I WANNA BE POWER METAL!

Musta Susi

New member
אוי../images/Emo12.gif זה מהתקופה שאני בעצמי עוד

שמעתי רוק פאנק וNU מטאל. זה הקליפ הזה שהם יורדים על The Strocks...

scudnick

New member
הם יוצאים מן הכלל...

כי הם נורא נוטים לגות... וגם כי אני אמרתי.

TarwenR

New member
:O

מה עם כל שאר סונטה? ונייטווישים? וטוביאס
יש המון שהם לא (רובם פינים משום מה
)

Blade Of Fire

New member
וויד'ין טמפטיישן

כי שוב, כמו אפיקה, שרון כוסית מידי. ושוב כמו אפיקה- גם שרון הושפעה מנייטוויש. ומה כל הקטע של "אמא אדמה"? אתם גות'!! תהיו דכאוניים, לא שדונים וכאלו!! אה כן... ו"הכוח השקט" שזה האלבום האחרון שלהם-מוכנים להסביר לי מה הקטע? כאילו מה, במקום להודות שאתם רוצים להיות פאוור מצאתם מילה נרדפת לפאוור (פורס)? מה שכן-הם קשוחים כמעט כמו פאוור.. העטיפה של האלבום האחרון שחורה... וואו שיגעון...

Musta Susi

New member
דוד דיאור

אז: סולן כבר יש
עכשו רק נותר לו למצוא קלידן, מתופף, ו2 גיטריסטים. כדי שזה ייצא איכותי הוא החליט לטוס לפינלנד וגרמניה כדי למצוא את הנגנים האידיאליים. הוא חתם חוזה עם חברת התקליטים Spinefarm Records, כתב ליריקה באנגלית ולא בעברית, בעיקר אחרי שהבין כי נושא המוות לא כל כך "איני" לפאוור מטאל (
תשמור על העולם, ילד...
). כעת-דוד הצעיר והמלומד שלנו מוכן לצאת לדרכו בעקבות אלבום פאוור חדש ומזהיר! מי יודע, אולי תהיה לנו גרסא גברית של Nightwish, ועוד משלנו?

Blade Runner

New member
המממ...

מנסה לתאר לעצמי את סאבלימינל שר שירם אל אלפים ופיות באנגלית... מקוממם...

המקטרג

New member
גאנס נ רוסס

אני באמת צריך להגיד למה???!!! קחו למשל את paradise city - עיר גן עדן. תגידו, מה הקטע? או קחו למשל את sweet child of mine - ילד מתוק שלי. ידוע שבמימי הביניים נהגו לאכול ילדים, ובכן, גאנס אוכלים ילדים עם סוכר. ("ילד מתוק שלי" כמה אתם חושבים שאנחנו תמימים?!)

המקטרג

New member
וכמובן,

אינפקציה. כי הם כל הזמן שרים על פתח תקווה - וידוע שפתח תקווה זו עיר מהעת העתיקה :=P

Blade Of Fire

New member
אני מסכים

הכל פה עתיק... משחזרים דברים כל הזמן.... עאלק צבעו את התיבות חשמל האפורות האלו בכל מיני ציורים עקומים כדי להראות שאנחנו מודרנים....

אוי עידן נו... באמת...

צבעו את התיבות בכ-ל הארץ... חחח... ברחובות יש ציורים שנראים כאילו ילדי וראייטי ציירו אותם... חתול בצבעי הקשת עם מבט מסומם... יא... יפה להסתכל על זה... חחח

Blade Of Fire

New member
אבל אצלנו זה עלוב!

הם ציירו קקטוסים!! קקטוסים!!! מה קשור קקטוסים?! מה אנחנו במערב הפרוע?!?! ועדיין-זו עיר עתיקה... לא סתם השם השני של העיר העלובה הזו זה "אם המושבות"

גם ברחובות יש קקטוסים... ולא סתם!

קקטוסים מזמרים עם כובעים! ואם אני לא טועה... זה ליד תחנת המשטרה שם...

למעלה