I was thinking.....

I was thinking.....

נכון שלפני חודש חודשיים בערך מישהי רשמה פה שידיד שלה אז חברה שלו עובדת בגלגלצ והיא אמרה שלינקין פארק יבואו לארץ להופיע ביום העצמאות עם אמינם ,פיפטי סנט ,גרין די ועוד... וגם ראיתי בעיתון 24 של ידיעות אחרונות כתבה קטנה שמנסים להביא את אמינם לארץ עם פיפטי סנט להופיע בפארק הירקון. ועכשיו כמעט בטוח שלינקין פארק יוצאים לסיבוב הופעות עם אמינם ופיטי סנט (גם בMTV מנחה אחת אמרה שזה כנראה יקרה) אז חשבתי לעצמי...אולי כל זה מתחבר? ואולי לינקין באמת יצאו לסיבוב הופעות עם אמינם ופיפטי ויגיעו לארץ גם? נקווה שכן.....(לא לפתח ציפיות יותר מידי)

GIANTG

New member
בואנה

אני רוצה להגיד לך שעשית לי תיום זה היה פצץ!!! הלוואי שהם יבואו אני קונה כרטיס כל עוד זה לא עולה מעל 500 שח

pookacha1

New member
א-מ-ן!!!!!!!

אני קונה כרטיס {אם הם יבואו} ולא מעניין אותי כמה זה יעלה!!!! את כל הצורה של הכסף שלי חסכתי בשבילהם!!!

KaUrO DoNo

New member
הלוואי שזה נכון

למרות שאני לא מתה על פיפטי סנט ולא בא לי לשלם כסף בישבילו אבל הכל בישביל לינקין!

אני רוצה שלינקין יבואו לבד...

אבל אם הם יבואו ויעשו הופעה רק שלהם ולא עם אמנים אחרים אז סבבה :)!!

alona8

New member
מהההההההההההה

לינקין גרין דיי????????
אניי מתההה.....

Lp Fairy

New member
יוווווווווו

או קיי סור לי לפתח ציפיות.. אבל אם לינקין באים לפה ומופיעים... אני משתגעת!!! אני יכולה למות בגלל זה..חחח זה החלום שלי!!!

6565

New member
i wish i wish i wish

הלוואי אמן ולינקין יבואו וממש לא אכפת לי אם זה עם אמינם או פיפטי סנט (דווקא אין לי בעיה עם אמינם..) ואני ישלם בשביל זה אפילו 500 שקל כי בכל זאת, הם הלהקה שאני הכי אוהבת!!!

FUCKING DICK

לא אכפת לי מצדי שיקימו גם את עראפת מהקבר ויבואו להופיע איתו אני אקנה כרטיס להופעה שלהם... טוב נו לא צריך להגזים עד עראפת אבל בכל זאת... בקיצור.. אני לא מאמין שהם וגריין דיי יבואו אבל למרות שאני לא סובל ממש את פיפטי סנט (מתלהב דפוק) אני אשתגע אם אני אראה את מייק, צ'סטר והחבורה מופיעים באויר הלח של ת"א..

BORDY

New member
אמינם+לינקין+גרין!!!

הלוואי הלוואי הלווווווואי

ט2לולה

New member
הלוואיייייי../images/Emo80.gif

בטוח שיהיה להם סיבוב הופעות בעולם (למה לא?) אבל לישראל אני ממש לא חושבת שהם יגיעו..
אם כן אני אהיה הכי מאושרת בעולם ואני בטוח הולכתתתתת

שלא יבואו!!!!!!!!!!!!

כי לא יהיה לי גם ככה סיכוי לבוא להופעה שלהם.... זה סיפור ארוך......חרא חרא של עולםםם

למעלה