iaudio m5

elior bm

New member
iaudio m5

כרגע קיבלתי את הנגן ואני לא מצליחה להפעיל אותו............ מישהו יכול לעזור לי? והאם מישהו יודע היכן אפשר למצוא הוראות הפעלה בעברית? תודה..

tweeg

New member
לא מצאתי בעיברית

הגדירי לא מצליחה להפעיל אותו

elior bm

New member
חיברתי למחשב, העברתי קבצים..

הקבצים נימצאים בתוכו אך איני מצליחה להדליק אותו=[

tweeg

New member
הוא על הולד?

הוא נדלק ונכבה? כמה זמן הטענת אותו? איך הדלקת?

elior bm

New member
הוא לא על הולד,

הוא לא נידלק וניכבה ולא הטענתי אותו...

tweeg

New member
אז כמובן שהוא צריך הטענה לפני

להטעין לפחות 10 שעות ליתר ביטחון כי אני לא זוכר כמה זמן

elior bm

New member
תודה....עכשיו הוא פועל.. :p

עוד דבר אחד, האם יש אפשרות לשפל? כי לא ראיתי...

tweeg

New member
תחזיר אותו לטעינה

לדעתי כן כי לרוב המכשירים של איאודיו יש אם אין עכשיו בטוח יש בגרסאות תוכנה החדשות יותר

tweeg

New member
תנסה

אמפי 3מיוזיק-סטינג-פלימוד-שאפל http://www.cowonamerica.com/download/iaudio_m5_manual.html הוראות

elior bm

New member
עוד בעיות עם הנגן....

כאשר אני ניכנסת למאפיינים של הנגן ושל המוזיקה במחשב(לאחרשהעברתי את כל התיקיות ואת כל הקבצים לנגן) זה מראה שבנגן יש פחות קבצים מאשר במחשב.. עוד בעיה שהנגן מראה לי שיש 2700 שירים למרות שבמאפיינים שלו רשום 2980... מישהו יודע מה הבעיה? תודה שבת שלום וסליחה על החפירות.. =/

elior bm

New member
אני בת :p

ניסיתי להעביר מחדש....זה נישאר אותו הדבר..... ומזאת אומרת לפרמט? לעשות reset לנגן?

tweeg

New member
../images/Emo9.gif תחפשי שיר שלא מועבר

ותנסי להעביר רק אותו עובר או לא? תבדקי איז פורמט הוא ואיזה קידוד האם כל אלה שלא עברו הם מאותו מיקום? יש להם מכנה משותף כלשהו?(לא חובה הנמוך ביותר:))

elior bm

New member
שירים חדשים עברו..

כנראה שזה באמת בגלל פורמטים מסויימים.......... דרך אגב, מה זה עידכון תוכנה שכולם מדברים על זה?

יאיר B

New member
עדכוני תוכנה הם עדכונים שמוציאה החברה שבנתה

את הנגן. עדכונים כאלה ניתן למצוא באתר קואון (יצרנית הנגן - יש קישור בקישורי הפורום - איאודיו). העדכונים הללו מתקנים בעיות שנתגלו לאחר שהנגן יצא, מוסיפים אפשרויות. מציע לקרא טוב מה העדכון עושה ואיך לעשות אותו. תקלות בהתקנת עדכונים עלולים להשבית את המכשיר. הכל כתוב באזור העדכונים באתר קואון (ולכל עדכון יש את הדף שלו). חשוב לשים לב להוריד את העדכון לדגם המדוייק שיש לך!

tweeg

New member
לא הבנתי

שירים חדשים? למה הכוונה? עדכון תוכנה זה שיפורים של תוכנתיים של הנגן שמשחררת החברה בשביל לתקן באגים ולהוסיף דברים

למעלה