i need some advise !

cutie

New member
i need some advise !

טוב אז אני אף פעם לא חשבתי שאני אפרסם בפורום את חיי האישיים אבל אני באמת צריכה עזרה! טוב אני וחבר שלי החלתנו ``לעשות את זה`` אחרי דיונים ותכננונים ממושכים וקבענו שזה יקרה בטיול השנתי אני הייתי המנוסה יותר והוא היה בתול! הגיע הרגע המכריע, נסגרנו בחדר וקרה מה שקרה כמובן שהיחסים שלנו היו רציניים ואנחנו אהבנו אחד את השני אבל לצערי הרב לאחר שזה קרה הוא הלך וסיפר בפרטי פרטים מה שקרה לכולם הוא נהייה לגבר ואני...... טוב נו מי יודע? בקיצור כשגיליתי נפרדתי ממנו ומאז הוא בוכה לי בטלפון שולח לי פרחים ואני לא יודעת עם לסלוח לו!!! תעזרו לי

aphrodite

New member
סליחה!!

כולנו בני אדם ועושים טעויות אבל אני לא חושבת שהוא שווה סליחה!ואם הוא באמת היה אוהב אותך הוא היה מוותר על הגאווה!

cutie

New member
מה לעשות?

טוב! קיבלתי הרבה תגובות והקטע הוא כזה: -הוא היה בתול ואני לא, והוא רץ לספר שהוא ``עשה את זה`` ולהשויץ! -הוא סיפר לשלושה בנים, שהם גם חברים שלי. מה שאני דואגת שלא יהיה לי תדמית של נותנת -הקטע שהוא סיפר לא כל כך מפריע כמו הקטע שהוא סיפר את כל הפרטים העסיסיים, כל שנייה, וסיפורים של ירידות אחד לשני -זה קרה בטיול כי זה היה ספונטני ולא מתוכנן (זה עדיף ככה) לקחתי מפתח מחברות שהיו באותם רגעים בחוץ, אף אחד לא היה בא או נכנס כי למורים לא כל כך אכפת, וזה לא היה עד כדי כך מקום ציבורי (למרות שאני לא יודעת צי עשה מה על המיטה שלנו

V. Ghost

New member
את רוצה אותו או לא?

תראי זה נשמע מרגיז מאד...מה שהוא עשה לך.אם זה שובר קשר או לא ...אני לא יודע...אם הוא כבר סיפר...אז הוא לא יכול למחוק את זה...בכל אופן אל תשמעי לעצות של אחרים פה און ליין כי את צריכה להחליט על זה לבד...את יכולה לשמוע עצות בעד ונגד..ולעשות לך רשימה ולראות אם יש יותר חסרונות או יתרונות..בכל אופן אם תחליטי טוב או רע...העיקר שתהיי שלמה עם מה שאת מחליטה...אנשים עושים טעויות ו...שיהיה לך יום טוב אביעד

רותם ג

New member
הלו!!!

את לא ציינת לכמה חברים שלו הוא סיפר, אל תגידי לי שאחרי שאת עושה את זה את לא מספרת לחברות הכי טובות שלך, אבל אני מניחה שהוא סיפר את זה לכל הארץ ואישתו ואם זה הפך למצב שכבר נהיה לו ``שם של``... אז בטח כל הארץ ואישתו סיפרו לכל העולם ואחותו, זה לא הדבר הכי עקרוני, הדבר הכי עקרוני אם את מרגישה שאת סולחת לו, אם את עדין אוהבת אותו, קודם כל תדברי איתו ותשאלי אותולמה הוא עשה את? מה הוא חושב שהחברים המתלהבים שלו יותר חשובים ממך כי לפי זה נראה לי שכן, אני אגיד לך שאני אני בחיים לא הייתי סולחת אבל השיקול הוא שלך אני לא חושבת שכ``כ איכפת לו ממך אם הוא עשה דבר כזה

*may*

New member
תשמעי לעצמך ולא לאחרים

ובגלל שה``אחרים`` כולל גם אותי- אז את לא חייבת לשמוע גם לי. אבל אני רק חייבת להגיד שתשמעי רק לעצמך ולא לכולם, תרשמי לך יתרונות וחסרונות - זה תמיד עוזר להחליט החלטות ו...מממממ תחשבי אם את עדיין אוהבת אותו ותדברי איתו על זה. אני בטוחה שאם תשמעי את הצד שלו (ואני יודעת כמה זה קשה)- יעזור לך להחליט... תעשי מה שאת מחליטה ולא מה שאחרים מחליטים.

kirk hammet

New member
מה לעשות

גברים יישארו גברים , למרות כל החסרונות שלנו ... אגב לנשים יש יותר

Black Star

New member
האמת שלא..

