ICQ ומצא (המשך)

אפולו68

New member
ICQ ומצא (המשך)

השיחות היום יומיות בינהם במערכת המסרים הלכו ותכפו הם מצאו את עצמם משוחחים ארוכות על עולמם המשותף על חוויות התרגשויות לאחר שבועיים כבר הכירו פחות או יותר זה את עולמה של זו. לא היתה כאן התאהבות אלא סקרנות ושמחה על המימד האנונימי של ההכרות הלא צפויה. היא היתה זו שהציעה שיפגשו בבית קפה שכונתי בעירם. בתחילה נרתע אך לאחר זמן התרצה. הם קבעו לשעות הבוקר בקפה קטן וותיק. מקום בו היא הרבתה לשבת בעת קיימה פגישות בנושאי עבודה. היא ישבה בקפה והמתינה מביטה לעבר הכניסה ועומדת על קנקנם של הנכנסים בוחנת אם הם מתאימים לתיאור שסיפק לה בעת שהתכתבו ערב קודם. לרגע נפל ליבה בקרבה כשנכנס לבית הקפה גבר שדמה לתיאור והיא חששה למראהו שהוא האיש עימו התכבתה אך מיד אחריו נכנסה אישה והם חלקו שולחן בקצה השני . זה לא הוא חשבה לעצמה בשימחה. הוא נכנס פנימה עבר את המאבטח בכניסה ועשה את דרכו לבית הקפה אפלולי. היא ראתה אותו וסימנה לו בעיניה ...הוא קלט וצלח את המרחב לעברה והתיישב בשולחן שלה. היי אמר ...וההתרגשות נשמעה בקולו...הי השיבה ועיניה בלעו את מראהו....הוא לא יכול היה שלא לשים לב למחשוף הנדיב ולאצבעותיה המטופחות והיא לא יכלה שלא לחוש קפיצת לב למראה גובהו חוסנו ועיניו הנוקבות... הם שקעו בשיחה על דה והא והמשיכו כביכול את שיחתם מליל אמש. למעשה בראשם של שניהם התרוצצו מחשבות ושאלות לאן כל זה מוביל. על סקס לא דובר עד אז אף פעם אך משום מה לשניהם היה ברור כל אחד בנפרד בשלב זה שהם מעוניינים בכך ....מאד. לאחר שעה של שיחה נפרדו יצאו מן הקפה ונפרדו בנשיקה קלה...אך היה דבר מה בדרך בה נישקה אותו בניימוס לכאורה שהותיר בו קצה חוט של מחשבה שהיה בנשיקה משהו יותר ממנומס. כשהתרחקה הביט אחריה ואז סבב על עקביו רק כדי להמחיץ את ההצצה החטוהפ שהגניבה מעבר לכתפה.... ליבה ניטר בקרבה . היא חשקה בו מאד...וגם הוא בה . היא היתה מבוגרת ממנו בכמה שנים אך לא בהמון והוא דווקא די נמשך לנשים בשלות. בדרכו לרכבו שחנה לא הרחק חש את הטלפון הנייד שלו רוטט בכיסו. הוא ענה הסתכלתי אחריך ..היא אמרה לו ומאד מצא חן בעיני המראה. כן השיב גם אני הסתכלתי אחרייך....הוא החליט להרהיב עוז וצעד צעד קדימה : נכון שהנשיקה שנתת לי היתה קצת יותר ממנומסת? שאל. היא שתקה לשניה וחצי והשיבה....כן..... הם קבעו להדבר בערב במערכת המסרים.... באותו ערב הותרה הרצועה ....המסרים הפכו ליותר ויותר מבודחים משוחררים ולמרות שלא נאמר דבר מפורש...שרתה עליהם רוח של זימה .... שיחות הטלפון בימים שאחר כך....עלו לפסים יותר ויותר אינטימיים. כעבור כמה ימים..החליט להפתיע אותה והודיע לה ששלח לה הפתעה במייל כל היום בעבודה המתינה לשעת הערב לפתוח את ההפתעה בתיבת הדואר האלקטורני שלה..... כשעשתה זאת בשעת לילה מאוחרת....לא ידעה את נפשה..... (המשך יבוא)

אפולו68

New member
(המשך)

