ICQ או מסינג'ר?

כיסוף

New member
ICQ או מסינג'ר?

במידה שאחת התוכנות או שתיהן "שתולות"
לכם במחשב. איזה מהתוכנות מועדפת עליכם יותר ואיזה שימושית יותר? אצלי מותקנות שתיהן, העדיפות כמובן על המסינג'ר
, מכיוון שזה מהיר יותר, צבעוני יותר, יש אפשרות להוסיף יותר אייקונים. ודרך אגב עומדת לצאת גרסה שבע (בטא) למסינג'ר

כיסוף

New member
יכול להיות

אבל אם מוגנים ומעדכנים תכנות אנטי וירוס לא נראה לי בעייתי כל כך. ודבר נוסף הוא שבעל המסינג'ר/ICQ מחליט מי נכנס לרשימה שלו ומי לא. לרוב זה חברים אישיים, משפחה, או חברים לפורומים.

Mנטה

New member
רק מסנג'ר, שונאת את האייסי

הוא גם עושה רעשים מעצבנים, גם פחות נוח לתפעול וגם מאפשר לאנשים שאני לא מכירה להציק לי.

ailag

New member
בצער רב אודה..

מסנג'ר. ההודעות קופצות בצורה יותר חלקה, וכולם שם. אה, כן, והאייקונים :) מסנג'ר פלוס בכלל מועיל כי הוא נותן שליטה יותר רחבה וממשק קצת טקסטואלי + aliasים.)

e-magine

New member
גם אני מעדיף מסנג'ר

יש לו עוד יתרון, חסימה סלקטיבית. היתרון היחיד של אייסי זה המסרים במצב אופליין.

xslf

New member
למה לבחור?

כשאפשר להשתמש בתוכנה (כמו Gaim על לינוקס במקרה שלי) שמתחברת גם ל-ICQ, גם ל-AIM, גם למסנג'ר וגם ליאהו, הכל באותו הזמן?

s h i r k u s h

New member
מחקתי את האיסיקיו שלי...

עובדת רק עם המסנג'ר שהוא יותר יפה ויותר שימושי, ולא קופצים עליי איזה אלף אנשים שלא מכירה כמו באיסיקיו...

e-magine

New member
שמעתי על הקטע הזה

לא יודע איך הגדרת את עצמך ומה פרסמת בדפים לבנים, עליי אפחד לא קופץ ולא מתרידים אותי, פעם בכמה חדשים קורה שמישהו מבקש להעביר לי הודעה, לא יותר מזה. אם מדובר בהודעות זבל, הן לא מגיעות אלי בכלל.

ailag

New member
שמע משהו מפחיד

יש לי את האיציק מגיל 16. אז הוא היה יותר קטן ונחמד, ופרסמתי את המספר שלי בכמה רשימות. מה שאומר שעד עכשיו יש חורים באינטרנט שכתוב בהם מספר האיציק שלי יחד עם הפרטים : Galia, 16 year old Female from Israel . (כנראה שמעט, כי בקושי מטרידים אותי)

כל המסנג'רים והאייסיקיויים ואודיגו

לאחד יש את זה ולאחר יש את זה. נחמד לי לדבר במסנג'ר של יהו אם אני רוצה שיראו אותי במצלמת האינטרנט. רואים הכי גדול וברור. יש שם גם סמיילים משגעים בלווי טקסטים מדובבים מצחיקים נורא. למסנג'ר של הוטמייל יש אוסף סמיילים לא רע. דווקא מעצבנים אותי הסמיילים הקבועים שלו. אין שם משהו מדהים. לאחרונה למדתי איך לשים סמיילים באנימציה ליד כל שורה שאני מקליד. זה נעים ככה. יותר צבעוני. אייסיקיו היה ונותר האחד והיחיד ואין בלתו. אלא שאף אחד לא יודע להשתמש בתכונות המיוחדות שלו. לכן המציאו את הלייט. שם גם אפשר לראות סוף סוף תמונה ויש שם משחקים מעלפים. חבל לכם על הזמן. בלייט יש משחק מטריף של אבן נייר ומספריים שעשוי בצורה מדהימה. אחת התכונות המיוחדות של אייסיקיו פרו היא הצ'אט. זה היה פעם גם באודיגו. משוחחקים בחלון שיחה כמו צ'אט ורואים כל אות שהשני מקליד. זה יותר דומה לקריאת מחשבות. עשיתי את זה כמה פעמים בחיים וזו חוויה מענגת עם האנשים הנכונים. עדיין העברית של האייסיקיו הרבה יותר טובה (מימין לשמאל) מהמסנג'רים אודיגו מזמן לא הפעלתי. נוסטלגיה.

damtiela

New member
מירנדה (לאייסיקיו ומסנג'ר) ויאהו...

ICQ - בגלל כמות החברים שמשתמשים בה, מסנג'ר - לאלו שהאייסיקיו חסום אצלם, בעיקר אלו שאני מחבבת יותר, כך שכשאין לי כח לאייסיקיו, רק המסנג'ר פתוח. החסרון העצום במסנג'ר הוא שאי אפשר לשלוח הודעות אופליין. ויאהו מסנג'ר - בגלל הכל! הנוחות, האייקונים, האווטרים, איכות התמונה במצלמה, והשש בש..

simplex

New member
גם אני משתמש במירנדה

היתה לי איזו תקופה Trillian ועברתי אח"כ למירנדה. חסרה לי התמיכה בשיחות קוליות עם משתמשי MSN messenger.

אין על האיי סי קיו...החדש..גרסה 4

לייט... הוא פועל חלק...(לא כמו מסנג'ר) אבל יש פלוסים שמפתים על זה... חוץ מזה יש את הרשימת "אי חשיפה" שזה כמו חסימה במסנג'ר בערך...

למעלה