i need

i need ../images/Emo53.gif

הייתי במסיבה ביום א´ (היה נחמד תודה ששאלתם) בחסות ה METAL HAMMER וחילקו לנו דיסק ואני,עם הידע המוגבל שלי במטאל (או במה שזה לא יהיה שחילקו לנו) לא מכירה אף שם שם אז אנשים עיזרו נא לי...מי לעזאזל הם... ולנוחיות המשתמש-גם השמות של השירים sirius: the stargate nightwish: passion and the opera squealer: end of the world mago de oz: el santo grial toumiquet: the tomb of gilgamesh breaking silence: more then you cage: devil inside heir apparent: questions hades: hail to the thief delirious: the masses inner shrine: symphony of the absolute bulwark the crown: i won´t follow vadar: litany disember: beyond good & evil בעצם עכשיו נראה לי שאני מכירה כאן כמה שמות אבל נו שיהיה... אורית

פיליפ

New member
אמממ

נייטוויש - להקה גותית ידועה עם סולנית שהיתה, או עדיין, זמרת אופרה. להקות דומות: within temptation, theatre of tragedy דה קראון - להקת ט´ראש/פוור שאוהבת לנגן גם הרבה נוסטלגיה ולכן נשמעת לפעמים כאילו היא יצאה מאמצע האייטיז. זהו, אין לי כוח להמשיך, את הרוב אני גם לא מכיר כל כך טוב. למה את צריכה בכלל לדעת מי זה מי? תורידי עוד שירים של להקות שאת אוהבת וזהו.

metal head

New member
סליחה, אבל זה קצת מטומטם להגיד על

נייטוויש גותית! נייטוויש זה פאוור מלודי! ובקשר לדה קראון אין דבר כזה טראש\פאוור! כי כנראה אתה לא יודע מה זה כל אחד מהסגנונות האלה!

דה קראון?!

הממ, אולי זה רק אני אבל דה קראון נשמעים לי איפהשהו בין הת´ראש לדת´ המלודי. ואין כזה דבר פאואר\ת´ראש? מה עם נוורמור? אייסד ארת´? סנקצ´וארי? הת´ראש\פאואר הוא בטבעיות שילוב בין הת´ראש ל... כן, ניחשתם נכון, לפאואר.

metal head

New member
אז זאת הטעות...

זה ת´ראש\הבי, כי אם היית מבין מה זה פאוור אז היית מבין שזה לא קשור לנוורמור ואייסד ארת´, נכון שהבי ופאוור זה די דומה אבל יש מספיק הבדל בין שנייהם וזה ת´ראש-הבי כי פאוור זה הרבה יותר קליל מלודי וכולי... והבי בעיקרון הרבה יותר כבד ולפעמים אפשר למצוא גם בהבי קצת ת´ראש (גרייב דיגר, פרימל פיר, ג´דס פריסט) תקשיב להם טוב ואז תבין למה אני מתכוון... אבל בקיצור כבר כתבתי יותר מידי והבנת את הכוונה

הממ

אני חושב שהלהקות שהזכרתי כן משלבות את האגרסיביות של הת´ראש עם המלודיות והקלילות של הפאואר...

Black Rose

New member
מה זה חשוב?! (לינץ´ 3)

תפסיקו להגדיר! מה זה חשוב אם זה:"גותי עם מלודיה של פוור" או איזה חרטה שלא חירבשתם שם (מילה שהמצאתי בעצמי- אל תנסו לגנוב). מוזיקה היא משהו אישי- אם זה נוגע לכם אתם מחליטים שהיא טובה אם לא אתם מחליטים שהיא גרועה. להגדיר סוג מסויים של מוזיקה זה אחד הדברים הכי טיפשיים שאתם עושים כאן. אפשר נגיד להגדיר שזה פופ ולא רוק או משהו. וזה לא רגאי. :) אבל להתחיל לחרבש חירבושי שכל כמו "אגרסיביות של הת´ראש עם המלודיות והקלילות..." זה ממש מטומטם! סליחה מראש.

BlackShadow

New member
המצאה שלך???

או פליז! אני שונא שאנשים גונבים רעיונות שאף אחד לא יודע מי המציא אותם לחרבש זה משהו ידוע...

ed547

New member
ואולי את לא רוצה שננסה להגדיר בגלל

שאין לך מושג בהגדרות האלה ואת רוצה שגם כולם יהיו בורים בנושא כמוך? נמאס כבר מכל אלה שלא מבינים בהגדרות ומנסים לחפות על זה על ידי זה שהם אומרים לאחרים לא להגדיר. את לא מכירה אז פשוט אל תתערבי ותקראי אולי תלמדי משהו..

להגדרות יש מטרה

את מוזמנת לנסות לתאר את המוסיקה של נוורמור בלי להשתמש בהגדרות ומונחים...

Blessed By Gore

New member
לא את המצאת את החרא הזה האמת..

וחלאס עם כל החרא הזה של "תפסיקו להגדיר מוזיקה"..שומעים את זה יותר מידי פה.. ובדרך כלל שומעים את זה מאנשים שלא הכי מבינים בהגדרות, אז במקום שהם לא יתעסקו בנושא ההגדרות הם מנסים לגרום לכל הקטע להשמע מטופש. בסך הכל זה חיוני, אם לא, לא היו ממציאים את החרא הזה. ונועה..את אומרת את זה רק בגלל שמגדירים את מה שאת שומעת כמוזיקה היפית..המ..סתם.. טוב יאללה.. תמחוק את ההודעה..אתה יודע שאתה רוצה..

ed547

New member
למה אתה תמיד אומר פאואר מלודי?

הרי פאואר מטבעו הוא מלודי אז אפשר לכתוב רק פאואר בלי להוסיף מלודי..

Ever ~After

New member
אורית אורית!

נכון שאת מאריאל? יופי, גם אני הייתי במסיבה הזאת שהייתה ב- shadow אגב -מסיבה גרועה- מה שהיה זה רק איירון מיידן, מנוואר, מטאליקה, קווין, קוקו בלוף והיתושים וכ´ו...זה לא נקרא מטאל האמר! אגב- את מהוואנביז של כיתות ח´ עם החולצות של לימפ ביזקיט והאיפור- יעני בלאקרים??? איזה כיתה את? ובקשר לדיסק- הלהקות הכי טבות שם זה רק-the crown dismember

מודה באשמה...

אני מאריאל... מאיפה אתה? לא היה משהו...המסיבה הקודמת שהייתי בה (לא בSHADOW אבל באריאל) הייתה יותר כיפית. ואני ממש לא מהוונאביז של כיתה ח´ וט´...אני מכיתה י´...מאיזו כיתה אתה? ובדיסק אהבתי את ההתחלה של the tomb of gilgamesh (השיר החמישי של tourmiquet)... אורית נ.ב מי אתה? מה לבשת? אולי אני אזהה אותך...

למעלה