דע לך שזה מאוד חשוב..כנס ותבין למה..
סיפור קצר : המחשב תקוע על מאורר.הכנפיים שלו נטחנו כתוצאה מזה שכנף אחת נשברה[מה לעשות,מחשב קצת ישן] פתחתי אותו וראיתי מה הבעיה בדיוק. הלכתי למעבדה [ לא נזכיר את שמה כרגע ] ואמרתי לבחור במפורש "צריך לאחליף מאורר " אז הוא התחיל להגיד לי.. תשמע אולי התעלות סתומות בלה בלה בלה... "תן לנו לבדוק,מחר תקבל תשובה - עלות הבדיקה 120 ש"ח" אמרתי בסדר,והשארתי אותו שם.למחרת התקשרתי אליו והוא התנצל ,הוא לא הספיק "אנחנו נחזור אליך " ... עברו יומיים.. הבן אדם התקשר ומה הוא אומר לי ?? שהכל בסדר עם המחשב,כי הוא לא מתחמם בכלל והבעיה היא במסך כי הוא נכבה ונדלק [ בעיה שלא הייתה לי מעולם] זה ישר הדליק לי נורה אדומה שננפלתי על נוכל שחשב שאני איזה טמבל שלא מבין כלום [אני שונה את האנשים האלה ] אמרתי לא שלא יגע בכלום ,עזבתי את העבודה ורצתי למעבדה .עשיתי את עצמי טמבל ושאלתי אותו אם הוא פתח אותו אז מה הוא אומר לי? שהוא הריץ אותו איזה כמה שעות טובות[בלי מאוורר ,אתה קולט ?? ] כדי לבדוק אותו אז השתחרר לי הסעיף עליו ואמרתי לו שהוא לא מבין כלום ונראה לי שהוא רק עשה לי יותר נזק וכמעט דפקתי לו את המחשב לפנים למה אני שונה ש "לוקחים אותי צ'יפס" אם אתה מבין למה אני מתכוון. עכשיו יענו או שאני נכנס באמ אמא שלו עם איזה תביע [העיניין הוא שאין לי זמן לכל החרטא הזה] או שאני שורף לו את החנות אבל בשורה התחתונה אני נשארתי בלי מחשב...בקיצור...נשרפתי עכשיו בוא נגיד שאת המסך אני יכול לפרק מלפטופ אחר שיש לי מאותו סוג אבל לא בא לי להתעסק עם זה ולא אכפת לי לשלם למשהו שיעשה לי את זה רק שיעשה את זה בצורה מקצועית. בקיצור פרקתי את המאוור וכנראה שבסופו של דבר אני אצתרך לעשות את העבודה כי אי אפשר לסמוך על אף אחד