I, Strahd: The Memoirs of a Vampire I, Strahd: The Memoirs of a Vampire גרסה חדשה ? אין להם בושה
F FiRePOweR New member 6/11/06 #1 I, Strahd: The Memoirs of a Vampire I, Strahd: The Memoirs of a Vampire גרסה חדשה ? אין להם בושה
S strahd New member 6/11/06 #2 יצאה גרסה מחודשת ולמה בושה? אחל'ה ספר שבעולם. עד היום יש לי את הכריכה הקשה שלו.
F FiRePOweR New member 7/11/06 #3 גם לי יש את הקשה פשוט תענוג מבלי לפגוע ב strahd אני מקווה שזה רענון ל ravenloft ונראה עוד כאלה שיצאו אם לא זה פשוט מעצבן הגרסאות החדשות.
גם לי יש את הקשה פשוט תענוג מבלי לפגוע ב strahd אני מקווה שזה רענון ל ravenloft ונראה עוד כאלה שיצאו אם לא זה פשוט מעצבן הגרסאות החדשות.
S strahd New member 7/11/06 #4 הם לא מוציאים ספרים חדשים לפחות בינתיים. הם חושפים את רייבנלופט לקוראים חדשים, אולי בתקווה להחיות את העולם. בכל מקרה יוצא גם To sleep with Evil שהוא ספר מצויין ומומלץ מאוד.
הם לא מוציאים ספרים חדשים לפחות בינתיים. הם חושפים את רייבנלופט לקוראים חדשים, אולי בתקווה להחיות את העולם. בכל מקרה יוצא גם To sleep with Evil שהוא ספר מצויין ומומלץ מאוד.