מתההההההה
ע עדושית New member 9/12/12 #130 כריס קורנל למי שלא מכיר, שוב, לכו להשלים חסכים . רוקר מוכשר וחתיך אש . יש לו גם קריירת סולו מצליחה. וגם הצלחה כסולן של 2 להקות מצליחות (Soundgarden ו-Audioslave).
כריס קורנל למי שלא מכיר, שוב, לכו להשלים חסכים . רוקר מוכשר וחתיך אש . יש לו גם קריירת סולו מצליחה. וגם הצלחה כסולן של 2 להקות מצליחות (Soundgarden ו-Audioslave).
ע עדושית New member 9/12/12 #132 אה כן, הוא גם אבא מושלם כמות התמונות החמודות שלו ושל הילדים שהוא מעלה לדף הרשמי שלו בפייס ממיסה.
ע עדושית New member 9/12/12 #138 ברי סחרוף עוד רוקר חתיך אימים (כן גם בגילו) ומוכשר אש ובאמת, אם אתם לא מכירים אותו (ולא ברור לי איך זה אפשרי) לכו תשמעו משהו שלו, בשבילכם כאילו כן? מלך גם היום
ברי סחרוף עוד רוקר חתיך אימים (כן גם בגילו) ומוכשר אש ובאמת, אם אתם לא מכירים אותו (ולא ברור לי איך זה אפשרי) לכו תשמעו משהו שלו, בשבילכם כאילו כן? מלך גם היום
ע עדושית New member 9/12/12 #177 הייתי אומרת לך ללכת לראות הופעות ישנות שלו וגם היום לא חסר לו צ'ארם.
E ellendili New member 9/12/12 #193 יאיי! חיכינו לך בנדיקט איך לכל הרוחות חשבתי פעם שהוא לא יפה?! ומה 2014 מה...?
ע עדושית New member 9/12/12 #202 באמת אלה, איך לא שמת אותו? אני אישית לא מתה על איך שהוא נראה (סורי). אבל בתור שרלוק הוא גאוני
P pennylane11 New member 10/12/12 #231 כי הדמות שלו פשוט מתאימה לו כ"כ והכרת אותו לפני שראית שרלוק, בתור ג'ינג'י, שזה לא כ-זה הולם אותו, בטח שלא כמו החום העיקר שאת מבינה כמה טעית וכמה הוא מהמם
כי הדמות שלו פשוט מתאימה לו כ"כ והכרת אותו לפני שראית שרלוק, בתור ג'ינג'י, שזה לא כ-זה הולם אותו, בטח שלא כמו החום העיקר שאת מבינה כמה טעית וכמה הוא מהמם