i was wandering in the rain...

ilovem

New member
i was wandering in the rain...

Mask of life, feelin´ insane .... how does it feel? אני אוהבת את מייקל של "זר במוסקבה". מייקל רגיש, עדין, שם לב לפרטים הקטנים. שקט, לא מונוטוני, מיוחד. זר בעולם. הוא לא גר במקום גשום, והוא לעולם לא זר לאף אחד, אבל ככה הוא מרגיש. ככה הוא חושף. מייקל אוהב, וקשה לו. העולם רע אליו, רע לאחרים. הוא מנסה לשנות, אבל ללא הצלחה מרובה. הוא מיוחד בעולם שלנו, אולי בכלל מכוכב אחר, אין שני לו, ולא יהיה לו מחליף לעולם. הוא לא במוסקבה, הוא לא זר, אבל הוא "זר במוסקבה".

ilovem

New member
But they told me...

a man should be faithful, and walk when not able, and fight till the end but i´m only human. ....... weill you be there? הוא קורא נואשות. הוא תמיד שם בשבילנו. הוא לא מצהיר על זה, וגם אנחנו לא ממהרים לצאת מהארון, אבל הוא תמיד שם בשבילנו. תקליטיו נמכרים, השירים שלו מוכרים, אבל לא לזה הם נועדו. זו לא טלפתיה, וזו גם לא שפה סודית שנועדה רק לנו. מבעד למעטת הקיטשיות, ואולי גם הנאיביות, הוא מחפש עזרה. לא קרה לו משבר מיוחד. הוא רק מבטא את מה שמרגיש כל אחד ואחד מאיתנו. הוא לא יכול להיות לבד. הוא לא רוצה להיות לבד. הוא לא רק שואל, הוא גם עונה- will you be there? yes, i will michael.like you´re always here.

רונני2001

New member
נכון.... כ"כ נכון...

אה... אני כ"כ אוהב את זה.... להיכנס לכאן, לקרוא ציטוטים של שירים של מייקל, לראות מה שכתבו אנשים, אנשים שמרגישים כמוני... כשהייתי יותר קטן זה היה ממש חסר לי.... להיות עם אנשים שמעריצים את מייקל... כנראה שעדיין זה חסר לי... בשיר "Stranger in Moscow" מייקל מדבר על זה שההצלחה שלו הפכה אותו לבן אדם בודד, ניכרה אותו ממגע אנושי אמיתי ואיכפתי. כמו שאדם מטייל לו בגשם של שמי מוסקווה.... אף אחד לא יסתכל עליו, אף לא מבט אחד קטן. בשיר "Will You Be There" מייקל מדבר על ידידות אמת, ידידות טהורה... אהבת אין קץ... אהבה ללא תנאים וללא גבולות. הרבה מאוד פעמים הייתי שוכב במיטה בחושך, עוצם עיניים כשהשיר מתנגן בפול ווליום ב-Repeat בלי הפסקה במשך שעות על גבי שעות.... מייקל מדבר אל תוך ליבי ונשמתי, אל תוך כל נימי היותי וורידי גופי! I love you Michael רונן.

ilovem

New member
רונן...

אתה חולה נפש...אבל אני אוהבת את זה..כי גם אני חולת נפש!
ואתה צודק...צודק כל כך...הלוואי שמייקל היה יודע שיש אנשים שמבינים אותו כל כך טוב (אנחנו באמת מבינים אותו?)....זה בטח היה עושה אותו טיפ טיפה יותר מאושר...

ilovem

New member
Just because you read ...

it in a magazine You see it on the TV screen Don´t make it factual, actual ..... And you don´t go and buy it And they don´t glorify it .... היי, תראה את התמונה הזאת בעיתון. וואי, אתה באמת מכיר אותו? אז מה תאריך הלידה שלו? פשש...אתה באמת יודע. ומה השם המלא שלו? יפה, אתה באמת יודע דברים. אז תגיד, כמה פעמים כבר פגשת אותו? אהה, לא פגשת אותו...אז מאיפה אתה יודע עליו את כל זה? אהה, קראת את זה בעיתונים ושמעת סיפורים...אז שניה, אתה בטוח שאתה מכיר אותו?

למעלה