.I.Q של לכודניק טפוסי...

Harrington

Well-known member
מנהל
קארין אלהרר תתלונן על גבר שאיים עליה: "לקחת עם הכיסא גלגלים - ולעזוב"...אינפלואנסר, "יוצר תוכן"...ואהבל היורה לעצמו ברגל...:-D
אשרי הדובר, שאין לי מושג אם יש לו קשר לליכוד ואם כן מה הקשר הזה (הוא תוקף שם את הליכוד בחריפות). בהחלט דברים חשובים השמיע האיש ואכן, חה"כ אלהרר מפריעה לוועדה לפעול, לא נותנת לאנשים לדבר וכו'. בקיצור, סרטון חשוב שלא הכרתי קודם לכן, אבל מזכיר לי מי היא חברת הכנסת היקרה ועד כמה היא יודעת להתקרצץ ולהפריע לאחרים לממש את זכותם הדמוקרטית (למשל בלהתבטא ולדבר בוועדת כנסת אליה הוזמנו כדת וכדין).

תודה לך על הבאת הדברים החשובים. אין אלא לקוות שחה"כ אלהרר, במקום להגיש נגדו תלונת סרק ולבזבז את זמן המשטרה שתידרש לחקור את מה שאין כל עניין לחקור, תנסה להקשיב לבן אדם ולדבריו ואולי אולי, קשה ככל שזה יהיה, ללמוד מהם משהו לגבי עצמה.

xyxy210

Well-known member
אשרי הדובר, שאין לי מושג אם יש לו קשר לליכוד ואם כן מה הקשר הזה (הוא תוקף שם את הליכוד בחריפות). בהחלט דברים חשובים השמיע האיש ואכן, חה"כ אלהרר מפריעה לוועדה לפעול, לא נותנת לאנשים לדבר וכו'. בקיצור, סרטון חשוב שלא הכרתי קודם לכן, אבל מזכיר לי מי היא חברת הכנסת היקרה ועד כמה היא יודעת להתקרצץ ולהפריע לאחרים לממש את זכותם הדמוקרטית (למשל בלהתבטא ולדבר בוועדת כנסת אליה הוזמנו כדת וכדין).

תודה לך על הבאת הדברים החשובים. אין אלא לקוות שחה"כ אלהרר, במקום להגיש נגדו תלונת סרק ולבזבז את זמן המשטרה שתידרש לחקור את מה שאין כל עניין לחקור, תנסה להקשיב לבן אדם ולדבריו ואולי אולי, קשה ככל שזה יהיה, ללמוד מהם משהו לגבי עצמה.
אין איזה "אשריך" שהבאת את הדברים החשובים [עלאק] ?

Harrington

Well-known member
מנהל
אין איזה "אשריך" שהבאת את הדברים החשובים [עלאק] ?
דווקא יש. אבל מגיבים פבלוביים שאצבעותיהם על המקלדת עוד בטרם קראו את המילה השניה בפוסט עליו הם עומדים להגיב, כנראה שלא יתקלו בכך.

סמוך ובטוח שכישורי הבנת הנקרא שלך יסייעו לך בסופו של דבר לאתר את מה שחסר לך בחיים. כמו תמיד אמליץ שאם בכל זאת תתקשה ולא תצליח במשימתך, תבקש את עזרת נכד השכנים שלבטח יוכל לסייע.

הרבה הצלחה,
מיצינו.

למעלה