I-RIVER IFP-799T 1GB

Evolution17

New member
אין ממש נגד...

בסה"כ זה נגן מאוד מוערך בעולם, וגם פה בפורום.

wisniak

New member
מעניין, אני בחרתי בדיוק להיפך

אני כבר הרבה שנים רוצה לקנות IRIVER. בסוף, לאחר מחקר מקיף, החלטתי על ה- G3, בעיקר מכיוון שקראתי רבות על כך שלא ניתן להשתמש ב- IRIVER כ- DISK ON KEY ללא תוכנה ייחודית של IRIVER. אבל מכל הסקרים (גם בחו"ל) עולה שהוא מעולה. תתחדש!

חשבתי על זה , אבל יש

תוכנה שמאפשרת זאת ! אבל זה לא חשוב לי. יותר חשוב שיש שם אפשרות הקלטה טובה ! שזה בונוס טוב !

wisniak

New member
גם ב- G3

ה- OUTPUT של ה- IRIVER גבוה יותר מזה של ה- G3 (זה טוב). אורך חיי הסוללה של ה- G3 גבוה יותר מזה של ה- IRIVER (זה לא טוב). חפש בפורום תגובות שלי (די בתחילת הפורום), יש שם קישור לטבלת השוואה בין כל הנגנים שבחנתי (מס' דגמים של IRIVER ומס' דגמים של IAUDIO ועוד).

TheRealDeal

New member
הקלטה טובה? בעע

יותר מדי רעשי רקע, המיקרופון תופס כל דבר פשוט.. שזה ממש לא טוב.. לעומת המכשירים של אייאודיו שמקליטים באיכות טובה יותר.. חוץ מזה.. זה דפוק שבשביל להשתמש במכשיר כUMS צריך את העדכון תוכנה של אייריבר שמורידה את המהירות של העברת השירים לUSB1.1.. אה.. ועוד משהו.. אני לא אהבתי את הסאונד של המכשיר.. יותר מדי באס, הסאונד לא נקי בכלל, ולעומת האייפוד שאתם מחשיבים למכשיר גרוע (שהוא בכלל לא) ולא אמין (למרות שהוא יותר אמין מרוב המכשירים) ושיש לו איכות סאונד פחות טובה מאייריבר, קריאייטיב וכו', הIFP-799 נשמע ממש לא טוב.. מצטער אם ביאסתי.. אבל אני אומר את מה שאני חושב.

TheRealDeal

New member
יאפ.. העיצוב נחמד

העיצוב של הG3 הוא באמת בעיה למי שאכפת לו העיצוב חוץ מזה.. אני בטוח שתהנה המלצה - תקרא את ההוראות שלו ותפנים אותן.. לא קל לשלוט בכל הפונקציות שלו (אפילו שחלק מהן לא שימושיות)

למעלה