iCloud ו Notes

ספרנו1

New member
iCloud ו Notes

כשאני נכנס בחשבון ה- iCloud שלי ל- Notes , יש רשימה ריקה של פתקים (למרות שבאייפון שלי הוגדר גיבוי גם של פתקים). מדוע זה כך הדבר?

שאלה שנייה, במטותא : האם יש חשיבות לגיבוי גם ב iCloud וגם באפ סטור ?

תודה!

gadi7

New member
אתה לא היחיד שנתקל בבעיה זו או דומה לה

יש לי כ-300 פתקים באייפון. ב iCloud לעומת זאת, מופיעים אולי בקושי 5% מהם. רק החדשים ביותר, האחרונים שכתבתי. הפתרון שמצאתי הוא פתרון עקיף. דרך האייפון, העתקתי פתקים חשובים לאפלקציה בשם Evernote. את הפתקים שמסונכרנים לאפליקציה ניתן לראות על כל מחשב שמחובר לאינטרנט. כל פתק שתכתוב באפליקציה ע״ג המחשב, יראה גם באייפון ולהיפך. עד כה אין פיספוסים. שים לב שיש צורך להתקין את האפליקציה במחשב ובאייפון ובנוסף לפתוח חשבון (חינמי) באתר evernote.com

אגב, גם את המשימות (tasks) שלי אני מסנכרן לאתר חיצוני וחינמי: Toodledo.com

אנשי הקשר והיומן מסתנכרנים אל ה iCloud ללא כל קושי

ספרנו1

New member
תודה רבה, התקנתי ופתחתי חשבון. אני מבין

שאין אפשרות להעביר אוטומטית את הפתקים מהאייפון לאפליקצייה עצמה, ואני עושה זאת ידנית אחד-אחד ע"י COPY PASTE , נכון?
זה די חבל, כי יש הרבה פתקים שאני מעדכן בתדירות די גבוהה, וזה נורא מסורבל בכל פעם להעתיק לאפליקציה את הגרסה העדכנית של הפתק..

גם אצלי אנשי הקשר והיומן מסתנכרנים מצויין.

לגבי משימות - אני לא משתמש.

האפליקציות זו הסיבה היחידה שאני יכול להבין את החשיבות בגיבוי של האייפון באפ-סטור..

gadi7

New member
נכון, מסורבל למדי. למרות הטרחה הכרוכה בכך,

הפתרון הנ״ל עדיף בהרבה על אובדן חלקי או מלא של המידע באופן פתאומי ובלתי צפוי (ובהתאם לכל חוקי מרפי, זה יהיה מידע חשוב מאוד ובלתי ניתן לשחזור). הלוואי והיתה איזושהי אפשרות להעביר אוטומטית את הפתקים מהאייפון לאפליקציה עצמה.

ספרנו1

New member
תודה

למעלה