ועוד אחת
מ מורי לנצח New member 8/12/12 #101 טוב אם כבר הביאו לי ג'ינג'י ( ) שלפחות יהיה ג'ינג'י נכון אז נכון הוא לא חתיך הורס .. אבל כמה כרזימה .. אפשר למות מכמה שהוא חמוד
טוב אם כבר הביאו לי ג'ינג'י ( ) שלפחות יהיה ג'ינג'י נכון אז נכון הוא לא חתיך הורס .. אבל כמה כרזימה .. אפשר למות מכמה שהוא חמוד
מ מורי לנצח New member 8/12/12 #108 ונעבור לממלכה המאוחדת האהובה עלי שמייצרת כ"כ הרבה חתיכים עם המבטא ה-כ-י הורס שיש בעולם כולו נתחיל עם אחד שעם כמה שהוא רופא הורסססססססססס לא יודעת אם הייתי רוצה לפול על הידיים הפסיכיות שלו מה שכן , מהמם הוא כ"כ
ונעבור לממלכה המאוחדת האהובה עלי שמייצרת כ"כ הרבה חתיכים עם המבטא ה-כ-י הורס שיש בעולם כולו נתחיל עם אחד שעם כמה שהוא רופא הורסססססססססס לא יודעת אם הייתי רוצה לפול על הידיים הפסיכיות שלו מה שכן , מהמם הוא כ"כ
מ מורי לנצח New member 8/12/12 #112 ג'וזף מורגן רק פותח את הפה ואני שלולית ידוע בעיקר בתור קלאוס מיומני הערפד
E ellendili New member 8/12/12 #113 שחקן מושלם לדמות מושלמת ויגו מורטנסן שחקן מעולה (וגם משורר לא רע בכלל) המוכר בעיקר בזכות תפקיד חייו כאראגורן, בנו של ארת'ורן בטרילוגיית שר הטבעות האגדית .
שחקן מושלם לדמות מושלמת ויגו מורטנסן שחקן מעולה (וגם משורר לא רע בכלל) המוכר בעיקר בזכות תפקיד חייו כאראגורן, בנו של ארת'ורן בטרילוגיית שר הטבעות האגדית .
מ מורי לנצח New member 8/12/12 #116 חיכתי חיכתי ,ציפיתי ציפיתי ולא שמתן אותו אז אני אשים את הערפד הכי מקסים בעולם נקודה! ולא אני לא חושבת שצריכים פה היכרות
חיכתי חיכתי ,ציפיתי ציפיתי ולא שמתן אותו אז אני אשים את הערפד הכי מקסים בעולם נקודה! ולא אני לא חושבת שצריכים פה היכרות
מ מורי לנצח New member 8/12/12 #124 טוב עם זה באמת חיכיתי החתיך האוליטמטיבי שלי אין מילים לתאר כמה אני מאוהבת בו כן! אני פאנגירל שלו ואני אומרת את זה בקול רם וצלול רובי
טוב עם זה באמת חיכיתי החתיך האוליטמטיבי שלי אין מילים לתאר כמה אני מאוהבת בו כן! אני פאנגירל שלו ואני אומרת את זה בקול רם וצלול רובי