I wanna be a supermodel!!!

Hammerfall

New member
I wanna be a supermodel!!!

נכתב למישהו שיודע שזה נכתב בגלל משהו שהוא עשה... מעט מאוד אנשים בזמן שהם יוצרים דמות למשחק בוחרים לעשות אותה מכוערת, נכה בצורה כלשהי או בעלת פגם כלשהו בתיפקוד הגוף שלה. כמובן שיש מצבים בהם זה לא מועיל במיוחד כשיש דמות שהיא מלכת היופי והיא בעצם רוצחת שכירה שכל העולם מחפש אחריה ובתור דמות מדהימה ומסובבת ראשים בכייף שלא לובשת שום מסיכה זה קצת מכשיל וקצת צפוי שלא יהיה קשה במיוחד לזהות אותה. כמו כן אף פעם לא טוב להיות מישהו שצריך יכולות רימוי, שקרים וכדומה עם כריזמה ממש ממש נמוכה, מי יאמין לאיזה אידיוט מוזר ועלוב שאפילו מגמגם כשהוא מנסה את השקר מול המראה בביתו?! וכל זאת בעוד יש מספיק דמויות בעלות פגם או 2 אבל בעלות תכונות שמפצות על הפגם ואולי לא כולם ירצו לאמץ אל ליבם דמות פגומה ו גם יכולה להיות חוויה מאוד מעשירה ומהנה ואף ליצור קרבה כפולה ומכופלת בין הדמות לשחקן בגלל הצרכים והבעיות המיוחדות של אותה הדמות... בקיצור המסקנה של מה שאני כותבת כאן היא שלא צירכים (וברוב המקרה גם אין אפשרות ליצור) דמות מושלמת מכל הבחינות, אפשר להתמקד בתחומים שאותם הדמות צריכה, אפשר לעשות אותה שונה ולא קונבנציונאלית ולא חייבים להיות בדיוק כמו כולם...

Nihau

New member
הדמויות שלי אף פעם לא היו דוגמניות

איפה רושמים דמות לדוגמנות?? כמובן שבעיני הן נהדרות ויפיפיות ואחת ספציפית היא פשוט מושלמות במיטבה אבל בעיני אחרים מתיאור חצוני פשוט הן מעולם לא היו לוקחות את הכתר והזר. דמות אחת נראתה כמו וונום (אוייבו של ספיידרמן למי שמכיר) אבל במקום שחור במעין לבן פנינה בוהק בהשתברות אור לצבעי הקשת. דמות אחת נראתה כמו המדענית הפשוטה בעלת השיער האסוף תמיד וחוסר עיניין מובהק באופנה ובנוסף לכל היא גם הייתה חסרת יד שמאל- איבדה אותה בתאונה והסתדרה לאיטה עם תותבת מכאנית. דמות אחת נראית נמוכה, מעט מוצקה- לא מישהו שהיה מסובב ראשים, מישהו שהיה קל לשכוח אלמלא הייתה לו נטייה להשאיר רושם טוב אם כי קצת ילדותי על כל מי שפגש. ומידי פעם היה חוזר הבייתה עם גופה לדחוף למקרר ולאכול במשך שאר השבוע- בזמני ירח מלא בעיקר. זה לא שאין לי דמויות יפות- אדריאן מסובב ראשים בכל מקום שאליו הוא מגיע- אבל איתו ניסיתי לראשונה להדגיש את האספקט הזה של יופי חיצוני וזה דורש השקעה הרבה יותר גדולה ממה שחשבתי. כל הזמן לשים לב למי נועץ\ת מבטים יותר מידי נחושים ומי הולך אחריך בלילה והאם זה כדי להתקבל למיטתך או לקבל את ארנקך התפוח מעולו של ערב...

DDN

New member
אמת, אבל.

כמה יוכל אחד בטווח הרחוק לשחק דמות שונה ולא קונבנציאלית? בכל מקרה, אף אחת מהדמויות האחרונות שלי לא יכולה להיחשב בתור "דוגמנית". והדמות הנוכחית שלי, אקונח, היא דמות של טמבל מוחלט לכאורה.

Nihau

New member
תשובה ניטפיקרית למחצה

"כמה יוכל אחד בטווח הרחוק לשחק דמות שונה ולא קונבנציאלית?" ראה דוגמה בבעלת mr and miss Claw היא בהחלט עונה להגדרה של "שונה ולא קונבנציונאלית" אפילו בעולם בו היא משוחקת. כבר שנתיים זמן אמיתי ו3 שנים זמן משחק.

Kuroi Tenshi

New member
art imitates life, אם כן? ../images/Emo3.gif

אממ... העובדה שיש אצלנו אלפית אחת בחבורה, שהיא גם נוכלת, הפכה אותה דה-פאקטו לדמות "דוגמנית". העובדה שעד עכשיו היא לא הצליחה לפתות אף אחד (וכשיצא לשה"ם שלנו 1 זה בכלל היה מגעיל) די מערערת את זה, אבל... ווטאבר. ואגב כיעור של הדמות, בעקבות מוות קודם של הדמות שלי, השיער שלו הופך לורוד מ-6 בערב עד 6 בבוקר. :/

למעלה