I want to dream about my angel.

ilanee

New member
I want to dream about my angel.

Hello. It as been a year few days ago that i lost my angel girl. And i can´t get to dream about her. I wish the dream will came already.Is there any parent that feel the same way.ilan LA usa

acky007

New member
אני לא חולם...

לירון בני נהרג ב-1 בפברואר 2001. לפי התאריך העברי - ט בשבט - זה היה ב-22 לחודש. לפי הלועזי - היום... איני מצליח להבין מי היתה המלאך שלך אבל אני מקוה שתצליח להשלים עם עצמך ואז היא גם תופיע בחלומותיך... אשר לי - קשה לי עדיין לקבל את עובדת מותו. גם בגלל העובדה שלירון נהרג בתאונה מטופשת, לא מחוייבת המציאות. אני לא חולם על לירון וכבר הרבה זמן שאיני חולם על אמו של לירון - 13 שנים שהיא איננה. אבל שניהם אצלי בזכרון לעולם לא ישכחו, עם הכעס ועם הכאב. שבת שלום לכם ולכל בית ישראל. אברהם

BooBee

New member
שבת שלום

ואם לא לחלום, אז לפחות לישון טוב, בלי הפרעות.

ilanee

New member
my angel was only 9 years old

Hello avram.Well my angel girl was only 9 years old and and we lost her on jan 24 2001 to a strong cold .thanks for writing back and shabat shalom ilan LA usa.

nira52

New member
חלומות

אברהם יקר לא מכירים ובכל זאת ליבי איתך מי כמונו יודעים , העולם נחרב היקר לנו מכל איננו השנה הראשונה היא בהחלט השנה הקשה ביותר רועי הופיע אצלי בחלומות פעמיים והתעוררתי עם מועקה קשה!!!!!! רק בחלום אראה אותו? כן!!!!!! אבל ילדינו איתנו בראש בלב הזכרונות היפים הולכים איתנו לא שזה מקל את הכאב , אבל הם השאירו לנו זכרונות אמא של רועי נירה

למעלה