I think im dumb or maybe just Happy

Metal_F

New member
I think im dumb or maybe just Happy

משהו פה אולי מכיר/מאזין לגיטריסט הדגול Yngwie Malmsteen? נ.ב זה פשוט כיף לצטט נירונה (כן, כן. זה לא משנה כמה אקורדים בממוצע יש להם בשיר).

Yoni16

New member
אני מכיר אותו

אני מכיר ומאמזין לאנגווי. הוא גיטריסט ע-נ-ק אבל הבעיה היא שהוא קצת לא מקורי. כל מה שהוא אלה יצירות קלאסיות של מלחינים והוא פשוט עיבד מחדש והכפיל את המהירות של הקטעים. הייתי נותן לו 10 על כישרון ו0 על מקוריות. ודרך אגב, לצטט מישהו שכתב כמעט את כל השירים שלו כשהיה מסומם, זה אידיוטי

Yoni16

New member
אני מכיר אותו

אני מכיר ומאזין לאנגווי. הוא גיטריסט ע-נ-ק אבל הבעיה היא שהוא קצת לא מקורי. כל מה שהוא מנגן - אלה יצירות קלאסיות של מלחינים והוא פשוט עיבד מחדש והכפיל את המהירות של הקטעים. הייתי נותן לו 10 על כישרון ו0 על מקוריות. ודרך אגב, לצטט מישהו שכתב כמעט את כל השירים שלו כשהיה מסומם, זה אידיוטי

MegA~MooN

New member
It`s ok to eat fish,

cuz they don`t have any feelings.. שיר ענק מיד אחרי ליתיום... 8-p

ed4343

New member
ברור הוא טכניקאי מעולה

לפי דעתי שיא היצירה שלו היא far boyond the sun את בלאק סטאר לא אהבתי כל כך בכל מקרה אני מת על הסגנון שלו(ניאו קלאסי) והוא מנגן ממש מהר אבל קצת מקוריות לא תזיק לו..

חמודי... או חמודה לא יודעת...

ליתיום זה שיר 5 והשורה שציטטת ממנה זה מהשיר ``something in the way`` שהוא שיר 12 :)

MegA~MooN

New member
אני יודעת :cool:

מה שאמרתי זה שליתיום שיר ענק ומיד אחריו something in the way, ל-א לפי הסדר בדיסק, אלא סולם עדיפויות, איך שתקראו לזה... קפיש? :cool:

wiz

New member
הוא ענק

גם אני מקשיב לו, וגם אני אוהב את הסיגנון הניאו-קלאסי שלו. והוא מקורי מאוד! אמנם הוא מנגן גם יצירות קלאסיות (כמו של פגניני) אבל הוא ממציא כמעט הכל לבד, כמו כל בנאדם ברמה שלו... הקטע שאני לא אוהב אצלו זה שיש לו מעט מדי רגש, ושהוא שם דגש על טכניקה (ותאמינו לי, שמעתי נגנים יותר מהירים ממנו...) וגם שהוא חרא של בנאדם... יש לי איפהשהו ראיון איתו, ששם הוא מלכלך כמעט על כל להקה אפשרית... ובהופעות הוא גם יורק על הקהל, וזה סתם מגעיל. תקשיבי לג`ון פטרוצ`י, סטיב ואי, סטריאני, ג`ונסון, בנסון... כולם גיטריסטים ברמה, טכניקאים מעולים, אבל הם מנגנים עם רגש, שזה לדעתי הכי חשוב.

ed547

New member
פטרוצי יותר טוב ממנו לדעתי..

פשוט תשמעו את ההרכב שלו liquid tension experiment ותבינו איזה גיטריסט מעולה הוא.. לוויז.. באמת שמעתי שינגווי הוא חרא של בנאדם אבל עד כדי כך?? באמת יורק על הקהל.. על איזה להקות המנייק הזה לכלך?

Metal_F

New member
.......

קלטתי את הקטע הזה שלו של ללכלך. בגיליון אפריל של מטאל האמר (ישראל) היה ראיון.

wiz

New member
על כל מיני

אני אבדוק... וגם אני חושב שפטרוצ`י יותר טוב ממנו. ואני נוסע לראות הופעה שלו!!! happy happy joy joy... ותקשיב גם לדיסקים של דרים, ותבין איזה הרכב יש להם שם...

ed547

New member
יש לי שני דיסקים של דרים

a change of sessions a scenes from a memory יותר אהבתי את הראשון למרות שגם השני מצוין.. אבל אני חייב להודות שהקול של הסולן יכול לעלות על העצבים לפעמים למרות שיש לו קטעים יפים פה ושם

Metal_F

New member
כמובן..

שאני מקשיבה לכל הנ``ל (ובמיוחד אני אוהבת את פטרוצ`י ה...אין לי מילים) אבל סתם תהיתי מה דעתכם על מלמסטין.

Alexi Laiho

New member
מלמסטין כלי

באמת אין לו פיל אבל הוא גיטריסט טוב ...והא גם כותב לא רע יש לו שירים דיי טובים ... לא בקטע של מהירות והכל יש לו שירים ממש יפים כמו JUDAS ,QUEEN IN LOVE ,ILL SEE THE LIGHT TONIGHT והנה גיטריסטים כלים ויני מור מרטי פרידמן סקוט הנדרסון ג`יימס מרפי ג`ון פטרוצ`י פול גילברט ! בריאן סיזר נונו (אקסטרים) ג`ייסון בקר ! הם כלים אחד אחד ...

Bodom-child

New member
אחד אחד

שווים. סקוט אנדרסון בנזונה. שמעת דברים שלו עם ויקטור ווטן ? אם לא תשמע. ומה דעתכם על ג`ייסון בקר ? פשוט מסכן... הוא עדין כותב יצירות לגיטריסטים אחרים

wiz

New member
רשימה מכובדת

תגידו, אתם מכירים את הגירסה של אינגווי ל- Gimme Gimme Gimme של ABBA ? פשוט מטורף !

Alexi Laiho

New member
רוצה לשמוע משהו כלי ?

תשמע את הגירסה של סינרג`י לGIMMIE GIMMIE תשמע את אלקסי עושה ביצועים למי שלא ידע ... אלקסי הגיטריסט , סולן של צ`ילדרן הוא הגיטריסט המוביל של סינרג`י והוא גיטריסט דיי תותח

ed547

New member
רגע יש גיטריסט מעולה אחד ש..

שכחת לכתוב.. joe satriani הבנאדם תותח! פשוט תורידו את summer song ותבינו! השיר הכי מגניב שלו! למרות שהוא לא מהיר כמו ינגווי לדעתי הוא מהנגנים האינסטרומנטלים הכי טובים..

wiz

New member
אני הזכרתי אותו...

הוא ענק. הוא היה המורה של סטיב ואי, קירק האמט ועוד כמה פחות מפורסמים... ויש לו המון שירים טובים, והוא גם די מהיר, במיוחד בקטע של טאפינג, אבל הוא באמת לא מגיע למהירות של אינגווי... אבל זה ממש לא משנה.

למעלה