IBL משחקי היום

NYMets Man

New member
בית שמש אלופה?

כמו שזה נראה אחרי המשחק השלישי שלה קשה יהיה לעצור אותה. עוד נצחון, הפעם 8-3 על מודיעין מיראקל. הקבוצה מבית שמש מראה אופי והרבה נחישות ומצליחה ליצור לעצמה שם של קבוצה חזקה וקבוצה שחובטת. הפעם הם שיחקו נגד מודיעין. אחרי 4 אינינגס חזקים דווקא להגנות ולמגישים שלאחרם התוצאה הייתה 1-1 התפוצצו בית שמש עם 7 ריצות בשלושת האינינגס האחרונים. אדריכל הנצחון היה לופז עם 2 הומראנים ! ויש לו כבר 3 העונה המגיש המנצח הוא פרלמן עם 5.1 אינינגס

עוד עובדות מהמשחק...

קודם כל הישראלים: רפי סטרן (מודיעין מירקל, פיצ'ר) - הגיש אינינג אחד (באינינג ה7) וחטף 4 ראנס שכולם באו מהגראנד סלאם של לופז. הליין שלו: אינינג 1, היט 1, 4 ראנס, 3 אירנד ראנס, 2 ווקס, 0 סטרייקאאוטס, 1 הום ראן. הERA שלו קפץ מ0.00 (זרק סקורלס אינינג במשחק הפתיחה) ל27.00..... נייט רוזנברג (מודיעין מירקל, 2B) - פתח את המשחק ב2B, חבט פעם אחת ולא עשה שום דבר משמעותי. הוחלף לאחר מכן ע"י ווקר (שחבט הום ראן). מויש לואיס (מודיעין מירקל, LF) - פתח את המשחק בLF, עלה לחבוט פעם אחת, הצליח לעלות איכשהו על הבסיס ושם ראן. (הוא נחשב לאחד השחקנים הכי מהירים בליגה). אורן גל (מודיעין מירקל, SS) - פתח את המשחק בSS, נתן היט אחד (1מ-2 היום) והוחלף.

7liel7

New member
נראה לי

שבי"ש ייקחו את הליגה, הם באמת דומיננטיים. אבל לא בא לי לנחס את הפיונירס והלייטנינג שלי..

ת"א מובילה על פ"ת כרגע 8-2..... בבפטיסטים...

אדם קראב (שניר, זה האוסטרלי שאמרתי לך...) זרק עד עכשיו 3 אינינגס וקיבל 2 ראנס... הליין שלו עד עכשיו: 3 אינינגס, 5 היטס, 2 ראנס, 1 אירנד ראן, 0 ווקס, 0 סטרייקאאוטס, 0 הום ראנס. בולטים בת"א עד עכשיו: פראנקו (SS) הלידאוף היטר עם 1 מ - 3 עם דאבל וסטרייקאאוט. פרז בריטו (הוא גם הצטיין אתמול ושלשום אם אני לא טועה) (1B קלינאפ היטר) עם 2 מ-3 , ראן וRBI. האסטינגס (RF, חובט שני בליינאפ) עם 1מ- 3, ווק, RBI ו2 ראנס וסטולן בייס. מרט'ינשיין (2B) עם 2 מ-2 ראן וRBI. מאטלו עם 1מ-1, 2 ווקס ו RBI. השחקן בריל (DH) מצויין לרעה על כך שהשאיר כבר 6 שחקנים על הבסיסים.... בולטים בפ"ת עד עכשיו: הDH אולסון עם 2מ-2 וראן (חובט קלינאפ). ריינאלדו קרוז (CF, חובט לידאוף היום.. אחרי שחבט שלישי באופנינג דיי), עם 1מ-2 ראן, ואסיסט לתפוס את פרז בריטו בבסיס שני. קרוטיין (המוכר לנו פה.. חובט הHR הראשון של הליגה.. הבחור עם הכפפה שנעלמה) עם 1מ-2 עם RBI. הישראלי שוקי פרידמן (1B) עם 0מ-1 עד עכשיו.

והפיצ'ר של ת"א, אפשטיין חוטף בראש...

הליין שלו עד עכשיו: 3.2 אינינגס, 8 ראנס, 2 אירנד ראנס רק, 8 היטס, 3 ווקס, 2 סטרייקאאוטס, 0 הום ראנס. פ"ת נראת עד עכשיו כקבוצה החלשה בליגה... בית שמש כחזקה ביותר...

omri1234567

New member
שיחקתי ב- 3 אינינגים האחרונים היה מרגש

היה נחמד! נכון הפסדנו אבל נבוא מחר וננצח!!!! היה לי פליי אחד שכמעט תפסתי את הכדור פליי ממש קשה לא נורא כשעליתי לחבוט היה לי קאונט של שני בולס בלי סטרייקס וידעתי שמגיע פסט בול לאמצע ופשוט הרגשתי את הכדור שלצערי הסתובב לפאול בול בצד שמאל הגעתי לפול קאונט ואז חבטתי כדור שכמעט נפל בין הסקנד בייסמן לרייט פילדר אבל הסקנד בייסמן עשה מהלך יפה ותפס את הכדדור

למעלה