IBM X41

IBM X41

היי, אני עומד לקנות X41-F7G של IBM. המחשב מיועד בעיקר לנסיעות והתניידות מחוץ לבית ולכן המשקל שלו הוא מרכיב חשוב. אשמח לקבל חוות דעת על המוצר או אולי המלצות למחשב של IBM (חשוב שזה יהיה IBM) מדגם אחר. תודה

carmonle

New member
נכון שבארץ אוהבים את IBM והשירות

שלהם טוב אולם המפרט נחות ביחס לכל המתחרים. תסתכל על הודעתי בנושא מחשב Fujitsu s7020 ותשווה את המפרט ל-IBM. מעבד, גודל קשיח, זיכרון, כולל DVD, נקודת עגינה ועוד ותראה הבדל משמעותי בתמורה למחיר. קיימים נידים קלים גם ל-LG, גם ל-Dell, וגם ל-Acer ולדעתי לא צריך להנעל על IBM. אני העדפתי נייד שיכול לאחסן את הצורב DVD בתוכו עם מסך 14, נכון שהמשקל כ-1.75 ק"ג, עם זמן סוללה גדול משל IBM עם הרחבת זכרון ל-1GB והמחיר כ-11 אלף ש"ח. IBM עם רכיבים זהים כולל תחנת עגינה יעלה מעל 13K ש"ח. ערן

הי,

אולי אתה צודק, אך בכל זאת חשובה לי האמינות של IBM. המשקל הוא פאקטור רציני, וככל שיותר קל יותר טוב. ה X41 הוא יחסית קל - שוקל 1.5 ק"ג ,ובמקרה הזה כל תוספת קטנה (דיסק קשיח, צורב, מסך) מעלה במשקל. ההצעה שקיבלתי כוללת IBM X41 + תחנת עגינה עם צורב במחיר של 11,500 שח מה אתה אומר? תודה

carmonle

New member
המחיר נראה סביר, לא בדקתי דגם זה

לעומק מאחר וחששתי שלא אסתדר עם מסך "12 (מרכיב משקפי קריאה). ממני רצו תוספת על DVD צורב כ- 1600 ש"ח, גם הגדלת זיכרון ל- 1GB לא זולה ב-IBM. במחיר שלך מדובר בכונן קומבו? הרושם שלי שהמחיר טוב באם הוא כולל תחנת עגינה וכונן קומבו. היום כבר משווקים את ה-X41 עם מעבד 1.6. ערן

../images/Emo99.gif

דגם מעולה של IBM, אמין, קטן, קל ונוח. החסרון שלו שהCD נמצא בתחנת עגינה, ולכן אם אתה צריך CD אתה צריך לסחוב איתך את התחנה. בעבר לכך זה מחשב מדהים
.

למעלה