החלום של כל גיקית, טום הידלסטון |מתה|
P pennylane11 New member 10/12/12 #232 הוא משחק ממש הרבה דברים, אבל בכללי, טאמבלר סוגד לטום הידלסטון. יש לי תיקיית גיפים שמוקדשת רק לו
E ellendili New member 9/12/12 #194 לא. מעין. מה?? לא. הוא שחקן אדיר והכל אבל... ברצינות... הוא קריפי!!
P pennylane11 New member 10/12/12 #233 מההההה הוא מהמםםםם הוא אדיר והוא פשוט מהמם ואע. הקריפי של הסדרה לא מפריע לי לראות כמה השחקן יפה במציאות...
מההההה הוא מהמםםםם הוא אדיר והוא פשוט מהמם ואע. הקריפי של הסדרה לא מפריע לי לראות כמה השחקן יפה במציאות...
P pennylane11 New member 9/12/12 #187 ואנדרו נוסף, שהוא שחקן מקסים ואדם מקסים, ועם כוח גדול מגיעה אחריות גדולה וזה בכלל לא הקאטצ'פרייז שלו ואוף למה היו צריכים לחדש את ספיידרמן הקודם היה ממש נפלא.
ואנדרו נוסף, שהוא שחקן מקסים ואדם מקסים, ועם כוח גדול מגיעה אחריות גדולה וזה בכלל לא הקאטצ'פרייז שלו ואוף למה היו צריכים לחדש את ספיידרמן הקודם היה ממש נפלא.
P pennylane11 New member 10/12/12 #234 עוד לא ראיתי כאילו, אני מכירה עלילתית, אובייסלי, ואת הקטעים החמודים\משעשעים\עצובים כבר מזמן ראיתי בגיפסטים פסיכיים בטאמבלר, אז לא בוער לי... נאחזת בגרסה הישנה כל עוד אני יכולה...
עוד לא ראיתי כאילו, אני מכירה עלילתית, אובייסלי, ואת הקטעים החמודים\משעשעים\עצובים כבר מזמן ראיתי בגיפסטים פסיכיים בטאמבלר, אז לא בוער לי... נאחזת בגרסה הישנה כל עוד אני יכולה...
P pennylane11 New member 10/12/12 #235 אני לא ארצח אותך, למען האמת כבר הבנתי שנטיות הקומיקס (ובמיוחד המארוולוורס) שלי לא רגילות ולכן אני לא מתווכחת עם אנשים...
אני לא ארצח אותך, למען האמת כבר הבנתי שנטיות הקומיקס (ובמיוחד המארוולוורס) שלי לא רגילות ולכן אני לא מתווכחת עם אנשים...