ibm director

The MarBar

New member
ibm director

שלום, יש לי מספר שרתי IBM. כמובן שקיבלתי איתם את ההתקנה של ה ibm director (מספר 5). חשבתי בשלב הראשון להתקין עליהם את הibm director agent, בלי שרת שיהווה ibm director server. הםםם, אז לא הבנתי איך אני ניגש לשרת... הרי יש את הibm director console שמתחבר לibm director server. ויש אפשרות להוריד הרחבה של גישה webית. גם פה לא מצאתי באתר של IBM איפה זה אמור להמצא... הםם יש רעיונות? לפי מה שהבנתי אני לא חייב ibm server בשביל להתחבר לagent אחד. תודה רבה

The MarBar

New member
אנסח מחדש ברשותכם

נראה לי שניסחתי את ההודעה בצורה קצת מבלבלת... יש לי שרת שמותקן עליו ibm director agent אין לי שרת ibm director server איך אני יכול להוציע מידע מה ?agent תודה

The MarBar

New member
בקרוב

אבל בנתיים אם אפשר להוציא מידע בצורה יותר ידנית, אז למה לא...

The MarBar

New member
את זה אני כמובן עושה

פשוט ציפיתי אולי לחצי תשובה כללית, עקב דוחק קטן בזמן... ללמוד בצורה מסודרת כמובן שצריך..

anony3

New member
בעקרון,

בשביל להוציא את המידע מה"סוכן" אתה חייב תוכנת ניטור מסוימת שתוכל לקרוא את המידע, בעקרון אתה יכול להשתמש בכל SNMP Browsers בשביל לנסותולצוד את המידע, הדרך הנוחה ביותר , ולכן IBM מציעים אותה, היא באמת באמצעות הWebAccess שממפה לךאת מצבהשרת לפי הניטור שקיים עלי. תוכל למצוא את ההורדה באתר של IBM, אם אתה צריך לינק ישיר, תשאיר הודעה :)

למעלה