i robot

דידו34

New member
i robot

למי יש ניסיון עם כלב אנרגטי ו i robot.
אנו רוצים לקנות את זה כמתנת חתונה לאחות ויש לה כלב בן שנתיים שאוהב מאוד להשתולל.
מישהו?
תודה!!

KallaGLP

New member
לדעתי זו מתנה נהדרת. במיוחד אם יש לה מפלס אחד.

מניסיוני, כלבים לרוב נרתעים ממנו. אם הוא כלב נבחן, סביר שבהתחלה ינבח עליו עד שיתרגל (וזה לא נורא כי הרובוט ממילא מרעיש), אך אני לא רואה נזק פוטנציאלי מעבר לכך.

שירן ל11

New member
תלוי בכלב, אבל הרובוט מרעיש פחות משואב אבק רגיל

הכלב שלי לא נותן לי בשום אופן לשאוב אבק עם שואב רגיל ואני חייבת להוציא אותו מהחדר. הוא נובח על השואב ומשתולל, אפילו שהשואב לא פועל. אצל הוריי יש irobot והוא היה שם הרבה פעמים בזמן שהרובוט פעל ובהה בו ולא נבח בכלל. אז אני מניחה שזה תלוי בסף הרגישות של הכלב, אבל זה שכלב שונא שואב אבק לא אומר שהוא גם ישתולל כשמפעילים irobot. מתנה מעולה, אני גם רוצה :)

nikita5s1

New member
יש לי איירובוט רומבה

ואני עומדת לקנות חדש כי הדגם שלי הוא מלפני 4 שנים ואז הם היו הרבה פחות יעילים ופשוט ניקו באופן רנדומלי. הדגמים החדשים הרבה סורקים את החדר ומנקים בשוקות ועמודות וככה מסיימים יותר מהר ומנקים יותר ייסודי.
חשוב לציין שאחרי סקר שוק רציני שעשיתי, ביקור בשתי החברות, וקריאת חוות דעת ומבחני השוואה (אם אתם נוהגים לקרוא באנגלית חפשו neato vs roomba review CNET) שעשו לדגמים החדשים אני יכולה להגיד בבטחון שהשואב של חברת NEATO הוא ללא ספק הרבה הרבה יותר טוב מהרומבה, במיוחד בקטגוריה של איסוף שיערות של בעלי חיים. הוא נמצא כיעיל ביותר מכל הרובוטים שנבחנו באיסוף פרווה (הרומבה מפזר את הפרווה כשהוא אוסף ולכן פחות יעיל והפתח איסוף שלו קטן בחצי מזה של הניטו) הניטו גם הרבה יותר שקט מהרומבה שאני אישית לא מסוגלת להיות בבית כשהוא עובד מרוב שהוא מרעיש.
הניטו גם סורק את הבית ועוקף מכשולים ולא נתקע בהם מה שחוסך בלאגן והתקעות שלו. בקיצור ללא ספק הרובוט הבא שלי (אולי אני נשמעת כמו פרסומת אבל אני אדם פרטי עם שתי כלבות).
&nbsp
זו מתנה מושלמת לדעתי.

xfwind

New member
יש לנו כלבה משירה ורומבה 650 שנרכש בקבוצה כאן בפורום

מאוד מרוצים כבר שלוש וחצי שנים עם בטריה מקורית. חלפים זולים אני מזמין ברשת.

לגבי מפלסים - מתפעלים כל פעם במתחם אחר.
חשוב להתאים ציפיות, להכין היטב את הבית לקראת הסשן ולנקות היטב את המכשיר אחרי שתיים-שלוש הפעלות.

קרמיט524

New member
לא ממש שייך לפורום הזה אבל

ביום ראשון הייתי בארוע השקה של ליין שואבי אבק של LG. כל הליין נראה ונשמע די מבטיח. יש להם גם שואב אבק רובוטי, שכולל גם מצלמה ושליטה מרחוק באמצעות אפליקציה.
כאמור - לא ניסיתי, והכי חשוב - אני ממש לא מקבלת עמלה מ-LG, אבל השואב הזה נראה ממש שווה והמחיר שלו ממש באמצע הסקלה (בדקתי גם ב-ZAP). אתה יכול לקרוא את הסקירה שכתבתי כאן:
http://www.michallev.com/2189/הי-תראו-שואב-אבק-עם-סקס-אפיל/

למעלה