Ice Cube

TaTa BaBe

New member
Ice Cube

תגידו,נכונה השמועה שאייס קיוב הוא אנטי יהודי? הוא ראפר מצויין,ויהיה ממש חבל לגלות שזה נכון

volatile

New member
זאת לא שמועה זה ידוע

אייס קיוב הוא מאוד אנטי ישראל... ואנטי יהודים בכללי וככה הוא שייך למשפחת הראפרים האנטי יהודים שכוללת את צ´אק די מפאבליק אנמי, שבאם סדיק ועוד ועוד שלא עולים לי כרגע בראש.

חלק גדול מהשחורים הם אנטי

יהודים,חלקם פשוט לא אומרים את זה.אין מה לעשות.לפחות מתברר שלאמינם יש מנהל יהודי אז כנראה שהוא בעדנו. דווקא "פלייבור פלייב" מ"פבליק אנמי" הופיע בארץ פעם והוא גם דוד של דזי בארמור למי שמכיר ככה שיכול להיות שחלק מזה זה פוזה.צריך לזכור שליאור כהן המנהל של דאף ג´אם הוא יהודי וזוכה להרבה כבוד.

KILLA DOGG1

New member
התאכזבתי מ...

ICE CUBE כלומר ידעתי שהוא התאסלם וכל החרא הזה אבל לא ידעתי שהוא נגד יהודים וזה באמת מבאס
כי אני אוהב לשמוע את הבנאדם ועכשיו אני בטוח שאני לא יכניס את ה-C.D´S שלו למערכת.... CHAOS

KILLA DOGG1

New member
אח שלי...

זה לא אני עשיתי את התמונה... השותף שלי N.M.E עשה אותה... הוא מעולה בכל הקטע של העריכה וגרפיקה הנה עוד משהו שהוא עשה תגיד דעתך אם בא לך

dresta

New member
הוא אנטישמי

והוא אומר את זה כמה פעמים בדיסק שלו THE PREDATOR

גם mos def & talib kweli הם כאלה

ה עשו לא מזמן הופעה שכל הרווחים מההופעה הותרמו לפלשתינאים אם אני לא טועה...

Pace

New member
מתי תתחילו להבין...

שלא כל מי שתומך בפלסטינאים או מראה סימפטיה אליהם - הוא לא בהכרח אנטישמי? האם ציפיתם שהם יניפו דגל ישראל וישירו "הידד לציונות"? צאו מהאשליות. הציונות הדתית באמת שטפה למדינה הזו את המוח.

Pace

New member
עניין של גאוגרפיה, אחי...

לפי מקום מגוריך אפשר לשער את דעותיך. מקווה שלא נפגעת אישית, אני אשתדל לא להכניס לפה פוליטיקה...

אני לא אומר שאני יפסיק לשמוע אותם

בגלל זה... אני עדיין אוהב את המוסיקה שלהם ובמיוחד את של קיוב!

HaWk34

New member
מתי תתחילו להבין (משופר)

שכל מי שתומך בפלשתינאים הוא לא אנטישמי, הפלישתינאים בעצמם הם שמים, ככה שהם לא שונאים את עצמם. זה כמו שיהודים יתמכו בישראלים אז ככה מוסלמים יתמכו בפלשתינאים, זה טבעי לחלוטין אז די כבר עם כל השטויות האלה, למה סאב לא נגד ערבים? למה יש אומנים שלא נגד ערבים? בדיוק אותו דבר.

EmGee

New member
לסאב אין שום דבר אישי נגד ערבים

יש לו משהו נגד מחבלים. אבל הצל זה משהו אחר...

למעלה