I NEED LOVE ../images/Emo201.gif
היי, רובכם בטח לא מכירים, אולי לכמה יצלצל הכינוי, פשוט הפסקתי לכתוב לא מזמן, אולי מעצלנות.. אולי מכמה סיבות אחרות. אני עצמי לא ממש יודע.. בכל אופן, עבר עליי אחד הימים היותר מחורבנים ואני ממש צריך חיבוק
קיבלתי אחד לא מזמן, אבל משום מה אני לא מרגיש איתו ממש טוב, והוא לא עשה לי את מה שחיבוק טוב אמור לעשות..
חזרתי אתמול מטיול שנתי, שהיה ה-טיול הכי כיפי שהיה לי בחיים, נהנתי עשיתי צחוקים ועשינו מלא מלא שטויות אבל הסיבה האמיתית להנאה היא הצילומים 24 שעות
פשוט לא הפסקתי להצטלם.. התמונות האלה, היו כל כך כל כך חשובות לי ודי דרושות למען האמת.. כי פוטוגני אני לא, וכזאת תפאורה של טבע, הרים ואטרקציות אחרות בואו נגיד שקשה למצוא.. מה אני בעצם חופר?.. אני לא אצליח להמחיש לכם במילא עד כמה הן היו חשובות. אז למה היו?.. כי אני מטומטם
הורדתי אותם על דיסק ומחקתי מכל מקום אפשרי, בגלל שחלק מהתמונוות היו בחצי עירום וכאלה.. אז לא רציתי שאמאבא-אחים יראו.. היום בבוקר גיליתי שהן לא נצרבו טוב על הדיסק, פשוט התחלתי לבכות, לזרוק פה דברים ולצרוח ולצרוח כל כך כעסתי בתוך תוכי אני יודע מה עשיתי לא טוב, ולמה זה באמת קרה, ויכול להיות שהגיע לי עונש אבל לא כזה!!
ביליתי את כל הצהריים בניסיונות כושלים לשחזר את התמונות באלף ואחת תוכנות שחזור.. אח"כ נזכרתי שיש לי מועד ב' במתמטיקה ושאני צריך עכשיו לחרוש כמו מטורף, אז קראתי למורה שלי, בזבזתי להורים שלי 120 שקל על שיעור ולא הקשבתי ב-כ-ל-ל.. הראש שלי היה עסוק עוד בתמונות בזמן השיעור התחילו לרצף את החדר החדש שלי, לא שזה רע פשוט כל כך לא רציתי שזה יראה ככה, ולא שיתפו אותי בכלום ועשו הכל חאפרי כזה.. מהר.. מגעיל ואז גם הבסט פרינד שלי כתבה לי הודעה נעלבת של "יכולת להגיד מזל טוב" כי יש לאנטילופה יום הולדת היום ולא התקשרתי בכלל בגלל כל הבלאגן.. ואז פשוט התפוצצתי, אז עליתי אליה.. אמרתי מזל טוב אכלתי עוגה טעימה קיבלתי חיבוק מוזר והנה אני כאן איתכם שופך את הלב בפורום לא מוכר אני יודע שאולי 10 אנשים יקראו, בכל זאת עושה לי טוב רק לספר.. שיהיה לכם לילה טוב, ומחר יום חדש אזז.. אוהב, אושרי
היי, רובכם בטח לא מכירים, אולי לכמה יצלצל הכינוי, פשוט הפסקתי לכתוב לא מזמן, אולי מעצלנות.. אולי מכמה סיבות אחרות. אני עצמי לא ממש יודע.. בכל אופן, עבר עליי אחד הימים היותר מחורבנים ואני ממש צריך חיבוק