i was thinking about it and..

dilan angel

New member
i was thinking about it and..../images/Emo55.gif

אתמול ראיתי בערוץ E נחשפים עם אנג'י... היה יפה בלה בלה בלה(לא חידשו לי כלום עליה
),הקטע הוא שכל התוכנית היא דיברה על זה שהיא מתנדבת באו"ם והכל...סבבה לה..כל הכבוד לה באמת!!! אני חולה עליה רק בגלל זה שהיא בנאדם כזה מתחשב... היא דיברה הרבה על כל הפליטים בעולם שהם מסכנים והעולם חייב לבוא לקראתם.
הבעיה היא שגם הפלסטינים (פלסטינאים,whatever...)הם גם חלק מהפליטים בעולם. אז זהו,שהם לא ממש מסכנים כי הם חיים בתנאים טובים בארץ,יש להם חשמל,מים,חיבור לטלוויזיה וכל מיני יתרונות שלפליטים אחרים אין כמו ברוסיה, צ'צ'ניה ועוד... עכשיו בעולם מתייחסים מאוד לקטע הזה של הפלסטינים, כולה הורסים להם בית וילד אחד מקבל שריטה-אנחנו כבר רוצחים אבל שנהרגים 20 איש (3 משפחות שלמות!!!
) בפיגוע של איזה מחבלת מתאבדת העולם לא ממש מתייחס...לא נותנים לזה ממש חשיבות בעולם כמו שנהרוג (בטעות,כן) ילד מירי צה"ל... אני לא חושבת , אני בטוחה שמתישהו בעתיד הקרוב אנג'י תגיב בנושא הזה (ואפילו יתכן שהיא תבוא לארץ)...כי זה חלק מהאירגון שלה..וכמובן,שהיא תהיה לטובתם... חבל לי...

pinoki

New member
הלוואי הלוואי

שאנג'י תבוא לארץץץץ ולו רק בגלל הסיכסוך הזה. אין מה להגיד. היא פשוט אישיות נפלאה בפני עצמה.

Im The Sun

New member
אני מסכים איתך..

זה באמת מעצבן, אנשים רואים "חלש" וישר עולה להם אסוציאוציה של "מסכן" וישר מקללים את מי שמפריע לחלש. העולם לא יכול לשפוט אותנו אם הוא לא באמת חוקר את המצב לעומק! המצב הפוליטי בישראל הוא ממש און דה פייס. מה שעוד יותר חבל לי זה שאם אנג'י תבוא לארץ ותהיה לטובתם אני פשוט אפסיק לאהוב אותה.

Mיקי_

New member
אני לא אגיב הרבה ../images/Emo32.gif../images/Emo18.gif

אני סרבנית מצפון (פציפיסטית) ועושה שירות לאומי, וזה אמור לומר מספיק... ולעניין הפלסטינים כל ההבדל הוא שהפלסטינים קוראים לעצמם פלסטינים עפ"י ההיגוי של ארצם אליה הם שואפים כמולדת פלסטין. יהודים ישראלים מעולם לא קראו לפלסטין כך אלא פלסטינהָּ-א"י (א"י=ארץ ישראל) אי לכך העולם קורא לפלסטינים כפי שהם קוראים לעצמם, פלסטינים, והיהודים כחלק מהמשך תפיסתם שחזקתם על ארץ זו אליה הם שואפים כמולדת פלסטינאים. כשימור של המילה פלסטינה, שהיה שמה של ארץ זו בתקופת המנדט בפיהם ובפי הבריטים. עדש כאן 60 שניות על פלסטינים ופלסטינאים אני מקווה לא לגרור יותר מדי תגובות
לא נעימות.

Ma E

New member
אוףףףף הייתי באילת../images/Emo70.gif מתי יש שידור

חוזרררררררררררררר?!?!!?!?

Ma E

New member
תודה../images/Emo70.gif ננסה להקליט

אם אימא לא תרביץ לי

¥EleVatioN¥

New member
אמא שלי אומרת..../images/Emo129.gif../images/Emo76.gif

שאנג'לינה יכולה להיות אנטישמית >לא לסקול!< אבל לדעתי היא לא כי בכל הקטע של יהודים-ערבים אין לה ממש עמדה או שיש לה ואני לא יודעת על זה?!
והיא אמרה שהיא תבוא לבקר ברצועת עזה [היא אמרה גם בצאט שהיה אז] וכידוע לי זה בישראל

Mיקי_

New member
רצועת עזה

היא לא שטח של מדינת ישראל אפילו לא במפות ישראל, כל מה שמאחורי הקו הירוק (בפי השטחים הכבושים) לא סופח מעולם למדינת ישראל הריבונית (שלא כרמת הגולן שסופחה בחוק הגולן אך לא קיבלה לכך אישור בינלאומי) כך שכאשר אנג'לינה עומרת רצועת עזה כוונתה לא לישראל אלא לשטחים הכבושים בה. וברור לי שעיצבנתי כמה אנשים עכשיו

Mיקי_

New member
*עומרת=אומרת...

סתם טובה באזרחות היסטוריה ומזרחנות, לא משהו שצריך לחקור יותר מידי כדי לדעת... בטח לא במדינתנו אנו...

¥EleVatioN¥

New member
לאמשנה.../images/Emo129.gif../images/Emo76.gif

זה עדיין פה קרוב היא בטח לא תשן בשטחים....או שכן?

dilan angel

New member
אנטישמית היא בטוח לא../images/Emo55.gif

ואני אגיד לך למה, יש לה לב...אין לה שנאה בנשמה..היא לא תשנא סתם בני אדם חפי מפשע בגלל שהם מאמינים בדת אחרת..היא ממש לא כזאת,ההפך,היא מתעניינת בכל התרבויות השונות... אייייייןןןןןןן מצצבבבבבבב

למעלה