I Stiil!!

אני לא מאמינה:|:|

אני לא מאמינה:|:| זה הקליפ הכי מדהים שיש!!
אחד מהקליפים היותר טובים שלהם!! והקליפ מאוד דומה ל-smtmobl, עם הקטע של האוטובוס, ועם הכובע של אלכס וזה שהוא הולך בסימטאה, בדיוק כמו ניק!!
בקיצור, אני כולי התרגשות [עדיין!!] ומאושרת
תודה רבה עתי!!

efratushh

New member
../images/Emo2.gif ../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif

אמאאאאאאאאא זה הקליפ הכי הכי הכי יפה שלהם! זה כ"כ הם! מתאים להם לעשות קליפ כזה מרגש!! השיר הזה חייב להצליח!!! הכל היה בו כ"כ יפה! איך שקווין זקר את הכוס ושבריאן באמצע הכביש!! וניק בתחנה@!!! ושהאווי נזכר שהיא הייתה במונית!!!!!!1 והמים על אייגייייייי אמא!!!! זה כ"כ יפה! גם איך שעשו את הקליפ היה יפה!@ עכשיו אני אקח נשימה עמוקה ואלך לשתות משהו1

elinor carter

New member
אני כבר ראיתי את הקליפ!!!

בהופעה פשוט מדהים! הקליפ הכי יפה שהיה אי פעם לכפרות!

Skullie Roze

New member
ממה שאני הבנתי, ../images/Emo14.gif

הבויז כאילו מדמיינים חזיון של אישה [שהם עדיין מתגעגעים אליה וכו'
] וגם רואים את אלכס נזכר בערב כאילו שהוא היה איתה.
כל אחד כאילו מתמודד בדרך שלו [האווי מחפש אותה במונית, בריאן בכביש?
ניק רואה אותה על האוטובוס, אלכס נזכר בה, וקווין כביכול משתכר אבל רואים אותו בסוף זורק את הכוס
], אמ ובסוף הם שרים כאילו כולם ביחד וזה.
זה די מזכיר את שואו מי.

candyheart

New member
יו אני בוכה פה!

ממש התחילו לרדת לי דמעות...זה כל-כך יפה! זה בדיוק הסוג קליפים שהם צריכים לעשות,זה מדהים! כולם נראים כל-כך נהדר והקליפ מבויים בצורה מצויינת. אני ממש גאה בהם!

TrAd RaD

New member
עכשיו זה ב87%..אבללל

התחלתי להוריד את זה בצהריים... ואמרתי לאח שלי... שאני מורידה משהו ולא יזגור לי את זה.. אבלל.. האח השני שלי...(הכי גדול) הוא כזההההההה טיפששששששששששששש הוא סגררר ליייי את זהההה!!!! מעצבן שכמותו....

M a r i a n22

New member
מה זה נתקע לי באמצע!!!

לאאאאאאאאאאא יש מישהי חמודה שמוכנה לשלוח לי? האי סי קיו שלי 49-343-264.

M a r i a n22

New member
בבקשה אם מישהי הורידה את הקליפ

שתעלה אותו ל יו סנד איט או משהו דומה.כי לא מצליח לי:(

למעלה