אפולו68

New member
בהמלצתה של Amina אני מפרסם את הסיפור הזה הם הכירו בדרך מקרה , בצ'ט...הוא קרא לעצמו על שמו של מצביא מן ההסטוריה של צרפת (לא נפוליאון) היא כינתה את עצמה בשם ישראלי רגיל שברגילים. איך שהוא שמה צד את עיניו. בתחילה היו שיחותיהם קצרות היא חשה את מיניותו אך היססה להיות פתוחה כלפיו...חששה להפגעץ הוא מצידו זרם...השתדל לשכנע אותה בכנותו בחיבתו האמיתית לסקס ובכך שאיננו אחד מאותם מטורפי הרשת. תחילתו של הקשר היתה בטיפין טיפין...לאט לאט החלו להתמוסס חומות הניכור היא התחילה לחבב אותו. הוא עשה את מלאכתו בעדינות . הוא חשש לפגוע בה ...הסתבר לו שהיא מבוגרת ממנו..אך הדבר לא דחה אותו ...להפך הוא נמשך אליה יותר בחזקה . היא לעומתו חשה כי היא מתגרה מלהיטותו הכמעט נערית.... למרות שהיה נשוי ואב לילדים הוא השתוקק אליה וכמהה לשיחותיהם הוירטואליות ברשת. למרות שבתחילה לא הודתה בכך היא נמשכה אליו מאד עדין לא פינטזה עליו אך כבר היתה מחכה לרגע בו יבליח על המסך האייקון המורה שהוא און ליין. פעם אחת אפילו תפסה את פטמת שדה הדשן מזדקרת למחשבה עליו... יום אחד הודיע לה במסר שהוא יוצא לתקופה ארוכה ...היא חשבה שקטן עליה..הסתבר שכלל לא . כשהצליח לשלוח לה מסר ממקום שהותו במהלך התקופה לא ידעה את נפשה. גם הוא חש צורך פנימי ליצור קשר. למרות שחיי המין שלו היו דווקא די סבירים הרצון והכמיהה למשהי אחרת בשלה דשנה לא הרפה ממנו. באחד מימי הקיץ שלח לה שוב מייל אחרי נתק של כמעט חודש....למעשה לא ציפה להרבה אך כשנענה במסר מיידי הבין יש כאן משהו.... הם חידשו את הקשר במהירות הוא חש שהיא בתקופה מינית מאד.... הוא צדק..... היא ידעה שהוא יענה לחיזוריה הוירטואליים מייד היא שבה להחמיא לו על הכתיבה הוא עשה מעשה נועז ושלח למייל שלה תמונה של אברו הזקור היא נרטבה כולה התיישבה ליד המחשב בחזיה ותחתון בלבד ידיה נשלחו אל פטמתה היא הרימה אותה אל פיה ונגסה בה שדיה היו גדולים וכבדים ופטמותיה למרות שכבר זמן רב לא ידעה גבר היו רגיושת למגע...היא חשה את עסיסה תוסס בתוך מקורה הוא החליט להציע עוד הצעה : התקשרי אלי...כתב לה והסגיר את מספר הטלפון שלו באקט בלתי מוסבר של מתן אמון האסור בדרך כלל בעולם הירטואלי היא התקשרה...כעת כבר היו כל בגיה הערימה על הריצפה....את תמונת אברו הגדילה ופרסה על כל המסך...(מסך 17 אינץ' שטוח....הממממ) היא שכבה על המיטה ממול רגליה וערוותה פתוחים לרווחה ואצבעותיה תחובות עמוק בתוככי נקבתה הוא היה באותו מצב מרחק גדול משם אך בראשם היו יחדיו הוא שמע אותה גונחת היא שמעה אותו מהמהם בהנאה למגע אצבעותיו באברו הזקוף כתורן.....אני מת לחדור אל תוכך חמדתי..... אני כמהה לך יפיפה שלי כמה הוא יפה הזין הזקור שלך.... למרות 50 שנותיה חשה צעירה בתולית וכמהה כמו בפעם הראשונה קולה לא הסגיר את גילה....הם לחשו מילות זימה זו באזנו של זה ידיהם עושות את מה שאבריהם המגורים רצו לעשות ...עד שהגיעו שניהם לפורקן המיוחל..... עכשיו אני רוצה שתבוא באמת....לחשה אחרי שגמרו אני אבוא הבטיח.... היא ידעה שהוא התכוון לזה.....

bugbuster

New member
הצ'אט לסוגיו,

לא נולד באינטרנאט. שיחות לוהטות היו בתעבורת חוטי הטלפון מיום השקתו. (ומדובר ביותא ממאיון.) מכתב קמוט בספינת מפרש, מכתב אהבה, שערך יתכן חודשים בחציית אוקיינוס, גם הוא לראייה זו, צ'אט. צ'אט מושהה. כך סימני עשן ומדורה בסוואנה רחוקה לפני עשרות אלפי שנה. כי מעבר לכל, צ'אט הוא תקשורת. תקשורת במיטבה. וירטואליות איננה חיה מפלנטה אחרת. היא פן נוסף של.. כן, של מה? ישמע מופרך, אבל לא אחרת, מאשר מציאות. מישהו בשר ודם לוחץ על המקלדת ENTER ! איזו דרך להיחבר ולהיתוודע כפי שתארת אפולו.

למעלה