? ICQ....I SEEK YOU....OR....I SICK YOU

? ICQ....I SEEK YOU....OR....I SICK YOU

לפני כמה שנים פתחתי לי איסיקיו, היה לי אז חבר באוסטרליה ששוחחתי איתו שעות דרך האיסיקיו. במשך השנים עברתי למסנ. ולא פתחתי את האיסיקיו שלי. היום אני והחבר/אהוב הזה שהיה לי.. כמעט לא בקשר, אבל הרגש לא שוכח ..המוח כנראה צורב לנו שייכות של צליל והרגשה וכך קורה שמאז בכל פעם שאני שומעת, אצל השכנים, את הצפצוף הזה טו טון כשהודעה נכנסת, הלב שלי רועד בהתרגשות לא מובנת. שנים לא נכנסתי לאיסיקיו , רק לפני כמה ימים החלטתי לאמץ את השיטה שהפכה נפוצה בקרב מכריי ופתחתי שוב את האיסיקיו לשם העברת מיסרונים (סמס). . לא ידעתי שהאיסיקיו הפך לכלי הכרות כמעט כמו הצ'אטים, בכל רגע קופץ לי מישהו חדש שרוצה להכיר אותי, אין לי ממש סבלנות לענות אבל לפעמים ..לפעמים יש את האחד שכותב בדיוק את השורה שמכריחה אותך לכתוב תשובה. אחד כזה קפץ לי בשאלה חשבתי לתומי שהוא פשוט טעה בכתובת ונמשכתי לענות לו בבדיחות הדעת כמובן. "מה שלום נעלי העקב שלך?" אני לא יודעת מה שלומם ? רוצה לדבר איתם? אחרי עוד קצת בלה בלה שאל "כמה זוגות יש לך? " הסברתי לו שזה מעצבן אותי שהנעליים תמיד משוויצות שהן בזוג ואני לא ..ולכן אני שומרת כל חלק מהזוג בארונות נפרדים שלא ישוויצו ..הוא אפילו עודד אותי ואישר שזוהי חשיבה נכונה .... מפה לשם בלה בלה בלה ..אחרי שהסביר לי איזה סוגים של נעליים הוא אוהב ..שאלתי אותו מה היה עושה עם נעלי העקב שלי. "אני מריח את הנעליים שלך אורלי , מלקק אותם ..עומד לי כל כך קשה ..(נשבעת לכם עשיתי העתק הדבק מהאיסיקיו )..אז אני מחליק את הזין שלי לתוך הנעל ו"דופק" אותה " שיט! התעצבנתי ..עוד פעם דפקו אותי הנעליים ..קודם הם מסתדרים להם בזוגות בשביל לעצבן אותי ועכשיו הם גם גנבו לי את האורגזמה . המשכתי בשיחה ...בכל זאת רווק ביישן בן 32 בעל און- יאמי...עוד קצת בלה בלה בלה "השיחה מגרה אותי, אני יכול לבוא לאסוף אותך ? " "למה לאסוף אותי ? אני אבוא אלייך." הצעתי לו "אולי קודם אשלח לך תמונה שלי שתדע במי מדובר?" "בסדר, אבל אם אפשר תשלחי תמונה של נעלי העקב שלך . " בשלב זה ממש התחממתי ביקשתי ממנו שיכתוב לי את הכתובת שלו הזמנתי מונית רצתי לעבר הארון שלי, הזזתי, פישפשתי, פיזרתי בבהילות את תכולת הארון על הרצפה והמיטה עד שמצאתי זוג נעלי עקב שלא נעלתי כבר איזה 10 שנים . המונית ציפצפה לי מלמטה ירדתי . . . . . . . . . . . . . . . . הגשתי לנהג את הקופסא עם הנעליים ושלחתי אותם לאלכס . נו מה תגידו ? עכשיו במקום להתפלל בבוקר ברוך שעשני כרצונו ..אני מתפללת "חבל שלא עשני נעל על עקב "
אגב- ההדגשה של המילים מוקדשת ל-בן ..שלא יפספס

ש ר ה לה

New member
הייתי משנה את הכותרת ל......

