשלב הפריקיות. אלו אנשים מושפעים נתייחס לדוגמה למישהו שהחליט להיות בלקר(blacker) הוא ישנה את כל ההתנהגות שלו כדי להידמות לבלקרים שהוא מכיר הוא לא ממש אוהב את המוזיקה(אוטוסוגסטיה) הוא פשוט משכנע את עצמו שזה הוא

dopey_wizard

New member
תודה רבה לכם

עכשיו סוף סוף אני מבין איזה אנשים באמת (כנראה) כותבים פה!!!! ואם כבר קבוצות אז גם אנחנו קבוצה אבל אנחנו קבוצה של פריקים (למה?) כי אמרתם שפריק= שונה ואנחנו קבוצה שונה יחסית לכול הערסים (מעניין אם יש ערסים מכשפים)!! שמתם לב שאנחנו בדיבורי פסיכולוגיה וחברה ?????? --->דוד

זה אינדיבידואליזם אמיתי!!!!!!!!

למעלה