i should be so lucky

galxia

New member
i should be so lucky

הי.. בהופעה האחרונה, ובכלל בהופעות האחרונות קיילי שרה את השיר בגירסה אחרת.. שקטה / ג'ז יותר.. האם זה יצא באיזשהוא דיסק או ביסייד?

Nadav נדב

New member
קיילי שרה את ISBSL בגרסה שקטה

בשני מופעים - On a Night Like This Tour, Audience With את הגרסה את יכולה להשיג בדיוידי Live In Sydney 2001

Nadav נדב

New member
וואלה, שכחתי את I&L....

אבל אלו שתי גרסאות שונות....של I&L קברטית יותר ושל OANLT יותר בלאדה...

hilapo

New member
נצל"ש --שלום לכולם מזמן לא ביקרתי

פה,מה שלומכם ומה חדש???? היום ראיתי את ההופעה של קיילי וכל הזכרונות עלו לי שוב כמה מדהים היה ואיזה מעלפת האישה הזאת!! אוף איך בא לי שוב...!! מה חדש בפורום ספרו ספרו אל תתקמצנו..
הילה.

p i n g o

New member
הילה!!! ../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

כמו שאת רואה, התחלנו שוב את תחרות החוליה החלשה, הפעם עם האלבום FEVER ואת יותר ממוזמנת להצטרף! וגם היה מצעד קיילי הגדול שאפשר למצוא בטאגליינס... ותדפדפי, תתעדכני ויותר חשוב תישארי!

hilapo

New member
אה תודה אבל לצערי אני לא מתמחה בכל

השירים אז קצת פאדיחה להשתתף ... מה עם קיילי מה החדשות האחרונות אומרות?

p i n g o

New member
תקני את הדיסק!

ראיתי בטאואר בעזריאלי את המהדורה המיוחדת (דיסק כפול) אבל זה היה לפני איזה חודש...

Nadav נדב

New member
../images/Emo9.gif הילה! ../images/Emo24.gif

נחמד לראות אותך שוב
תמשיכי לבקר!

hilapo

New member
תודה אני אחזור לבקר קצת יותר

בהתמדה אחרי תורכיה מחר אני נוסעת {ז"א היום}{עם כל החברים מהעבודה]...חבל שקיילי לא מופיעה חחחחחח הייתי קונה עכשיו את כל הכרטיסים כמו אפרת!! איזה כיףףף ..
צ'או

hilapo

New member
היי לכולם חזרתי והיה סוף הדרך

הנה תמונה קטנה של הבריכה במלון רק שתבינו איפה הייתי ממש גן עדן. אני ממליצה מאוד ליסוע למקום הזה !! עשינו רפטינג,בננה ואופנוע ים שלא פחות ולא יותר אני נהגתי בו.[בארץ בחיים לא היו נותנים כי צריך לזה רשיון]... בקיצור מלא חוויות אבל זה לא המקום. שמעתם על המופע שיהיה מחר בהייד פארק?בטח קיילי גם הייתה אמורה להופיע שם לא?שמעתם על זה משהו?

למעלה