YOU MAKE ME SEAK
כלומר הוא עושה אותי ככה חולה... אני פשוט מפחדת מסוטים אפילו אם זה רק וירטואלי....

שרל'ה את מפחדת,, אני נגעלת../images/Emo4.gif

בעיני(והם ראו הרבה) זה לא צימוקים ושקדים (של ערדי) ולא נעליים,, למה למה הופכים דבר יפה כמו סקס לדבר מגעיל, מופרעות לצערי יש בכל תחום,

66Amiram

New member
סקס זה דבר יפה ? נדמה לך שאתה בגן עדן

למעשה אתה 2 ס"מ מה....

אני לא מפחדת לא נגעלת וגם לא ..

מתגרה מזה ...זה פשוט לא מדבר אליי ולכן גם לא עושה לי כלום . במקרה הזה המשכתי לשוחח כי חשבתי שהוא חושב שהוא פונה למישהי שהוא מכיר שנוהגת ללכת על נעלי עקב. כל השיחה צחקתי וגם התגובות שלי אליו היו בהומור . חוצמיזה יסלחו לי אלה שלא מסכימים איתי : אני לא חושבת שסקס זה דבר כזה קדוש ..... בסך הכל סקס הוא משהו פיזי שמטרתו לגרום לסיפוק פיזי, יש הרבה אנשים נורמאלים לחלוטין שיש להם כל מיני סוגים של FEטיש ..כלומר סטיות מיניות , לגיטימי בעיניי אם הם מוצאים בת/בן זוג שמתאימים להם/ן. .אהבה זה דבר יפה וקדוש וסקס שבא מתוך אהבה יש לו ערך מוסף של התרגשות

שרה'לה ..SICK זה גם חולה וגם בשפת הסלנג

הקאה ..ככה לפחות למדתי במורפיקס = מילון שמצוי באינטרנט .

ש ר ה לה

New member
ציפור, הקאה-בחילה לזה בדיוק התכוונתי

כשאמרתי "יו מייק מי סיק"... טו סיק באינגליזית זה גם לחפש. פעם בשנות ה-60 היתה להקה כזאת בשם THE SEEKERS ברדיו שלנו תירגמו את שמם ל - "המשחרים".............. היה להם שיר שאמר ש'ישעולם חדש היכנשהו הנקרא 'הארץ המובטחת' לא איכפת לך ציפור שאני מטה את כיוון השרשור למשהו קצת יותר נחמד בעיני? נכון?

את יכולה להטות לאן שאת רוצה ..אבל אם תשימי לב

יש בכותרת שלי גם את המובן הזה ...של מחפש אותך .. בעצם התכוונתי לשחק במילים ולשאול האם האייסיקיו הוא מקום לחיפוש חברים ..i seek you או מקום של חולים בראש? I SICK YOU משחק מילים שבא לי בעקבות הצליל של המילים . אבל הכל בנסיון להומור ...כמו שכתבתי בהודעה אחרת - השיחה לא הגעילה אותי ולא הפחידה אותי ..סתם הצחיקה אותי. הבחור הזה כל הזמן קופץ לי באייסי ומנסה לשוחח איתי שוב ואני לא עונה לו פשוט כי איבדתי עניין ...מיציתי את הנושא
ועכשיו אני מתפנה לשבת עם הילדים שלי שזה הכככככייף האמיתי בחיים

אורלי..הרשי לי להוריד כובע ולומר שאפו...

כהרגלך את מנסחת ומתבלת את סיפורייך..ממש ..צימוקים ושקדים.. שנית על התושייה..אני הייתי נבהלת/נעלבת וסוגרת מייד את CQ שלישית.."התחממת" עד כדי כך תמונה, כתובת,......ולי בן קןרא אחות חרמנייה...

