I Thought I Told You That

FreakOfNature

New member
I Thought I Told You That../images/Emo26.gif

תראו - מכיוון שאתם מתעצבנים מזה שכל הזמן שירי השבוע שלי הם של אנסטסיה, אז אני כבר מודיע שהשבוע השיר האהוב עליי הוא I Thought I Told You That של אנסטסיה
ושל פיית' אוונס, מתוך הגרסא האמריקאית של Freak Of Nature. השיר מומלץ ביותר - נסו להשיג אותו בכל דרך אפשרית (ואני לא הולך לפרט מה הכוונה).

../images/Emo106.gif../images/Emo79.gifשיר השבוע שלי הוא../images/Emo29.gif

The Scientist של Coldplay שמעתי אותו ברקע שבוע שעבר בפרסומת לסמולוויל ביס-וויקנד ואז נזכרתי בו... זה שיר יפה

../images/Emo26.gif שלי ../images/Emo36.gif

סולידר של דסטיני'ס ציילד אחריו taking over me של Evanescence ואחריו imaginary של Evanescence

shabi16

New member
../images/Emo152.gif../images/Emo97.gifשלי../images/Emo27.gif

Welcome To my Truth של אנסטסיה
I believe in you של קיילי
Like toy soldiers של אמינם עברי: שלך לנצח-שרית חדד רבות הדרכים-דניאל סלומון ודנה עדיני בסוף נלך לישון-נאוה מדינה

adii1201

New member
שלי../images/Emo26.gif

טוב האמת שאין לי ממש שירים... כאילו אני רוב הזמן דומעת אותו הדבר וקצת שירים ישנים ויפים.. אז אני אתחיל עם אנסטסיה- Welcome To My Truth היה אותו אתמול ב- MTV ואמא שלי קראה לי לראות אותו וזה היה כ"כ כיף לראות את השיר הזה. אבא שלי אפילו אמר שהיא ממש יפה שם
בכל מקרה השיר השני של הוא I Don't Want To Miss A Thing של אירוסמית'. שיר קצת ישן אבל מדהים...

../images/Emo77.gif../images/Emo42.gifשליייייייי../images/Emo109.gif../images/Emo80.gif

Gwen Stefani - Rich Gir Green Day -Boulevard of Broken Dreams.wma

למעלה