I need somebody...

antizini

New member
I need somebody...../images/Emo53.gif

חבר´ה...יש כמה דברים שרציתי לדעת: 1. מזה לכל הרוחות ראשי תיבות "בלמ"ס"??זה מופיע על כל המכתבים של צה"ל ואף פעם לא הבנתי מה זה.... 2. מחר אני נוסע למבחנים למודיעין אז בבקשה אם משהו היה שם שיסביר קצת על המבחנים ואם אפשר לתת טיפים... 3.זה סתם הודעה,לכל מורעלי חיל הים למיניהם(ואני ביניהם...מודה)...האתר של חיל הים נפתח מחדש ואפשר שמה להגיש בקשה להגיע לאחד היחידות בחיל...

שירע

New member
Not just anybody... ../images/Emo53.gif

1. רמת הסיווג הבטחוני של מסמכים צה"ליים בלמ"ס -- בלתי מסווג 2. עצה: חתום על ויתור. (אני מנפגעי מודיעין, האגודה לבעלי טראומות טרום-צבאיות) 3. אין 3.

antizini

New member
למה לחתום ויתור??

לא הבנתי מה הקטע? מה כלכך רע במודיעין שאני צריך לחתום ויתור?? בכל מקרה ספר/י על המבחנים...אני בכל מקרה נבחן...

שירע

New member
כול מה שנדפק לי בשיבוץ הצבאי,

נדפק בגלל חיל השטן. הייתי ממויינת אליהם במשך שנתיים בערך, עוד לפני שקבלתי את המנילה, אלפי ראיונות, מבחנים ותחקירים בטחוניים. בשיחות עם הממיינים גרמו לי להרגיש שאני בפנים. ולמעשה, ממקורות חשאיים, אני יודעת שגם שובצתי לקורס. ואז ביום קייצי אחד, שבוע כערך לפני מועד גיוסי באוגוסט, ידיד שלי שמשרת בלשכ"ג התקשר להודיע לי שהמחשב מראה שאני כבר לא מועמדת. הם אפילו לא טרחו לשלוח לי מכתב שמודיע לי על כך, אם לא היו לי חברים, הייתי נוסעת לבקו"ם, כאילו כלום לא קרה... אחרי זה עשו לי בעיות עם זימונים לדברים אחרים, כי כול המיונים כבר נגמרו, שלחו אותי לכל"צ, דחו והקדימו לי את הגיוס שוב ושוב קרוב ל10 פעמים... ס י ו ט . ברצינות אני אומרת לך, תשקול טובטוב אם אתה מוכן לקחת את הסיכון, כי אני לא הראשונה ולא האחרונה שזה קרה לה, ואלא אם זה החלום שלך להיות מגויס למודיעין, או שיש לך הרבה ויטמין פי באיזור, אני לא חושבת ששווה לחסום את האפשרות לקבל מיונים כאחד המלש"בים.

מבינה לחלוטין

אומנם אותי לא העבירו עדיין כל כך הרבה גיהנום כמוך (אך ידם עוד נטויה) כי אני עדיין מלש"בית אבל אני חייבת לציין שההרגשה שהכל חסום מוכרת לי והיא לא כייפית וחוץ מזה שבסוף הם עוד עלולים לעשות משהו מסריח כמו שהם עשו לך אבל אני חושבת שלבנים יש סיפור קצת שונה כי לדעתי (ויכול להיות שאני טועה) הם יכולים להתמיין לחלק מדברים במקביל למודיעין אז הבאסה פחות גדולה בהצלחה!

צביקה ו

New member
אני עכשיו בשלב המעצבן שבו אחרי

כל-כך הרבה מיונים - מבחנים, ראיונות, תחקיר ביטחוני... אין שום דבר שמחכה לי. שום זימון שום כלום... מישהו יודע למה אני אמור לחכות? אני פוחד להגיע לאותו מצב כמוך...

../images/Emo145.gifלפי מה שאני יודעת

ברגע שאתה מועמד למודיעין, למרות עדיין לא התקבלת לתפקיד סופית- כל שאר האפשרויות להתמיין לחילות אחרים חסומות לך. זאת אומרת או מודיעין או לחתום ויתור וככה להסיר את המועמדות ואז יש את האפשרות שתקבל מיונים לתפקידים אחרים. אני לא בטוחה שגם לבנים נחסמות אפשרויות אחרות כי שמעתי על בנים שממויינים למודיעין ולעוד כמה תפקידים בו- זמנית. בכל מקרה לא יזיק לטלפן ללשכת הגיוס

צביקה ו

New member
נראה לי שאני אתקשר לאיתור חמ"ן מחר

לשאול מה הסטטוס שלי ולמה אני אמור לחכות...

אני הייתי במבחנים למודיעין...8200

בס"ד המלצתי אליך היא: שן טוב יום לפני. נותנים שאלון עם משפט אחד ומילה עם קו מסומן תחתיה לאחר מכן 4 משפטים נוספים שבכל משפט מילה עם קו מסומן מתחת. עליך לבחור את המשפט המתאים ביותר. (אם אני לא טועה אז הקשר הוא בד"כ לשוני כמו נושא או נשוא וכאלו)... לאחר מכן נותנים לך שאלון עם שפה שהצבא חיבר. נותנים לך מילון וכללי דיקדוק ושואלים כל מיני שאלות וכן למלא קלוזים על טקסטים וכאלו, מטרת העסק לראות עד כמה מהר אתה קולט שפה. שלב אחרון: שאלון 300. שאלות על חייך, לא משנה מה תסמן העיקר שתהיה עיקבי... אל תילחץ כי מחר יסבירו לך את כל השלבים... שיהיה לך בהצלחה אם אתה צריך משהו אני כאן...

EverMan

New member
תגידו אם אני ממויין לחמ"ן שחקים

זה אומר שיכולים לתקוע אותי באיזה תפקיד זוטר בחמ"ן ? ולא בשחקים ? ז"א - אם אני ניגש לחמ"ן שחקים זה רק לזה נכון ? לא לכל חיל המודיעין.

למעלה