iaudio i7 vs x5

• פותח הנושא yhaim
  • פורסם בתאריך

yhaim

New member
iaudio i7 vs x5

אחלה שרשור מתחתי. לאחר קריאה קצרה בפוסטים הבנתי שה-i7 בין הטובים מבחינת הסאונד. עד לאחרונה חיפשתי נגן בנפח של 32 60 ג'יגה. איך נראה לכם ה-x5? גירסת ה-30 ג'יגה עולה בחו''ל כמו ה- i7.(בסביבות 200$) אני לא מחפש וידאו וכד' אלא רק איכות סאונד טובה וממשק נוח. כרגע ה-i7 עושה רושם מביקורות ברשת של נגן מצויין. החיסרון:הקיבולת. האם יש גירסא דומה שלו בקיבולת גבוהה יותר?

O

omerdav

Guest
X5 - נוט!

ה-i7 לא מגיע לנפח 32.... בעיקרון לדרישות שלך: 1. Creative Zen Vision M בגרסת ה-60 ג'יגה. מתחרה ל-X5 אבל לטעמי יותר טוב.... 2. Apple IPod Classic בגרסת ה-80 ג'יגה. יחס ג'יגה לשקל הכי טוב. 3. Sandisk Sansa View בגרסת ה-32 ג'יגה. אתה יכול לקנות את ה-D2 בגרסת ה-16 ולהרחיב אותו עם כרטיס...

O

omerdav

Guest
וואי צודק,שכחתי לגמרי אותו...

יאיר B

New member
ה-X5 הוא עתיק יחסית.

אם תקנה אותו, קח את הסוללה הגדולה (מחזיקה כ-30 שעות). I7 מבוסס על זיכרון פלאש. כרגע 32 זה המקסימום שיש בנגנים (אם כי ל-I7 יש רק 16GB מקסימום). X5 מבוסס על דיסקשיח ולכן יש יותר קיבולת. הערה: בקנייה בח"ל לא תהיה אחריות בארץ.

yhaim

New member
d2 vs i7

אוקיי, כרגע מתלבט בין 2 הנגנים הללו.(החלטתי לוותר על קיבולת גבוהה-לא בטוח שאני אצטרך). החיסרון מבחינתי ב- d2 זה המסך מגע. מצד שני יש הרחבת זכרון. לעומתו ה-i7 מבחינת המחיר שהוא נמכר בארץ 799 ש''ח נותן תמורה הטובה ביותר. מה עוד שרוב השימוש שלי בנגן זה מוסיקה (יכול לוותר על כל התוספות הנחמדות). השאלות שלי-מה העלות של כרטיס הרחבה? וכמובן סאונד:האם הסאונד של ה- d2 טוב יותר?

tweeg

New member
אין הרבה התלבטות

אם אתה רוצה וידאו או אחד מהפיצרים של הd2 לך עליו(וידאו אאוט,מסך מגע,הרחבה,פלאש,משחקים,וכו') אם אתה רוצה נגן פשוט יותר אז לך על הi7 שום נפח לא נמכר ב800(אני יודע בע"פ :) ) מסך מגע זה לא חיסרון,יש לזה המון יתרונות (תתרגל הווינדוס 7 יהיה מסך מגע) הסאונד אמור להיות זהה כרטיסי הרחבה: http://web.zap.co.il/zapnewmodels.asp?sog=C-Flashmemory מאוד זולים,תלוי איזה נפח ואיזה סוג

למעלה