!I wanna be a billionaire so fricking bad

HandsStainedRed

New member
!I wanna be a billionaire so fricking bad

מה אתם הייתם עושים עם מיליון שקל?
אז באלי משחק קצר... אם היה נופל עליכם סכום גדול כזה של כסף מה הייתם עושים איתו? קונים מלא תפוחים ירוקים? מחלקים לאנשים ברחוב? מנגבים איתו את הישבןעכוזאחוריים-תחת-?? תתפעו

IdoMaccabi

New member
אקנה דירה

לא מקורי במיוחד אבל זה די הגיוני אם וכאשר יהיו לי רעיונות טובים יותר אני אכתוב גם אותם

noam270

New member
אמממ... שאלה טובה.

הדבר הראשון שהייתי עושה זה קונה אייפוד. אח"כ... בטח תורמת חלק... את השאר מפקידה בחשבון בנק שלי, עד שאני אוכל להתחיל ללמוד נהיגה ולקנות מכונית
או ללימודים... כאילו, אוניברסיטה

asaf105

New member
../images/Emo45.gif

כיף לראות שיש עוד מישהו בעולם שאין לו מוצר של אפל ורק חולם לקנות מוצר של אפל

הוהו

1. מכניס לחשבון שלי. 2. לוקח את הכרטיס שלי. 3. קונה את הנ''ל: Wall of Music ומתנקם בשכן שלי שמשמיע לי את המוזיקה שלו. אין משהו יותר חזק מזה. המצלמה הכי טובה של סוני באותו רגע אייפוד טאץ'+ננו בעלי הזכרונות הכי גבוהים. כל השירים שיש לי והפעם משלם עליהם+קונה אלבומים שלמים שאני רוצה. מחשב מטורף כזה בטח מישהו יעזור לי XD 4. עושה טיול חובק עולם. 5. רשיון וקונה SLK נשאר 50,000 7. עוד סבב קניות: טלויזיה מטורפת משהו מיטה חדשה קניות בנייק 8. הולך בתל אביב ונותן להומלס ה-7 שאני רואה את כל מה שנשאר.

noam270

New member
"מתנקם בשכן שלי" ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

אהבתי את השמיני.

את פשוט לא יודעת איך זה

לחיות עם שכן מעבר לקיר שחובב מטאל רצח ובעל מגבר מיליון וואט או משהו כזה
בכיף

noam270

New member
לאאאאא אבל אני יודעת משהו אחר

אני יודעת איך זה לחיות עם שכן מעבר לקיר שחובב מזרחית רצח ובעל מגבר מיליון וואט או משהו כזה

dolev45

New member
מה?! זהו?! חחח סתם ../images/Emo3.gif

אוקיי : אז חלק הייתי תורמת ברור, הייתי חוסכת ללימודים שאחרי הצבא, עם חלק הייתי טסה לאיטליה\אמריקה\צרפת, הייתי נותנת סכום שווה לכל דודה\ דוד במשפחה וגם לסבא וסבתא, קונה מחשב, גיטרה חשמלית, מגבר טואוווב וזהו חח :)

noam270

New member
איפה השופינג ב-H&M, איפה? ../images/Emo3.gif../images/Emo100.gif

או בכל חנות אחרת

dolev45

New member
לא יודעת

מצאתי דברים חשובים יותר לעשות עם הכסף XD

asaf105

New member
וואי זה קשה

מה שהייתי עושה במליון שקל: 1. קודם כל קונה כל מוצר אפשרי של אפל, כולל מק, אייפוד טאץ', אייפון, ואייפד
ונמצא כבר מה לעשות עם הכל 2. כל שאר הכסף אני אשמור לחיים, כרגע אני לא ממש יכול לדעת מה יהיה בעתיד

למעלה