i הי שלום קולם
S Shinobi New member 3/5/03 #2 עופי מפה מציפנית את לא קולטת ../images/Emo46.gif עופי מפה כבר תחסמו כבר את הדבר הזה!!!!!!!!!!!
נ נאחסית New member 3/5/03 #3 ../images/Emo46.gifרוי נו באמת!!! ../images/Emo46.gif אמרת שחסמת את כל המציפנים!! ומה זאת נראית לך?! ולבורמה ה"חמודה": בואי נגיד לך בצורה הכי יפה שאני יכולה להגיד- תפסיקי לפתוח הודעות חדשות תפסיקי, פשוט אל תעשי את זה יותר די, חלאס, מספיק! לא מבינה?? קשה כל כך לקלוט?!?!
../images/Emo46.gifרוי נו באמת!!! ../images/Emo46.gif אמרת שחסמת את כל המציפנים!! ומה זאת נראית לך?! ולבורמה ה"חמודה": בואי נגיד לך בצורה הכי יפה שאני יכולה להגיד- תפסיקי לפתוח הודעות חדשות תפסיקי, פשוט אל תעשי את זה יותר די, חלאס, מספיק! לא מבינה?? קשה כל כך לקלוט?!?!
H humi New member 4/5/03 #4 די די חברים די להתעצבן עליה. היא סך הכל ילדה נחמדה (בעצם היא לא )אוקיי כולם קחו אבנים ותזרקו עליה רובים, רימונים, פצצות, דינמית.
די די חברים די להתעצבן עליה. היא סך הכל ילדה נחמדה (בעצם היא לא )אוקיי כולם קחו אבנים ותזרקו עליה רובים, רימונים, פצצות, דינמית.
E Eyes To The Soul New member 5/5/03 #5 ../images/Emo4.gif יש סיבה מיוחדת שאת מציפה? או שזה סתם בשביל ההנאה הפרטית שלך?
נ נאחסית New member 5/5/03 #6 מה נו באמת... זה לא היא כותבת, זה """אח""" שלה. כן, כן. יאללה מזל שרוי חסם אותה לכמה ימים. (חבל שלא לתמיד) אבל אחרי הכל לא כזה ביג דיל להחליף שם.
מה נו באמת... זה לא היא כותבת, זה """אח""" שלה. כן, כן. יאללה מזל שרוי חסם אותה לכמה ימים. (חבל שלא לתמיד) אבל אחרי הכל לא כזה ביג דיל להחליף שם.
H Hegze New member 5/5/03 #7 יש לי רעיון לכולכם אל תגיבו להודעות המטומטמות האלה והם ירדו למטה ולמנהלים לא כדאי שתיפעלו קצת???