dilan angel
New member
i was thinking about it and..../images/Emo55.gif
אתמול ראיתי בערוץ E נחשפים עם אנג'י... היה יפה בלה בלה בלה(לא חידשו לי כלום עליה
),הקטע הוא שכל התוכנית היא דיברה על זה שהיא מתנדבת באו"ם והכל...סבבה לה..כל הכבוד לה באמת!!! אני חולה עליה רק בגלל זה שהיא בנאדם כזה מתחשב... היא דיברה הרבה על כל הפליטים בעולם שהם מסכנים והעולם חייב לבוא לקראתם.
הבעיה היא שגם הפלסטינים (פלסטינאים,whatever...)הם גם חלק מהפליטים בעולם. אז זהו,שהם לא ממש מסכנים כי הם חיים בתנאים טובים בארץ,יש להם חשמל,מים,חיבור לטלוויזיה וכל מיני יתרונות שלפליטים אחרים אין כמו ברוסיה, צ'צ'ניה ועוד... עכשיו בעולם מתייחסים מאוד לקטע הזה של הפלסטינים, כולה הורסים להם בית וילד אחד מקבל שריטה-אנחנו כבר רוצחים אבל שנהרגים 20 איש (3 משפחות שלמות!!!
) בפיגוע של איזה מחבלת מתאבדת העולם לא ממש מתייחס...לא נותנים לזה ממש חשיבות בעולם כמו שנהרוג (בטעות,כן) ילד מירי צה"ל... אני לא חושבת , אני בטוחה שמתישהו בעתיד הקרוב אנג'י תגיב בנושא הזה (ואפילו יתכן שהיא תבוא לארץ)...כי זה חלק מהאירגון שלה..וכמובן,שהיא תהיה לטובתם... חבל לי...
אתמול ראיתי בערוץ E נחשפים עם אנג'י... היה יפה בלה בלה בלה(לא חידשו לי כלום עליה