נההה, הגברים הם רק טיוטה למהדורה המוגמרת. עליהם אלוהים עשה את כל הטעויות, ולמד מהן. בכל מקרה, זה שאתה כזה, והחבר שלה כזה- לא אומר שכולם כאלה. אז אתם חזירים מאצ`ואיסטים... אז? זה לא נותן לך שום הצדקה להתנהג ככה, זה סתם אומלל ופאתטי מצידך.

kirk hammet

New member
הא הא !

לא אמרתי שאני כזה בשום שלב.... אני חושב על עצמי דווקא כעל בחור טוב ... אבל בבסיס ... רב הבחורים הם בחורים טובים רק שרובם חלשי אופי ונגררים אני מייחס את עצמי לצד של אלה שלא נגררים ...

ב-טיול השנתי-?...

הפעם הראשונה שלכם היתה בטיול השנתי?... אני מוטרדת. קודם כל, לנו בכלל לא מאפשרים לישון בנים ובנות יחד בחדרים, (וזה לא מפריע לי, בכל אופן השנה אנחנו באוהלים במדבר), וחוצמזה המורים תמיד מצהירים שאם תופסים מישהו עושה ככה וככה... והם גם מסתובבים ובודקים שלא יהיו קטעים כאלה... אבל למה דווקא בטיול השנתי? כשכל החבר`ה בחדרים ליד או בחוץ?... למה אי אפשר לדאוג שזה יהיה משהו אישי? איך את מצפה שהוא ישמור את זה ביניכם, אם אתם עושים את זה בפומבי כמעט?... בכל אופן, אין לי עצה. אני לא מתיימרת להבין חיי אהבה של אנשים אחרים, כשלי אין. דולצינאה.

*may*

New member
דולציאנה

אני מוטרדת. ותוהה. מה האייסיקיו שלך ? אני כמעט בטוחה שאני מכירה אותך..

עכשיו אני מוטרדת.

ותוהה. לא אמורים להיות בפורום הזה אנשים שמכירים אותי. וחשבתי על זה רבות, אני לא מכירה אף מעיין... את האיצי``ק שלי אני לא אפרסם פה, אני אשמח אם תפרסמי את שלך. דולצינאה.

*may*

New member
אם את מתעקשת..

96369247. אוקיי אז אם אמרת שאת לא מכירה אף מעיין- אני לא מוטרדת, את לא מכירה אותי. :) את בכלל לא בבי``ס שלי ובטח שלא בשכבה שלי כי יש שם מלא מעייניות.. בעצם זה לא משנה לי כ``כ.. אז האיצי``ק שלי למעלה (את מוכנה להסביר לי למה איצ``יק ?!?!) עכשיו כשאני לא מוטרדת אלא רק תוהה אני יכולה ללכת בשקט. ביי.

N0

New member
כרגיל...

דולציאנה מצליחה להגיד את מה שN0 חודב לפניו. מכל המקומות בעולם החלטתם לעשות את זה בטיול השנתי ? בסדר N0 מבין שאם כבר הייתם בטיול השנתי אז זה עוד איכשהו מתקבל על הדעת אבל בטיול השנתי ? לא עדיף מיטה נוחה בית ריק קולה קרה אבוקדו למריחה על הגוף... ובכלל הגיוני שהוא יספר לחברים \ חברות הטובים שלו אבל לפי מה שזה נשמע הוא בהחלט רץ וסיפר ל``חברה`` למרות שיכול להיות שהוא סתם סיפר לחבר טוב שהפיץ את זה (וצד נוסף לעניין - הראה לי את החברים שלך ואראה לך מי אתה). מה שכן אם הוא רק סיפר למישהו אחד ולא סתם התרברב את יכולה לסלוח לו, אחרת שילך לעזאזל. N0

ביאנה

New member
לאשפתות...

לעולם!!! פרסום על יחסים כאלה אינטימיים לגורמים חיצוניים מעידה על חוסר כבוד לבן הזוג. ובלי פילסופים ודאווינים ... תזרקי!תזרקי! מנותנות העצות.

למעלה