iaudio 7

flaxs

New member
iaudio 7

קניתי לפני כמה ימים את הנגן הזה, אני מאוד מרוצה ממנו, אבל יש כמה דברים שאני לא מצליחה לעשות ואני לא בטוחה אם אפשר בכלל.... למשל, יש אפשרות להשמיע מוזיקה באופן אקראי (כמו באייפוד) ? ויש אפשרות למחוק שירים וליצור רשימת השמעה יש מהמכשיר (בלי להתחבר למחשב) או שזה רק דרך התקיות במחשב?

יאיר B

New member
I7

1. השמעה אקראית: אתה לוחץ על מקש התפריט (M) בחלק העליון, מגיע לתפריט הראשי והולך ל-Settings. שם אתה בוחר ב-Play Mode האפשרות האחרונה בחלון הזה היא של Shuffle ואותה אתה צריך לסמן. 2. מחיקת שירים מהנגן עצמו: כשהשיר שאתה רוצה למחוק מתנגן, לחץ והחזק את לחצן ה-Play. יפתח תפריט שהאפשרות האחרונה בו היא Delete. ככה גם אפשר לעשות פלייליטס (הוא קורא לזה DPL - זה פלייליסט אחד בלבד שאפשר לעשות אותו על הדרך). יש גם אפשרות של בוקמארק (שלא ניסיתי ולא יודע בדיוק איך זה עובד ומה זה עושה בדיוק, אולי זה כמו סימניה בספר).

מושו 21

New member
......

זה מן רשימה נוספת של שירים שאתה יכול לסמן במהלך השיר נקודות - וכשאתה רוצה לשמוע מאותה נקודה שוב אתה בוחר בו מתוך הבוקמרק והוא יתחיל את השיר מהנקודה ששמרת (נגיד אני אוהב חלק מסוים בשיר שמתחיל ב-1:06, אז ב-1:06 אני שומר אותו בבוקמרק ומהיום כשאני ירצה לשמוע את השיר מאותה נקודה אני פשוט יפתח אותו משם).

יאיר B

New member
בקיצור סימנייה כמו בספר (מכיר את הדגלים

הנדבקים בצבעים - אותו דבר).

למעלה