../images/Emo10.gif הסוטים באינטרנט

לצערי נוכחתי לדעת שיש לגטמציה להביע סטיות בסקס באינטרנט מספיק שתכנסי לחדרים הקבועים בצט הבסיסי בתוך התפוז היתרון בצט המתקדם שאתץ יכולה לחסום את הכניסה של האנשים לפרטי שלך לכן האנשים עברו לצט המתקדם ומעא מאד נשארו בבסיסי נכונה העובדה שבגלל האנונימיות בצט ובאינטרנט בכלל יש יותר הבעה של צרכים מיניים של האנשים במדיה הזו היא מאפשרת לאנשים לצאת מהארון מהר יותר ובדסקרטיות יותר

66Amiram

New member
באיזה צ'אט יש את הסטיות הכי מענינות ?

יש לך המלצה כלשהי ? יהיה נחמד פעם להציץ . סטיות זו התנהגות שנרכשת או מולדת ?

גיורא16

New member
מה קורה פה?

ניראה לי שמשתולל פה חידק/ית טורף/ת מסוג חרמניקוס כרוניקוס....... התייעצתי עם דר' גצ'ל מיט דה קליינע פצ'ל והוא פסק פסיקות מוחלטות בסוגיה. יש להרבות בפיזיוטרפיה הורמונלית......וכל המרבים הרי זה משובח. מספיק לברבר...עת למעשים. בנתיים נשתה איזה כוסית אוזו עם כמה זיתים.

ערדי תודה על המחמאות ..כייף לקבל פידבק כזה..

ובואי בסוד .... את חושבת שבאמת הגעתי לשלב של התמונה ? בסיפורים כאלה שאני כותבת ..חלק מבוסס על המציאות (השיחה שהייתה לי איתו) וחלק נוסף ע"י הדימיון , אחרת היה משעמם
לך ..את מיתוקית ואני לא שוכחת את הזמנתך ..יום אחד עוד אפתיע אותך לשבת אצלך.

צלליתה

New member
לא חבל לך על זוג נעליים?

ואפילו ישנות? כשהתחלתי להתסובב ברחבי האינטרנט נדהמתי מהדברים שמתרחשים באיסיקיו, בצטים, ואחרכך באודיגו ז"ל. אני מנחשת שאותם דברים מתרחשים גם בלי האמצעים האלקטרונים, אבל מספיק להסתכל עלי כדי לדעת שאני לא אהיה שותפה מאושרת בסוג כזה של קשר. לעומת זאת הכינוי שלי, (באיסיקיו הופעתי בשמי הפרטי), אולי יכול להבטיח, מי יודע מה. אני לא תופסת עצמי כשמרנית במיוחד או כנוטה להבהל בקלות אבל באינטרנט לפעמים הבטן ממש מתהפכת. יצא לי פעם פעמיים להכנס לצט בתפוז. רוב השיחות שנהלתי שם היו עם ילדים שמפנטזים על מישהי בגיל של אמא שלהם. טוב. לא ממש שיחות אלא יותר הוא מציע את מרכולתו, אני אומרת לא תודה הוא מתעקש אני חוסמת. הייתי אתמול בסטימצקי ויש שם ספר שנקרא משהו כמו מאה גברים באינטרנט, מאת חנה שכחתי שם משפחה, שכותבת על חוויותיה עם גברים באינטרנט. סייברסקס, וכו. אני צריכה ספר? מספיק לשבת חצי שעה בצט, יש לי מאה משלי.

גאיה - אהבתי ת'תמונה ..

השאלתי העתק שאשים במקומות אחרים שפירסמתי את הסיפור שלי

סימפתי

New member
אסור ללגלג על העדפות מיניות, לכולנו יש

העדפות מיניות sexual fetish לא נחשבת כסטייה וכהפרעה פתלוגית לכולנו יש העדפה כזו או אחרת. אחת מתעוררת מריח aftershave השנייה ממגע עם חגורה שחורה, השלישית מליטוף עניבה כחולה. הרביעית מישבן מתוח של גבר. החמישית ממישוש החזה השעיר, השישית מגיעה לאורגזם מהפשטה השביעית מפנטזיה אורלית דשנה... השמינית מגירוי עדין מעל הדגדגן התשיעית מחדירה אנאלית מכאיבה והעשירית מתעוררת רק לקול נשי... אני, נדלק ממראה חזייה שחורה המונחת על חזה שופע פטמה...

למעלה