I question for the girls here.

kit k@t

New member
I question for the girls here.

Though guys can answer too… Let say u have a b/f whom u love. Lets say he cheated on u, just a kiss, nothing more. Now lets say u broke up (not because he cheated). Now lets say u still talk quite a lot. Now lets say he brings up that girl every now and then. Would u get mad? Would it make no sense on your side to get mad? Of course its all hypothetical, I’m just wondering… Thanx. kat

justnoa

New member
וואו

אני לא יודעת מה לומר לך תתחברי לאי סי קיו!!! לגביו.... לא יודעת מה לומר ברור שזה אמור לעצבן, זה קצת מוזר שאם הוא רק התשק איתה אז הוא ממשיך לדבר עלייה לא?

Julia16

New member
היי קאט, צ'מעי...

תראי, יכול להיות שאני יתעצבן קצת לשמוע את החבר שלי לשעבר מדבר על בחורה אחרת, אבל זה רק אם עדיין יש לי רגשות אליו. אני חושבת שזה טבעי להתעצבן ולהרגיש רע, אבל שוב פעם, זה קורה כשיש עדיין רגשות לצד השני. עכשיו, אני חושבת שאם זה סיפור אמיתי, והבחורה הזאת באמת נבגדה על ידי החבר לשעבר היא חייבת לנסות לשכוח מהמניאק הזה ועדיף אפילו לא להיות איתו בקשר ולא לדבר איתו בכלל. פשוט לשכוח ממנו, במיוחד אם היא מרגישה עדיין משהו כלפיו, כי בשביל מה היא צריכה לגרום לעצמה סבל ולהתעצבן בכל פעם כזאת? בקיצור, זה מאוד לא בריא שהיא עוד בקשר עם האקס כשהיא עדיין רוצה אותו ומתחילה להתעצבן בכל פעם שהוא מזכיר איזה נערה אחרת. לכן לדעתי עדיף פשוט לנתק את הקשר.

kit k@t

New member
funny

i just got mad at him for mantioning her... grrrrr death to all girls named Noa (noa dont take it hard.. u know i love u...). kat

justnoa

New member
זה בסדר

אבל נועה זה שם יפה בסך הכל, לא? חחח... אבל זה בסדר, לא קוראים לי רק נועה

למעלה