IBM Z60M SIM

amit4444

New member
IBM Z60M SIM

רכשתי מחשב IBM Z60M SIM למיטב זכרוני מבדיקה שערכתי לפני הקניה התרשמתי כי למחשב מדגם זה יש כיסוי טיטניום עליון, בפועל המחשב שהגיע אלי הוא שחור כמו כל המחשבים של IBM האם דפקו אותי או שלא שמתי לב להגדרת תת דגם מסויים, אשמח לתשובת המבינים.

nova

New member
ה-Z60m מגיע לארץ רק ב-4 דגמים

אם אני לא טועה. מתוכם איזה 2-3 עם טיטניום ושניים בלי. ודא שהדגם שקיבלת הוא מהמק"ט הנכון, כלומר שזה אכן הדגם. אם זה המצב - הטעו אותך לפני הקניה. מה גם שאני לא מכיר את דגם ה-SIM, לא שמעתי עליו מעולם. וזה קצת מוזר. אתה בטוח שזה SIM? תן את המק"ט המלא.

amit4444

New member
מק"ט

המק"ט הרשום על הקופסה של המחשב:2529-FSG UH3FSIM L3B5782 על המחשב עצמו כתוב:type 2529-fsg s\n l3 b5782 06/01

nova

New member
דגם ה-FSIM מגיע רק בשחור לארץ

(ככל שידוע לי.) אם מי שמכר לך את המחשב הטעה אותך - תבקש להחליף, למרות שההבדל לא גדול. (אם ניתן - אני מציע לך להחליף לדגם UH31HIM שיש לו כיסוי טיטניום, מסך MaxBright וצורב DVD, וזה ממילא במחיר זהה.) בכל אופן המארז גם ככה מאוד קשיח, והטיטניום מוסיף קצת משקל. הערה למגיב למטה - המארז הוא פלסטיק\סגסוגת כרגיל ל-IBM, ולא טיטניום כולו כמו ב-T. בחלק מדגמי ה-Z רק הכיסוי העליון עשוי מטיטניום מוברש בצבע אפור מטאלי. (שלא כמו בסדרת T בה זה טיטניום צבוע בשחור)

ש.פ.ד

New member
אנא הבחן בין הצבע לחומר העטיפה

אם אני זוכר נכון, דגמי ה- Z מגיעים במארז טיטניום. חלקם צבועים שחור וחלקם "טיטניום"
גם דגמי ה- T מגיעים במארז טיטניום והם כולם שחורים...

למעלה