i wear my sunglasses at night

• פותח הנושא Ricca
  • פורסם בתאריך

Ricca

New member
i wear my sunglasses at night

מה אתם יכולים לספר לי על השיר הזה, עשו לו רימקסים ? יכול להיות שיש לו גירסה חסרת מילים?

pimpf

New member
את מתכוונת ל-

tiga and zyntherius - sunglasses at night לא יודעת המון על השיר הזה, רק שהוא מדהים!!!!!!! מתה על השיר הזה...

turrican

New member
היי pimpf

אהלן אהלן
איפה בסוף היית אתמול???

pimpf

New member
כרגיל- בלילינבלום25

Sid76 גם הגיע, ובקושי ראינו את זיו פניו, הוא כנראה נעלם לו לחדר התחתון... ואני לא מאשימה אותו הרבה, כי שחר שפירא בקושי ושם אייטיז. הוא שם קצת בהתחלה והפסיק בדיוק כש-Sid הגיע... היה נחמד נהניתי מאוד- אני מאלה שאוהבים את ה"בומים"

turrican

New member
ואת הבטחת לו שיהיה ים אייטיז

אח אח אח..למה לו שמו אייטיז?? את יודעת שאני הייתי בלילי 41 וברחתי משם כל עוד נפשי בי? חשבתי שאולי ענת תהיה שם..לא חשוב. מה את אומרת על העדכונים באתר?

pimpf

New member
תיכף אני אבדוק...

ואני רואה ששמת פה בפורום תמונה של דפש- כל הכבוד...

alpha80

New member
המקור......

פט שופ בוייז, 1984. זה היה הדמו הראשון לשיר, שהפך ללהיט כמה חודשים אחר כך בארה"ב לקןרי הארט.

Ricca

New member
ואיך קוראים לדמו הזה?

איפה אני משיגה אותו?

ככה, זהו קטע אלוהי, שאני שמח וגאה

להיות הראשון שהשמיע אותו במסגרת ליין האייטיז והאלקטרו שלי בשני ב"הובי". ולתשובה עצמה, הרמיקס הנפלא מבוצע ע"י: , TIGA & ZYNTHERIUS

ודבר נוסף, אם תמהרי , תוכלי

להשיג את העותק היחיד של הסינגל הזה שנמצא ב"דיסקוטון" שבכיכר דיזינגוף במחיר ביזיוני של עשרה שקלים. שיהיה בהצלחה, טל אביב.

DJ Dawn

New member
כרגע הקליפ היה ב-MTV!!!

לא להאמין. הופתעתי לטובה... ומיד אחריו היה את Emerge של FischerSpooner! מה קרה? "התקלקלו" ב-MTV והתחילו להשמיע סינת´פופ? האם יש תקווה?
ענת.

בהחלט ענת,

ולא בפעם הראשונה היה ב-אמטיוי את הקליפ של סאנגלאסס. ובקשר לפישרספונר, במקומות רבים מסביב לגלובוס הם להיט גדול, אפילו חברת הדיסקים של המינינסטרי אוף סאונד חתמה איתם חוזה בגובה שני מיליון דולר!

למעלה