I WANNA BE POWER METAL!

Blade Of Fire

New member
I WANNA BE POWER METAL!

אתם שואלים מה אני רוצה ממכם הפעם? ובכן-זה פשוט... שרשרו לכאן להקות שהם כאילו פאוור... אתם בטח מכירים לפחות אחת כזאת... נסו שזה יהיה מצחיק.. תנו סיבות וכאלו.. לא רק שמות... כתבו מה שבא לכם על הלהקה.... נו.. כל הדיחות שרצות פה על צ'ילדרן ועל מאנוור ועוד ועוד

Blade Of Fire

New member
אני אתחיל../images/Emo3.gif

מטאליקה. למה אתם שואלים? ובכן, אחרי סט. אנגר מטאליקה יחפשו גימיק חדש, הם יבינו כי השם "מטאליקה" כבר לא יספיק והם צריכים לפנות לקהל חדש, צעיר, גאה (בכל מובן המילה). הטפילד ילך לשיעורי פיתוח קול עד ביוציא קול סופרן כמו של פאביו, אולריק יחדש את כמות המקצבים הקבועה שלו והם יביאו איזה קלידן עם שם גדול. "מטאליקה"-הבאנו את ההאבי, עכשיו טור הפאוור
(הבנתם את הכיוון? יופי!!)

Blade Of Fire

New member
כי זה כיף

ההודעה הזו לא נכתבה ברצינות כמובן.. ההודעה בשירשור האחר כן

Kfiriboy

New member
תאמין לי שזה לא

כיף לצחוק על להקת המטאל הכי טובה אי פעם

קצת נסחפת כפיר, אני, בתור עוד מעריץ

של מטאליקה, שיש לי הרבה מאוד דברים שלהם (נסה דיסקים הופעות פוסטרים חולצות ואפילו פאץ' שקנו לי במטאליסט חח), הם לא להקת המטאל הכי טובה שהייתה אי פעם, מטאל זה סגנון כ"כ כ"כ רחב, פאוור פרוג' דום גות' האבי ועוד אלפי סגנונות ומכל הלהקות הקיימות בסצנת המטאל הכוללת, מטאליקה בטח לא הכי טובים אבל הם בהחלט מעולים
, אוי אני אוהב אותם כ"כ.. אפילו שהשניים האחרונים שלהם מבאסים תחת, סטאנגר וגאראג' אינק, של כל הקאברים

Kfiriboy

New member
../images/Emo99.gif מעריץ של מטאליקה

ובכן אם אתה מעריץ שלהם מדוע אינך בפורום שלהם? ובשבילי הם הכי טובים...מה שקורה בכללי לא משנה לי. השניים האחרונים- ממש טובים. ואני יודע עליהם מלא מידע שלא כ"כ יעזור לי בחיים
ולא יודע אם קראת אבל לאחרונה כתבתי על אוסף ההופעות שלהם שיש לי.

אני נמצא בפורום האמיתי שלהם, במט בו

רד (Met-board), לא בזה בתפוז, בזה בתפוז אני בשניים האלו וטוב לי בשניהם
ומידע גם אני יודע עליהם המוווון, טראסט מי, והופעות, יש לי איזה 4 בערך, כולל monsters of rock שהיה במסקווה שהוא לא רק שלהם ו-וול, הם אולי הלהקה הכי אהובה עליך ואני מעריך את זה (מטאליקה
) אבל הם לא הכי טובים שיש, אל תגיד את זה, זו הגזמה מטורפת חבוב

כי אני לא צריך 15! יש לי את קאנינג

ואת כל הלייב שיט שזה בעצם שלושה, וS&M, אה ודאי און דה גרין, וקליף אם אלל אבל זה לא באמת הופעה, אבל זהו, וחח אם ממש מסקרן אותך יש לך אותי במסנג'ר, שלח הודעה או משהו

Kfiriboy

New member
מי אמר 15?

אמרתי פי 15 ואני אדבר איתך כבר אבל לא היום אני עייף |הולךלישון|

ManOwar

(סורי על החוסר מקוריות.
ותתחשבו בי על השעה, אוקיי?
) אז אחרי שנים סוף סוף ג'ואי, אריק וחברים מחליטים לצאת מהארון! עולם המטאל נדהם, מי היה מאמין שאנשים שמסתובבים כל היום עם מכנסי עור צמודים ללא חולצה ועם חזה מרוח בשמן יכולים להיות הומואים? הרי זה שיא הגבריות! לאחר ההכחשות החוזרות הם מחליטים שנמאס להם. אפילו על עצמם הם לא מצליחים לעבוד.. נמאס להם להתחא תחת המסכות של השוביניסטים ועכשיו הם מתגלים לנו במלואה! כל זאת נוכל לשמוע בפירוט רב יותר באלבום החדש " Hey darling, I'm finaly out!" הם זונחים לבסוף את ה"קטע" הקבוע שלהם של "לוחמי המטאל האמיתי" ומתחילים לשיר נושאים יותר רציניים: דרקונים, פיות, אלפים ושדונים. אריק הידק קצת את התחתונים והכל מוכן. הרי לכם להקת הפאוור המיינסטרימית הבאה! מי היה מנחש שזה יקרה....

Fistuuk

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif חחחחחחחחחחחחחחחחחחח

חזק!!! נקרעתי!!!!!!!!!!!1111אחדאחדאחד

למעלה