I.V.F ראשון

1כרובית

New member
I.V.F ראשון

שלום לכל הבנות הנפלאות,לאחר כמה ימים ללא שינה וללא תיפקוד נורמלי אתמול סוף סוף עברתי את שאיבת הביציות שכל כך חששתי ממנה בגלל ההרדמה המלאה, בסופו של דבר עברתי בהרדמה מלאה ויש לציין כמו שכתבכם לי באמת השד לא כל כך נורא, התעוררתי מיד עם סיום השאיבה והתאוששתי די מהר. השאלה שלי היא במעקב הזקיקים היו לי 13 זקיקים אולם אחרי השאיבה נמסר לי שישנם רק 5 ביציות, רציתי לדעת איך יתכן מה קורה לשאר הזקיקים, האם יתכן זקיק ללא ביצית? היום היתקשרתי למעבדה ונימסר לי שהופרו 2 עוברים ומחר ההחזרה.
תחזיקו לי אצבעות שהכל יעבור בהצלחה.

paz ezra

New member
המון בהצלחה

מקווה בשבילך שזוהי השאיבה הראשונה והאחרונה ושיהיה היריון מהיר ובריא.

בבוצי

New member
מחזיקה אצבעות../images/Emo45.gif

מאחלת לך לפתוח שרשור בעוד שבועיים של בטא חיובית שתסתיים בהריון בעוד 9 חודשים. אני מוסיפה לשאלותיך? האם לא מכל זקיק נוצרת ביצית? איך זה יתכן? מחכה לתשובה מהירה, אני מתחילה להכנס ללחץ, מחר השאיבה שלי. האם ניתן לצפות זאת מראש?

טיפטיפ29

New member
מאחלת לך מליונים של בהצלחה

וכן, יש מקרים שישנם זקיקים ללא ביצית, אל דאגה.

בבוצי

New member
אל דאגה?!??!

בהחלט מקום לדאגה, מה אני יעשה אם רוב הזקיקים שלי יהיו בלי ביצית? אין לי כוחות לעבור את זה שוב. האם זה תלוי בגודל הזקיק שנשאב? האם יכול להיות מצב שבו אף אחד מהזקיקים אין ביצית? האם אפשר לעלות על בעיה זו עוד לפני? האם זה קשור לאיכות הביציות? אשמח אם משהי תכתוב לי במהרה תשובה מרגיעה.

hyb

New member
מחזיקה לך אצבעות../images/Emo45.gif

מקווה שזה הIVF הראשון והאחרון בהצלחה

נועם@בת

New member
שיהיה בהצלחה

לא בכל זקיק יש ביצית, ולא כל ביצית נשאבת היא מספיק טובה להפריה. מקווה ש5 ביציות יתנו 5 עוברים. 3 יוחזרו עכשיו ו2 יחכו בפריזר עד אחרי הלידה
. נועם

Big Mama 1

New member
היי כרובית,../images/Emo24.gif

שמחה שעברת את השאיבה וההרדמה בשלום, נכון שזה לא סוף העולם??? לשאלתך הראשונה, אכן קורה לפעמים שחלק מהזקיקים מתבררים כריקים וחלק מהביציות קטן מדי להפריה. זאת יכולה להיות התשובה לשאלה למה מתוך 13 זקיקים נשאבו רק 5 ביציות לשאלתך השנייה, קודם כל את צריכה לשאול שאלה מאוד חשובה. האם העוברים הופרו באיקסי (מיקרומניפולציה)? לעיתים, ובמיוחד ב IVF הראשון, הרופאים מנסים לתת לזרעים ולחלק מהביציות להיפגש בצלוחית, ולראות מה קורה. לפעמים לא קורה כלום ואז לוקחים את שאר הביציות ומפרים באיקסי. זאת יכולה להיות הסיבה לשאלה למה מתוך 5 ביציות הופרו רק 2 . בכל מקרה מחזיקה לך אצבעות חזק חזק למחר.

בולה101

New member
הי כרובי

גם אני בהפרייה ראשונה ורק בתחילת הדרך - דיכוי לא יודעת לענות לך אבל מקווה ומחזיקה בשבילך אני בטוחה שאוכל ללמוד מהוותיקות שכבר יענו לך שיהיה בהצלחה
אני שמאד אופטימית ומקווה שזו הראשונה והאחרונה

למעלה