הוא ניצב שם זקור עבה וחום...יפיפה ומתוח היא החסירה פעימה היא ידעה...שהיא רוצה את זה בדיוק בתוכה. למחרת התקשרה לנייד שלו אני רוצה אותך אמרה....בשמחה הוא השיב הם קבעו להפגש במלונית קטנה בשכונה בקצה העיר שכרו חדר לשימוש של כמה שעות... היא אמרה שתבוא בשמלה שחורה הוא הבטיח לבא בחולצת טריקו ומכנס קצר ביקשה ממנו שהוא ידאג לרישום ולתשלום...זה הביך אותה הוא לא היה נבוך ולכן הסכים לבצע את הסידורים הנדרשים. הם פינו את לוח הזמנים שלהם לאותו בוקר הוא אסף אותה ברכבו והם יצאו ליעדם. בדרך העביר יד על ירכה וחש את בשרה סמור ודרוך למגעו.... כשהגיעו הוא נפנה לסדר את הענינים והיא המתינה בחוץ אחר כך צעדו לחדר. נכנסו ....היא לא עצרה בעצמה....עוד בטרם סגרה הדלת מאחוריהם כבר כרכה את עצמה סביבו ונישקה אותו בלהט...שדיה נמחצו בכח לחזהו תוריד תוריד את הדברים המיותרים הללו לחשה באזנו כשליקקה אותה בתאווה. הוא הסיר את חולצתו והיא ליקקה את חזהו השעיר. הוא אחז בידה והוביל אותה למיטה היא הניחה לשמלתה לצנוח אל הריצפה ונותרה בסנדלי מעצבות תחתונים וחזית תחרה שחורה גופה היה לבן ופטמותיה הזקורות איימו לקרוע את התחרה העדינה ....היא הסירה את תחתוניו ואחזה באברו הזקור...בוא אני רוצה אותך לחשה לו גם אני רוצה אותך...מאד אמר לה בקול סדוק מהתרגשות היא התפשטה לגמרי ונשכבה על המיטה בפישוק רגליים ניחוח ערוותה הרטובה הציף את החדר.... הוא נישק את פלומתה ושלח יד ונגע בשדיה עזוב את זה לאחר כך אמרה אני רוצה אותך כבר בפנים..... היא אחזה בידו וכיוונה אותו כך שיעלה עליה ויחדור לתוכה כבר כשנכנס חשה איך היא מתפוצצת ועוד בטרם הלם בגופה בעוצמת אגנו כבר גמרה בזעקות שהביכו אותו מעט....היא נשכה את כתפו בתאווה וכדי להחניק מעט את זעקות האביונה שלה. להפתעתה האביונה עם כל חזקה לא השביעה אותה היא רצתה עוד ....וגם הוא למרות שגמירתה גרמה לו להתיז את זרעו החם ברחמה לא חש כל צורך לצאת ולהפסיק להפך רעבונה הגביר את תאוותו והוא המשיך במעשה האהבה זקור אף יותר ממקודם... הם המשיכו כך קרוב לחצי שעה לא נחים לרגע נשטפים אט אט בזיעה מלוחה שהיא ליקקה ממנו במרץ תוך כדי...היא לא ידעה שבעה כבר זמן כה רב השתוקקה למעשה אהבה ארוך ופשוט לא ידעה את נפשה מעוצמת העונג שהוא גרם לה.... (המשך יבוא)

אפולו68

New member
(המשך 2)

ההפתעה הגדול היתה שלו כשגילה שהוא במלוא אונו הוא יכול היה למשיך ולהמשיך עוד ועוד לבטוש בתוכה והיא גנחה מאושר מתענוג ומערגה...הם התענגו במשך שעה ארוכה היא רכבה עליו עד שהתפוצצה בתוכה אביונה שנבעה ממקופ פנימי ואחר כך נתנה לו להכנס מאחור הוא ביקש לחדור לתוככי עכוזה אך היא סרבה ...הדבר לא נעם לה... לאחר שנחה פרק זמן חשה את ידו מגששת על שדיה הכבדים...מגרה את פטמתה...אט אט ירד לאורך גופה ואז חשה את אצבעותיו חודרות מבעד לשערות ערוותה לתוככי החריץ הלח שבין ירכיה... היא הרימה את אגנה משדרת לו שהיא מזמינה ללא אומר..והרווח שבין הירכיים התרחב... אצבעותיו שוטטו בתוככי ערוותה מגרים את שפתי הפות ואת הדגדגן בעדינות אך במרץ...היא חשה שלמרות שכבר גמרה מספר פעמים היא מוכנה לחדש את המשחק.. הוא נגע במיומנות...ותוך כדי נגיעות נישק את פטמתה הקרובה לפיו...לאחר מכן ינק אותה ולבסוף לאחר ליקוק כם נגס בה קלות...היא פלטה אנחה ארוכה של גירוי וערגה....אל תפסיק לחשה לו אני מתה ממגע הקסם שלך...תעשה בי כחפצך אני נמסה ... הוא המשיך...נוגע בתוככי ערוותה מלטף ומגרה נקודות שמזמן לא חשה יד גברית בהן... הוא יודע על האנטומיה של ערוות האישה ועל נבכי האורגזמה הרבה מאד בשביל גבר צעיר חשבה לעצמהמן מחשבה של "נשים בשלות ומנוסות" הוא לעומתה הרהר בלחות וברטיבות של ערוותה וחש איך ידו ממש חופרת בה כמבקשת אוצר נעלם. לאחר זמן מה חשה שהיא כבר עלתה על דרך המלך לאביונה היא החלה לנוע תחת ידו במרץ...ואז כשחשה שהיא עומדת ליפול ממצוקי התשוקה אל מעמקי האביונה קראה לו בקול...בו חמדוי תכנס אלי מהר....אני מתה להרגיש אותך בתוכי הוא חדר לתוכה כאבחת חרב....למרות שערוותה היתה לחה ומשומנת...חדירתו גרמה לה תענוג עילאי....היא זעקה כן כן תמשיך אל תעז להפסיק והוא עשה כמצוותה....עתה חש גם את זרעו גועש בקרבו ואז גמרו שניהם בקול קריאות ואנחות קצובות... הוא נשאר בתוכה עד שחש את זקפתו מתפוגגת ורק אז יצא לאחר מספר דקות...הוא ירד לכיוון ערוותה ונישק את גבעת הונוס שלה...

למעלה