I NEED YOUR HELP PPL

the z girl

New member
I NEED YOUR HELP PPL

אוקה אז הממ.. היי
איך עובר החופש? נהנים?
בכל אופן אני צריכה עזרה אני רוצה לעשות חולצות של להקות שאני אוהבת.. על כמה חולצות אני חושבת שאני אכתוב בעצמי אבל אני רוצה להדפיס תמונה או כיתוב מיוחד כזה כמו (התמונה שהוספתי).. אז למישהו יש תמונות שהוא רוצה להמליץ לי שאני אדפיס? אבל אני לא רוצה תמונות של ג'ש.. כלומר לא תמונות שלהם עצמם.. אבל אפשר לשים גם תמונות שנראות לכם מתאימות שלהם.. בכל אופן אני רוצה סתם תמונות גם או סלוגנים (לא ידועת אם זה המילה הנכונה) כאלה של להקות אחרות (כמו GC של ג'ש, או FF של פו פייטרס) .. TNX מראש LOVE YOU ALL TATOOD I WANT YOU BAD חח לא משנה אני מנשנה את המילים זה BACK

EleVaTioN

New member
יהיה משעשע אם..../images/Emo129.gif

תשימי את זה
על החולצה
וסורי לכל אוהבי אבריל בפורום..

EleVaTioN

New member
גמזה נחמד...../images/Emo129.gif

זו רק אני או ששייגעצ טובים?!
*לא קשור לעולם*

EleVaTioN

New member
גמאני רוצה משקאות חריפים!../images/Emo129.gif

ואני רוצה פאנקייק גםםםםםםםםםםםם הו גאדדדדדדדדדדד
נכנס בי עכשיו לעשות סדר בחדר ואיי כמה זוועות כמה זוועוווווווווווותתתתתתתתתתתתתתת

EleVaTioN

New member
../images/Emo2.gif../images/Emo129.gif

איזה שווהההה נמ אני לא הולכת מה הם מופיעים בניצנים? אררר וגם היהודיםםםםםם מופיעים בניצנים יו בא לי ללכת פתאום

Crazy Girl2000

New member
טוב שנזכרת .. :=\../images/Emo85.gif

כל הכרטיסים כבר נמכרו שייגעצ מופיעים במופע פותח לאביב גפן ועברי לידר יחד עם גלעד שגב.. וגם ליהודים אני כנראה הולכת..

אנאניאניאניייי^_^ ../images/Emo25.gif

וישלי כרטיסים גם ליהודים ויש לי כרטיסים גם ליהודים![אני באופוריה, מותר לי להתלהב
]

Crazy Girl2000

New member
אני קניתי 10 כרטיסים../images/Emo85.gif

^_^ 2לאביב גפן,שלום חנוך והדג נחש,2 ליהודים ובוטן מתוק בקרקס,2 למשינה,דני סנדסון ומוקי,2 לאביב גפן עברי לידר שייגעצ וגלעד שגב, 2 לרוק תל-אביבי שזה יוני בלוך וכל מיני :)

EleVaTioN

New member
יו כמהההההה../images/Emo129.gif

אולי תלווי לי כמה? אולי תבריחי אותי לשם בתיק או משו?

Crazy Girl2000

New member
יכול להיות.. ../images/Emo85.gif

שתהיה הופעה שאני לא אוכל להגיע אליה או משהו כזה אז ...
וזה עלה 150 פקקים
שאני וחברה שלי עשינו יותר מדיי בשבילהם

למעלה