Ibm ThinkPad T23 Notebook

Ibm ThinkPad T23 Notebook

שלום ותודה מראש לעוזרים איכן אני יכול לקנות מאורר ל Ibm ThinkPad T23 Notebook בתל אביב וכמה זה אמור לעלות? כמו כן לאחרונה המסך נכבה מעצמו. מה יכולה להיות הבעיה והאם ניתן לקחת מסך מדגם אחר אך גם ישן ולחבר ברכות לעונים ולעוזרים:)

kobi 23

New member
תבדוק בLAPTOP LAB

הם יושבים ליד הקניון בר"ע אם אני לא טועה

כן...מכיר אותם מפרסום ברשת חשבתי לקפוץ לשם

מחר אבל גם חשבתי שיש אחרים בכל אופן תודה...

kobi 23

New member
תישמע

בטוח יש גם אחרים אך אני שמעתי הרבה דברים טובים עליהם. מעבדה פרטית בסטנדרטים גבוהים. אחרים אני לא מכיר

דע לך שזה מאוד חשוב..כנס ותבין למה..

סיפור קצר : המחשב תקוע על מאורר.הכנפיים שלו נטחנו כתוצאה מזה שכנף אחת נשברה[מה לעשות,מחשב קצת ישן] פתחתי אותו וראיתי מה הבעיה בדיוק. הלכתי למעבדה [ לא נזכיר את שמה כרגע ] ואמרתי לבחור במפורש "צריך לאחליף מאורר " אז הוא התחיל להגיד לי.. תשמע אולי התעלות סתומות בלה בלה בלה... "תן לנו לבדוק,מחר תקבל תשובה - עלות הבדיקה 120 ש"ח" אמרתי בסדר,והשארתי אותו שם.למחרת התקשרתי אליו והוא התנצל ,הוא לא הספיק "אנחנו נחזור אליך " ... עברו יומיים.. הבן אדם התקשר ומה הוא אומר לי ?? שהכל בסדר עם המחשב,כי הוא לא מתחמם בכלל והבעיה היא במסך כי הוא נכבה ונדלק [ בעיה שלא הייתה לי מעולם] זה ישר הדליק לי נורה אדומה שננפלתי על נוכל שחשב שאני איזה טמבל שלא מבין כלום [אני שונה את האנשים האלה ] אמרתי לא שלא יגע בכלום ,עזבתי את העבודה ורצתי למעבדה .עשיתי את עצמי טמבל ושאלתי אותו אם הוא פתח אותו אז מה הוא אומר לי? שהוא הריץ אותו איזה כמה שעות טובות[בלי מאוורר ,אתה קולט ?? ] כדי לבדוק אותו אז השתחרר לי הסעיף עליו ואמרתי לו שהוא לא מבין כלום ונראה לי שהוא רק עשה לי יותר נזק וכמעט דפקתי לו את המחשב לפנים למה אני שונה ש "לוקחים אותי צ'יפס" אם אתה מבין למה אני מתכוון. עכשיו יענו או שאני נכנס באמ אמא שלו עם איזה תביע [העיניין הוא שאין לי זמן לכל החרטא הזה] או שאני שורף לו את החנות אבל בשורה התחתונה אני נשארתי בלי מחשב...בקיצור...נשרפתי עכשיו בוא נגיד שאת המסך אני יכול לפרק מלפטופ אחר שיש לי מאותו סוג אבל לא בא לי להתעסק עם זה ולא אכפת לי לשלם למשהו שיעשה לי את זה רק שיעשה את זה בצורה מקצועית. בקיצור פרקתי את המאוור וכנראה שבסופו של דבר אני אצתרך לעשות את העבודה כי אי אפשר לסמוך על אף אחד

kobi 23

New member
זה נשמע כמו סיפור על רשת אייבורי

בכל מקרה,אתה צודק ב100%.קשה למצוא היום מקום באמת מקצועי שיודעים מה הם עושים ושלא יעשקו אותך. אבל אתה מוזמן לחכות לתגובות של שאר החברים פה.על המעבדה שציינתי ושל מקומות אחרים. אל תתרגז חבל על העצבים והזמן.

אני אשמח להמשיך לעקוב.העיניין הוא שהלפטופ הזה

הוא אולי ישן ולא כ"כ משוכלל אבל אני עובד עליו כבר הרבה מאוד זמן והוא לא אכזב אפילו פעם.הוא מתאים לי בול למה שאני צריך וכל יום שעובר אני צריך למצוא כלמיני פתרונות אחרים . אני בטוח אקפוץ אליהם,לא יודע אם מחר אבל בטוח בזמן הקרוב

kobi 23

New member
דווקא כן רלוונטי

כל שני וחמישי יש פה מישהו ששואל על המחשבים ניידים של MSI שמיובאים ע"י אייבורי.שואלים גם על השירות שלהם

תשמע...

|אני קניתי את המחשב הביתי שלי מהם . לוח אם של [ MSI[NEO 2 עם צ'פסט של אינטל ובלי עיין הרע [ חמסה X 3] וחוץ מפעם אחת ,אחרי שנתיים ,שנישרף לי הלוח הם החליפו לי אותו בלי בעיה וכמובן לא שילמתי אגורה כי זה היה עוד בתחום האחריות. לגבי ניידים אין לי ממש מושג,אני רק יודע שהם יחסית זולים .מי שקונה מהם מקבל אחריות וזה מה שחשוב,בכלל , בכל רכישה. לאחרונה ראיתי פרסום שלהם על מסכים דקים ב 500 שח ורציתי לדעת במה מדובר אז הלכתי אליהם למקום החדש שלהם בתל אביב [אגב,אומנם חדש אבל כלל לא מאורגן] והבנתי שזה סתם עבודה בעינים כי כל מה שניסו לעשות לי זה לדחוף מסכים ב 2000 שח . מעבר לזה ובגדול ,אני חושב שרוב התקלות שיש להם נובעות משיטת העבודה שלהם [אם אתה יודע למה אני מתכוון]

sb21

New member
ב-Ebay יש המון חלקים חלופיים לדגם הזה.

נסה לחפש את המאורר שאתה צריך שם.

חחח..תודה ,כן ראיתי שיש לא רק שם אבל אני צריך

את החלק דחוף כי המחשב הזה זה העבודה שלי..לא יכול לחכות הרבה זמן.. מודה לך מאוד

sb21

New member
כמובן שתוכל לקנות דרך מעבדות IBM

ואני מעריך ששם המחירים מאוד גבוהים. נסה להתקשר למעבדה הזו: www.laptop.co.il אולי הם יוכלו לעזור לך, במחירים די שפוים

למעלה