I need help

Coldplayist

New member
I need help

ראיתי שיש באינטרנט חוברות תווים לקנייה של קולדפליי. ואני לא מעוניין להזמין, כי צריך לרשום את מספר כרטיס האשראי. אפשר להזמין באיזו חנות, למשל בכלי זמר?

jony543

New member
פעם מישהו הביא תווים ל

clocks the scientist אני יחפש ויביא לך הבאתי את זה לידידה שלי שתנגן

jony543

New member
נכון!!

באמת חשבתי שזה אתה אבל אמרתי לעצמי שאני זוכר לא נכון אחרת למה תבקש תווים. סליחה. נשבע לך שזה מה שחשבתי

daylighter

New member
מממ יש אתר עם מלא אחי אתה רק צריך

acrobat זה תוכנה כזאת יש אותה בחינם היא לפתיחת קבצי pdf שבאים עם רוב הקבצים שאתה מוריד לתווים בכל מקרה אני מאמין שכמה דקות באוסף אתרים הזה אתה תמצא מה שאתה מחפש :) http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/links.asp?id=244 יאללה תהנה אחי

Galadriel 3000

New member
וואו...

ממש עושה לי חשק להתחיל להשקיע בלימודי הפסנתר שלי. איך אני גורמת לעצמי לשבת להתאמן? במיוחד שלא נחמד לי שכל הבית ישמע את הנגינה העקומה שלי...

דנושקע

New member
תתאמני :]

לי יש קלידים ואני מנגנת עליהם, ולקח לי זמן לחזור לנגינה המעולה שהייתה לי בכיתה ז' ועכשיו למדתי לנגן את clocks במלואו. אם מתאמנים - מצליחים :]

steelwater

New member
תודה

אני מנגנת על גיטרה וגם שירים שלהם וזה כיף. אבל אני גם ממש רוצה לנגן שירים שלהם ובכלל על פסנתר! למדתי פעם אורגן אבל אני בקושי זוכרת.

daylighter

New member
עם את יודעת לקרוא תווים אז

תתחילי עם טראבל שהוא לא קשה הוא ממש פשוט ואז תעברי לקלוקס וכל שאר המורכבים יותר תאמיני לי שלא תעזבי את הכיסא.... ואני למשל לא יודע על פסנתר כלום אבל חבר שלי לימד אותי בעל פה טראבל וקלוקס חחח.....

Galadriel 3000

New member
או...

דווקא שמרתי את דה סיינטיסט... זה לא בסדר? הוא זה שנשמע לי הכי בסדר בקובץ קול (למרות שבאלה שבמקור הם לא פסנתר זה בכלל אורגן בקבצי קול וזה נשמע דיי מזעזע) אני לומדת עם מורה פרטית ואני בעקרון עושה עכשיו דברים דיי קשים (למרות שאני גרועה |מסמיקה|)

daylighter

New member
חחח אל דאגה

רוב היצירות של קולד פליי קלים לביצוע עם את עושה יצירות ברמה של יותר מ 4 5 דפים בלי להתקשה אני בטוח שתצליחי לבצע יצירות של קולד פליי ללא כל בעיה... תביאי את זה למורה שלך ותנסי מה יכול להיות אני בטוח שתצליחי!!:)

Coldplayist

New member
אני יודע לנגן קלוקס ודה סיינטיסט

כשהייתי קטן למדתי קצת תווים, מיקום האצבעות ועוד כל מיני ואז הפסקתי. עכשיו חזרתי ללמוד (3 שיעורים שאני חייב לציין משעממים כי אני חוזר על כל התיאוריה שאותה אני מכיר). אז המורה ניגנה לי קצת קלוקס ודה סיינטיסט והסבירה לי קצת על איך נראה מול בתווים ואז חזרתי הבייתה וניגנתי בלי שום בעיה. CK ו-TS קלים לניגון, במיוחד המנגינה בשילוב היד השמאלית

Coldplayist

New member
עוד משהו

במיוחד המנגינה בשילוב היד השמאלית ב-TS. נחשו בגלל מי חזרתי לנגן

WhiteShadows

New member
גם אני חיפשתי תווים שלהם...

ולא מצאתי >< אז ניגנתי מהשמיעה ויצא ממש טוב :) אני יודעת את TS , clocks, for you, every thing's not lost , trouble זה ממש כיף ^____^

Galadriel 3000

New member
אצלי שניים מתוך התוים

שצריך ביד השמאלית בסיינטיסט מזייפיםז עוד לא ניסיתי את שתי הידיים משולב, אלא רק בנפרד על אותה אוקטבה. יוצא לא רע (למרות שזה מעצבן כי זה חוזר על עצמו)

jony543

New member
שאני חושב על זה עכשיו

הכי קל לפסנתר נראה לי פוליטיק

Galadriel 3000

New member
לא רוצה הכי קל

רוצה הכי יפה ומעניין (ואנ'לא מתה על פוליטיק) אבל תודה על המחשבה.

למעלה