I W L

ftb1

New member
גם הוא נדפק זה בסדר

לדעתי אתה טועה לא צריך בכלל לגייס אותם עדיף שיתנדבו במקומות יותר מועילים כי בצבא במילא הם לא עושים כלום (אפילו אם יש כאלה שבאים כל יום)

Long Distance

New member
עכשיו אין לי הרבה מה להוסיף...

ובאמת היו הרבה דברים מרגיזים שנאמרו... או לפחות האופן בו נאמרו היה מרגיז... אבל יש אנשים כאלה... יש גם אנשים כאלה (שנתקלנו בפורום הזה) שמגיעים רק בשביל לעורר מהומה... ולפעמים האנשים האלה גם טורחים לפתוח חשבון חדש בתפוז. אז בשביל לכבד את עצמינו בואו נניח לאנשים כאלה לשקוע ונמשיך אנחנו להנות מהיאבקות ומאחד את השני.

Chris Korvinn

New member
pathetic

all the talks about starting a new league in israel are getting on my nerves. dude, you're pathetic fool just play by the old rule "can't beat em, join em" stop dreaming and join the real deal. i'm talking about ipwa.​

בהחלט פאתטי

בדיוק כמו שזה פאתטי לקרוא ל IPWA "ליגה" או "real deal". בדיוק כמו כל הטופיק הזה, פאתטי.

THE G1

New member
חחחחחחחחחחחח

אתה מבלבל יותר מדי את המוח ומדבר שטויות למרות שאתה יודע שזה ממש לא ככה אבל מנסה בכל זאת לעקוץ על מנת לעצבן.

nadavr1

New member
לסיכום ניתן להגיד

בן, עם כל הרצון הטוב והפרגון, אני באמת לא חושב שיצא מזה משהו בצורה כזאת. מישהו כאן אמר שבמקרה הטוב אתה תמצא את עצמך עוד שנה עם איזה חבורה של טמבלים שכל היום רק קופצים אחד על השני ומתלהבים מחיקויים של מתאבקים אמיתיים, ואני חייב להסכים איתו. אין קיצורי דרך להצלחה, יש רק קיצורי דרך לחדר מיון.

ben masters

New member
ins title

דבר ראשון..רציתי להודות לכל האנשים שפתחו דיון לא קטן בנושא הליגה... נאמרו דברים חכמים וגם לא.. כנראה שנדע את האמת בהמשך.. הרי לפניכם עיצוב החגורה של האליפות הפנים ארצית שלי. תגובות יתקבלו בכיף...

nadavr1

New member
תגובה

יש לך בכלל על מי לשים את החגורה הזאת? תאמין לי שאני לא בא לכאן בשביל לרדת עליך, אלא שאתה פשוט משחק בשטויות. קודם כל תשיג אנשים ועוד איזה מישהו שמסוגל לאמן אותם (וגם זירה ומקום לאימונים לא יזיקו בכלל), ואז תדבר איתנו על לוגואים וחגורות. צר לי לאכזב אותך, אבל בינתיים כל העסק הזה נראה כמו בדיחה אחת גדולה.

hirshfe

New member
תגובה

להבא שרשר הכל לאותו מקום ותשאר בעיצוב - כי העיצוב מדהים אבל כנאה ששכל אין לך וחבל שמישהו ייפצע קשה בהאבקות המטופשת שאתה הולך להקים

newby

New member
אחלה של עיצוב

אמיתי או לא, עם עתיד או בלי, אתה מעצב באמת יפה. באיזה תוכנה אתה משתמש? תנסה אולי לעצב למתאבקים תחפושות וסמלים - אולי גם למתאבקי ה-IPWA

חבל מאוד ש-

לא התייחסת לחלק מהדברים שנאמרו בשרשור ההוא. ואם זו חגורה פנים-ארצית, אז מה הקשר לכל-כך הרבה גולגולות? מצטער על הבוטות, אבל זה הזכיר לי קבר אחים או שואה.

nadavr1

New member
ועוד משהו

נדמה לי שמנהלי הפורום כבר ביקשו ממך לא לפרסם את הארגון שלך כאן בפורום כל עוד הוא נחשב "בקיארד", לא?

ben masters

New member
רבותיי..

רבותיי..למה אתם לא רגועים?! אין לי עדיין ליגה ולא באקיארד....למה אתם כלכך לחוצים? בינתיים אלו סתם תמונות יפות לשטוף את העיניים..

למעלה