ICO לפלייסטיישן 2

אלמוגית

New member
ICO לפלייסטיישן 2

צריך עזרה במשחק ICO לפלייסטיישן 2. תקוע בשלב כבר כמה שעות... אולי משהו יכול להציל אותי

אלמוגית

New member
היי

יש קטע אחד, שישנה אפשרות להכניס את יונדה בשער שנפתח ע"י לחיצה ממושכת על ריבוע שניתן אף לעמוד עליו. זה מקום עם מים ויש שני שערי ברזל כאלו משני צדיו כאשר כל ריבוע מפעיל אחד מהם. צריך איכשהו להעביר את יונדה לצד השני כדי לעלות על המרזב ולהגיע לצד השני ולפתוח דלת. לפי הבנתי צריך להפיל את הקופסאות שנמצאות על החומה לתוך המקום עם המים כדי שהשערים ישארו פתוחים... אבל איך מגיעים למעלה? אין שום דרך לעלות את יונדה... שטח הדשא הוא הבעייה - משם איכשהו צריך להגיע למעלה. מקווה שהבנת אותי ויש לך תשובה בשבילי... תודה מראש, הילה.

la lei lu la

New member
הערה כללית

אין לי תשובה למה ששאלת כי עדיין לא שיחקתי במשחק הזה, אבל בכל אתר שעוסק בנושא משחקי וידאו ומכבד את עצמו, יש "walkthrough" - הכוונה לפתרונות מלאים, צעד אחר צעד, של משחקים רבים. שם תוכלי למצוא תשובות לשאלות מעין אלו ששאלת. המלצה - צריך להיזהר ולא לשחק את כל המשחק לפי הפתרונות, כי זה הורס את הכיף שבלגלות ולהתקדם לבד. אתרים אפשריים - ign.com ps2fantasy.com

Deadpool

New member
באיזה מקום זה..../images/Emo18.gif

לא שאני זוכר ממש.. פרטי לגבי המקום המדוייק.. (אזור) בכל מקרה , אם את רוצה לקלקל לעצמך.. להלן הלינק ל-WALKTROUGH של המשחק.. תהני ! http://www.cheatcc.com/psx2/sg/ico.txt

s p e e d E R

New member
אני אוכל לענות -

להעביר אותה את השער הראשון בקלות להעביר את השער השני אין צורך אפשר לקרוא לה ולהעלות אותה דרך אחד מחורי הביוב במרכז החצר.

למעלה